December 15, 201410 yr ako nekome zatreba Linija 85 od petka vozi na trasi Borča - Banovo brdo (preko Mosta na Adi)
December 15, 201410 yr Linija je retardirana kao da nema dovoljno zagusenja u Nikolaja Ostrovskog i na pocetku uspona u Ugrinovacku.
December 15, 201410 yr Linija 85 ubedljivo uzela po edukacija u kategoriji najduža linija GSPa Poslato sa najnovijom verzijom tapatalk-a
December 15, 201410 yr Ovi novi Solaris autobusi jesu lepi, radi klima, ali su jako neudobni u vožnji, non stop truckanje, kad sedim i slušalice mi ispadaju iz ušiju.
December 15, 201410 yr Ja kad uđem u Solaris u odnosu na ostali krš koji je vaskrsao pod Malim imam utisak da sam zakoračio u neko bolje mesto. Neretko mi zapadaju Ikarbus i to oni najgori - bučni, tresu, pola otpada, neka garež gde god da se uvatiš, nikad oprani...
December 15, 201410 yr ima onih uzbudljivih ikarbusovih harmonika gde te pri davanju gasa i pre menjanja brzine zanese u visinu; ako sediš a on zvekne u rupčagu, protrese ti bubrege i kičmenu moždinu, zvučna podloga je takođe dinamična... ne može se reći da je dosadno voziti se u njima.
December 15, 201410 yr Otvoren novi most za saobracaj :o Al sam ja van dnevnih vesti.... edit: videh detalje na Beograd topicu. Nije jos otvoren, al ce ubrzo :) Edited December 15, 201410 yr by Timmy
December 15, 201410 yr pakako! :o (čitaj ovo kako kokoš kad se oglasi) rekoše svečano otvaranje u četvrtak
December 15, 201410 yr A je l stvarno završen, sa svim pristupnim saobraćajnicama, ili ga samo otvaraju otvaranja radi?
December 16, 201410 yr A je l stvarno završen, sa svim pristupnim saobraćajnicama, ili ga samo otvaraju otvaranja radi? Na zemunskoj strani jeste, pošto stalno jezdim tim potezom izmedju autoputa i batajničkog , potvrdjujem , inspekciju obavila i peške :D Semafori danas još nisu radili na raskrsnici al sve uglancano