Jump to content

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Featured Replies

ako nekome zatreba

85.jpg

Linija 85 od petka vozi na trasi Borča - Banovo brdo (preko Mosta na Adi)

• Replies 16.8k
  • Views 1.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Na liniji 50 ima vozaca iz Bangladesa/Indije i voze jako pristojno.  Ljudi masovno pokusavaju da ih nesto pitaju: 1) jedna baba - gde se silazi za Medakovic 2 2) jedan alkos - majstore

• Najverovatnije ih neće biti ni kada se završi komplet pruga jer SrbVoz nema na raspolaganju putničke vagone za obavljanje prevoza. Elektromotororne garniture ne mogu da se koriste u ove svrhe na celom

Posted Images

bravo za novu liniju 85, nije moglo bolje - krajnje sebični razlozi. 

Linija je retardirana kao da nema dovoljno zagusenja u Nikolaja Ostrovskog i na pocetku uspona u Ugrinovacku.

Linija 85 ubedljivo uzela po edukacija u kategoriji najduža linija GSPa

Poslato sa najnovijom verzijom tapatalk-a

Znaci vozac dve ture za smenu

Poslato sa WC šolje by BVK

Ovi novi Solaris autobusi jesu lepi, radi klima, ali su jako neudobni u vožnji, non stop truckanje, kad sedim i slušalice mi ispadaju iz ušiju.

Ja kad uđem u Solaris u odnosu na ostali krš koji je vaskrsao pod Malim imam utisak da sam zakoračio u neko bolje mesto™.

Neretko mi zapadaju Ikarbus i to oni najgori - bučni, tresu, pola otpada, neka garež gde god da se uvatiš, nikad oprani...

ima onih uzbudljivih ikarbusovih harmonika gde te pri davanju gasa i pre menjanja brzine zanese u visinu; ako sediš a on zvekne u rupčagu, protrese ti bubrege i kičmenu moždinu, zvučna podloga je takođe dinamična... ne može se reći da je dosadno voziti se u njima.

Otvoren novi most za saobracaj :o Al sam ja van dnevnih vesti....

edit: videh detalje na Beograd topicu. Nije jos otvoren, al ce ubrzo :)

Edited by Timmy

pakako! :o (čitaj ovo kako kokoš kad se oglasi)

rekoše svečano otvaranje u četvrtak :dry:

A je l stvarno završen, sa svim pristupnim saobraćajnicama, ili ga samo otvaraju otvaranja radi?

A je l stvarno završen, sa svim pristupnim saobraćajnicama, ili ga samo otvaraju otvaranja radi?

Na zemunskoj strani jeste, pošto stalno jezdim tim potezom izmedju autoputa i batajničkog , potvrdjujem , inspekciju obavila i peške :D Semafori danas još nisu radili na raskrsnici al sve uglancano

Hvala :)

85-ica preko dva nova mosta.....

85-ica preko dva nova mosta.....

a kuda ce kroz munze? tvornichkom? :unsure: