Jump to content

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Featured Replies

a kuda ce kroz munze? tvornichkom? :unsure:

Trasa linije je: Banovo brdo - Požeška - Kirovljeva - Visoka - Paštrovićeva - Radnička - Most na Adi - Jurija Gagarina - Marka Hristića - DJordja Stanojevića -Omladinskih brigada - Bulevar Mihaila Pupina - Aleksandra Dubčeka - 22. oktobra - Vrtlarska - Ugrinovačka - Banatska - Cara Dušana - Pupinov most - Severna tangenta - Zrenjaninski put - Bratstva i jedinstva - Bele Bartoka - Borča 3.

• Replies 16.8k
  • Views 1.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Na liniji 50 ima vozaca iz Bangladesa/Indije i voze jako pristojno.  Ljudi masovno pokusavaju da ih nesto pitaju: 1) jedna baba - gde se silazi za Medakovic 2 2) jedan alkos - majstore

• Najverovatnije ih neće biti ni kada se završi komplet pruga jer SrbVoz nema na raspolaganju putničke vagone za obavljanje prevoza. Elektromotororne garniture ne mogu da se koriste u ove svrhe na celom

Posted Images

nece kroz centar dakle. dobro.

ima onih uzbudljivih ikarbusovih harmonika gde te pri davanju gasa i pre menjanja brzine zanese u visinu; ako sediš a on zvekne u rupčagu, protrese ti bubrege i kičmenu moždinu, zvučna podloga je takođe dinamična... ne može se reći da je dosadno voziti se u njima.

Ikarbusova ramunika™ na liniji 18 je odličan nihilator ljudskih zvukova (to je plus side)

Loša strana što se u njoj ogluvi, zuji mi u ušima ceo dan nakon nje.

ahahaha ...

Vesić: Uskoro jeftinije karte za gradski prevoz

BEOGRAD - Gradski menadžer Beograda Goran Vesić izjavio je danas da su u pripremi nove vrste karata za javni prevoz, od kojih će mnoge biti jeftinije od sadašnjih.

"Mi hoćemo da građanima omogućimo da za iste pare mogu bolje da koriste prevoz, racionalnije, i da manje plate", rekao je Vesić gustujući na Televiziji B92.

pa to jedino može da znači plaćanje cene prema broju stanica i izbijanje iz ruku idem dve stanice argumenta.

ili će možda izbori uskoro ^_^

pisano je ranije o tome. ukidanje pojedinačne karte i pojeftinjenje ove vremenske sa 100 na 90. s obzirom da većina koristi pojedinačnu, to je poskupljenje sa 72 na 90 rsd

A mozda se neko setio da uvedu i karte za krace voznje, tipa do 4-5 stanica, pa da ona kosta npr. 60 din. To bi im bilo dobro resenje.

Trasa linije je: Banovo brdo - Požeška - Kirovljeva - Visoka - Paštrovićeva - Radnička - Most na Adi - Jurija Gagarina - Marka Hristića - DJordja Stanojevića -Omladinskih brigada - Bulevar Mihaila Pupina - Aleksandra Dubčeka - 22. oktobra - Vrtlarska - Ugrinovačka - Banatska - Cara Dušana - Pupinov most - Severna tangenta - Zrenjaninski put - Bratstva i jedinstva - Bele Bartoka - Borča 3.

Koja linija jbt! BRT brate! :Hail:

Umreće nam vozači dok stignu do okretnice. 

Tamo i nazad i gotova smena.

70 minuta !!

Ovo jedino ima smisla ako prorede stanice, tj. daju mu ekspres atribut. Znači, krene od Borče 3, stane kod pijace, kod raskrsnice, groblja i ćao, već je na mostu. 

mali of: kao došljaku, palo mi je na pamet pitanje da li su postojale linije 1 i 4 i ako jesu, kada su ukinute?

1 je postojao sredinom 80-tih, Kalemegdan - Sajam, dalje ne znam, da li kao sadašnja trojka ili na Brdo?

ustvari to je bilo pre okretnice na Banovom brdu

Edited by levi

Tramvaj 1 je ukinut 90tih, a išao je na liniji Kalemegdan - Rakovica. Linija 4 je ukinuta još ranije, a mislim da je vozila od Kalemegdana do Bogoslovije. Još ranije, 60tih, je četvorka išla do Čukarice ili Topčidera, majka je njom išla na posao, a radila je kod Gospodarske mehane. Ne znam koja je bila druga okretnica, vjerovatno Novo groblje, mislim da tad nije bilo okretnice kod Bogoslovije. Postojala je i linija 8, isto ukinuta 90tih, Voždovac-Bogoslovija.