renne Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 I mene su do sada redovno ignorisali, verovatno zbog mojih 120 kila
Đipalo Junuz Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Ovih nekoliko dana nakon akcija žardinjerije na suzbijanju švercerske mafije (svaka čast Vučiću, spinuje za sve pare, svi pričaju o žardinjeriji a niko o stricu nacije i vojnom obezbeđenju, o ombdusdumsnumanu itd) primećujem značajno pojačane gužve u BG vozu u jutarnjem špicu. Voz je i dalje besplatan, valjda im nezgodno da drže voz u stanici dok ne iznesu sve huliganke koje imaju manje od 50 kg i niže su od 165 cm. Validatori su dezintegrisani. Opet kažemponavljam - dan nakon smene Đilasa su nestale kontrole (a sa njima i validatori) iz vozova.
Pontijak Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 ja se i ne secam kontrola u bgvozu a to je jedini gradski prevoz koji koristim (koristim priliku da opet kazem hvala bivsem gradonacelniku djilasu na toj ideji uvodjenja raspalih zeleznica srbije u sistem gradskog prevoza) :) mislim da bih sisao sa uma da nemam vise bgvoz kao prevoz do posla i natrag
Đipalo Junuz Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 @Pontijak +meleon Još malo pa ću početi da se javljam ljudima na stanici i u vozu :D Uvek isti ljudi na istim stanicama u istom vagonu.
Pontijak Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 @Pontijak +meleon Još malo pa ću početi da se javljam ljudima na stanici i u vozu :D Uvek isti ljudi na istim stanicama u istom vagonu. e pa ja sam svake druge nedelje ujutru na stanici jer radim po smenama
Đipalo Junuz Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 (edited) Znači tebe još nisam upamtio U stvari... Da li možda nosiš bradu i visok si oko 175? Edited January 28, 2015 by Đipalo Junuz
gospa buba Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 (edited) Začit'o sam se i nisam ni primetio da je kontrola u autobusu, slučajno sam za trenutak digao pogled od knjige i video dvojicu kontrolora kako pregledaju karte. Njih dvojica mi se nisu ni obratili, a nije ni bilo komunalne, te nisam ništa ni snimao. Nisam ih očekivao posle osam uveče. vidish, a ja mogu da sedim i chitam, slusham slushalice, ali kad pregledaju, ako sam u slushalicama ili bilo kako van sebe, onda me obavezno bockaju u rame ili mashu mi pred ochima. i izvinjavaju se jadni, naravno... 1 karta mora biti pregledana -_- Edited January 28, 2015 by gospa buba
Lrd Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 vidish, a ja mogu da sedim i chitam, slusham slushalice, ali kad pregledaju, ako sam u slushalicama ili bilo kako van sebe, onda me obavezno bockaju u rame ili mashu mi pred ochima. i izvinjavaju se jadni, naravno... 1 karta mora biti pregledana -_- Šta da ti rečem? Udri po testosteronu, pivu i tegovima, baci brijač u đubre i uživaj u osam do 10 strana ili jednom rokenrol albumu po vožnji. -_-
smorenko Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 pontijak primecen nekoliko puta kad se vracao sa posla, za djipala ne znam kako zgleda, mozda se svaki dan merkamo. jesu bile kontrole u bgvozu i to ih je bilo dosta u jednom trenutku. sad je opet puno i cini mi se da je svaki dan sve vise ljudi.
garcia Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 @Pontijak +meleon Još malo pa ću početi da se javljam ljudima na stanici i u vozu :D Uvek isti ljudi na istim stanicama u istom vagonu. posle ce strani dopisnici da pisu kako u Srbiji kao i u Severnoj Koreji postoje ljudi kojima je zadatak da se voze gradskom zeleznicom i stvaraju privid normalnog zivota.
Pontijak Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 (edited) Znači tebe još nisam upamtio U stvari... Da li možda nosiš bradu i visok si oko 175? ne, nisam ja taj leklerk pontijak primecen nekoliko puta kad se vracao sa posla, za djipala ne znam kako zgleda, mozda se svaki dan merkamo. jesu bile kontrole u bgvozu i to ih je bilo dosta u jednom trenutku. sad je opet puno i cini mi se da je svaki dan sve vise ljudi. e pa ja se uvek udaljim od ljudi koji merkaju, sta ja znam zasto merkaju a za kontrole, secam se da ih je bilo neko kratko vreme u vozu popodne jos dok je djilas bio gradonacelnik posle ce strani dopisnici da pisu kako u Srbiji kao i u Severnoj Koreji postoje ljudi kojima je zadatak da se voze gradskom zeleznicom i stvaraju privid normalnog zivota. nije to zadatak nego castan i odgovoran posao! Edited January 29, 2015 by Pontijak
Recommended Posts