El Guapo Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Uuuuuu što su se organizovali!!! :o Upadaju njih 6, po 2 na svaka vrata, jean blokira aparat drugi započinje pregledanj karata. Ovaj sa blokade se priključuje - bam bam bam... Ekipa koja nema kartu je odmah poustajala i nabila se kod vrata. Sledeća stanica, sacekuju ih kolege i komunalci. Ovi zajedno sa putnicima bez karte napuštaju prevoz i počinje razračunavanje a autobus zatvara vrata i tera dalje. Sve je bilo toliko brzo da su izgledali kao najuigranije SpecOp jedinice. Znači, odma izlaženje, čim ih ugledaš, osim ako nisu maskirani, a validator kriju u gaćama.
levi Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Zavisi. Juče tetka sa validatorom ulazi i vraća sa vrata ekipu koja je poustajala. Sedite, nemojte zbog mene da izlazite, nemojte... Jedva je pustila neke što stvarno treba da uzađu. Odblokirala valdator da može posle nje da se poništi karta, objašnjava da vremenska važi i ako se poništi u 89. min do kraja vožnje itd. Nemaju meru ponekad
renne Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 http://www.njuz.net/u-beogradu-od-sutra-prodaja-pretplatnih-karata-za-pesake/
Далибор Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 3 dana nemaju plasticne karte da se kupe ni na jednoj trafici (bar ja nisam bio uspesan :( )... Kaze jedan prodavac da kao Bus Plus kasni da im distribuira novu turu i da je svuda nestasica.
Uskebasi Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Je l' vaze one stare plasticne karte, ili sad moraju da se kupuju nove?
Далибор Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Vaze. Al meni istekla (proslo 3 godine) bas pre neki dan..
salerokada Posted February 3, 2015 Posted February 3, 2015 Danas kod SKC-a vidim red na trafici za karte. I u 26ici ljudi ničim izazvani kucaju karte. Izgleda da je vlast uspela da im utera strah u kosti.
nera Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 Ja kao da zivim u paralelnom univerzumu onda, zemun i nbg delovi kojima se krecem su potpuno van ove price. Bude kontrole povremeno, udje jedan kontrolor, obicno negde kod zemunskog parka, pregleda karte, uglavnom izignorise one koji nemaju i to je to. Ljudi se strecaju kad validiram kartu, juce jedan krenuo da izadje iz busa Izgleda da imaju pik na odredjene linije ili delove grada, verovatno najprometnije tacke.
Singer Posted February 4, 2015 Posted February 4, 2015 jel obraćate pažnju kad otkucate kartu šta kaže koliko traje? jutros primetim da piše 60 minuta.
eye of the beholder Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 (edited) Beograd -- Dvojica komunalnih policajaca povređeni su u tuči koja je izbila zbog toga što ih je jedan građanin snimao prilikom kontrole karata na Banovom brdu. Kako je saopštio MUP, njih je napao jedan muškarac oko 9.15 u Požeškoj ulici, a policija je privela napadača u policijsku stanicu na Čukarici. Prilikom kontrole utvrđeno je da jedna putnica nije imala kartu za prevoz, ali ni ličnu kartu, zbog čega su kontrolori zatražili pomoć prisutnih komunalnih policajaca. Sve to je svojim mobilnim telefonom snimao je jedan od prolaznika kome su komunalni policajci prišli i zahtevali od njega da to prekine. Nakon verbalnog usledio je i fizički sukob u kojem su komunalni policajci zadobili lakše povrede. Edited February 5, 2015 by eye of the beholder
MancMellow Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 (edited) on je napao njih dvojicu (ili više)? jbt... Edited February 5, 2015 by MancMellow
Timmy Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Ocigledno svaki dan raste netrpepljivost, ocekujmo ovakve vesti sve cesce i zesce.
gospa buba Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 opet te putnice. ja mislim da tim zenama treba lepo zabraniti prisustvo u javnom prevozu i gotova stvar. samo neke nevolje -_-
teacher Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 opet te putnice. ja mislim da tim zenama treba lepo zabraniti prisustvo u javnom prevozu i gotova stvar. samo neke nevolje -_- izgleda da su jedino žene toliko zaboravne da propuste da otkucaju kartu ili ponesu famoznu ličnu sa sobom... vidiš da sa muškima nema problema, oni svi kucaju karte i nose lične.
Recommended Posts