gagilija Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Zato se ukida „karta za jednu vožnju“ od 73 dinara. Umesto nje, koristiće se vremenska karta koja košta 89 dinara i koja traje 90 minuta od trenutka validiranja. I u ovom slučaju je snižena cena karte, jer je do sada ta karta koštala 101 dinar i važila je 75 minuta. Procena Dirkecije za javni prevoz jeste da građanin koji kupuje pojedinačnu kartu promeni u proseku oko tri različita prevoza. Do sada je to koštalo 219 dinara ili tri „karte za jednu vožnju“. Sada će moći da preseda, tj. promeni koliko puta želi prevoz u trajanju od 90 minuta, za samo 89 dinara. Direkcija za javni prevoz smatra da je za 90 minuta moguće prosečno promeniti i do šest različitih linija. https://www.busplus.rs/vesti/page-vesti-Novi-tarifni-sistem-javnog-prevoza-927.php jbt ovo kao alan ford racunica....a sta je sa onima koji ne menjaju prevoze? i koji se voze cca 30 minuta.... i sta je sa licima starijim od 65 godina koji nisu penzioneri?
gospa buba Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 potvrdu iz fonda??? as in da se fizichki ode u fond i izvadi potvrda? :o geniji, jebeni geniji
salerokada Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 +1 za Gagliju Da, naprednjaci su potpuni Alan Ford. Ekonomija koju vode je superhik ekonomija, gradski potezi su kao prepisani od tri svinjčeta koja vode Njujork u stripu.
darling Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 al smesno mi ovo s potvrdom iz pio fonda ne starijom od 15 dana. ko da penzosima rastu penzije, pa ces zajebati bus plus tarifni sistem ako si izvestaj o penziji uzeo pre tri godine. samo nek se komplikuje, nek se rastezu redovi...
gospa buba Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 al smesno mi ovo s potvrdom iz pio fonda ne starijom od 15 dana. ko da penzosima rastu penzije, pa ces zajebati bus plus tarifni sistem ako si izvestaj o penziji uzeo pre tri godine. samo nek se komplikuje, nek se rastezu redovi... mislim, moji kad chuju i za ovo, mislim da nece ni uzimati. otac je reshio da se shvercuje maksimalno, vec je i razradio neke ideje. a mater ionako ne ide mnogo negde... chovek je inzenjer u penziji, ozbiljan chovek. i kad se kralo nije krao, ali sad ce
Frank Pembleton Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 al smesno mi ovo s potvrdom iz pio fonda ne starijom od 15 dana. ko da penzosima rastu penzije, pa ces zajebati bus plus tarifni sistem ako si izvestaj o penziji uzeo pre tri godine. samo nek se komplikuje, nek se rastezu redovi...Jao jbteee to nisam ni zapazio...Kupio sam danas ovu na dopunjavanje i sutra nosim kevi da ne bi slučajno uzela onu od 990.Pa kad uđe nek kuca, a da li će se setiti da kuca videćemo...
Ryan Franco Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Pitanje za komšije iz Jerkovića, Bare, Dušanovca, i Lekinog: da li ste videli kontrolu? Ikad?
darling Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 rekli na studiju beu da ne mora penzos da nosi potvrdu, moz i neko od ukucana...
gospa buba Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 (edited) rekli na studiju beu da ne mora penzos da nosi potvrdu, moz i neko od ukucana... more da se nose oni malo. a ovi u fondu ce da kazu da mora penzos lichno da trazi. hajde da angazujemo celu naciju na ovom projektu, da blokiramo beograd dok se svi ne angazuju na uzimanju potvrda. i rodbina iz unutrashnjosti da dodje da pomogne. mogli smo beograd na vodi da sazidamo za to vreme. oh, wait, vec su ga sazidali Edited January 10, 2015 by gospa buba
Skyhighatrist Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Pitanje za komšije iz Jerkovića, Bare, Dušanovca, i Lekinog: da li ste videli kontrolu? Ikad? Ako ti je Jerkovic potez Kumodraske od A. komande do crvenog solitera, ondak da, cak prilicno cesto...
Ryan Franco Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Ne, ne. :D Tu sam ih i ja video. Nego, 26ica i Peke Pavlovića.
Skyhighatrist Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Nisam isao kroz Peke od kad su udarili novi asfalt, al' neki dan sam video skup ridzovana na okretnici 26 gore na brdu...
Singer Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Ne, ne. :D Tu sam ih i ja video. Nego, 26ica i Peke Pavlovića. Lol 26ica pa tu ne može igla da se ubaci
đorđe geprat Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 al smesno mi ovo s potvrdom iz pio fonda ne starijom od 15 dana. ko da penzosima rastu penzije, pa ces zajebati bus plus tarifni sistem ako si izvestaj o penziji uzeo pre tri godine. samo nek se komplikuje, nek se rastezu redovi... ček, zar nije rečeno da treba da se priloži poslednji ček od penzije kao potvrda o iznosu? odeš u banku, dobiješ odštampan ček, tačka. kraj.
Recommended Posts