Lezilebovich Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 ako nekome zatreba Linija 85 od petka vozi na trasi Borča - Banovo brdo (preko Mosta na Adi)
pacey defender Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 bravo za novu liniju 85, nije moglo bolje - krajnje sebični razlozi.
fonTelefon Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Linija je retardirana kao da nema dovoljno zagusenja u Nikolaja Ostrovskog i na pocetku uspona u Ugrinovacku.
eye of the beholder Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Linija 85 ubedljivo uzela po edukacija u kategoriji najduža linija GSPa Poslato sa najnovijom verzijom tapatalk-a
Frank Pembleton Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Znaci vozac dve ture za smenu Poslato sa WC šolje by BVK
El Guapo Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Ovi novi Solaris autobusi jesu lepi, radi klima, ali su jako neudobni u vožnji, non stop truckanje, kad sedim i slušalice mi ispadaju iz ušiju.
Singer Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 Ja kad uđem u Solaris u odnosu na ostali krš koji je vaskrsao pod Malim imam utisak da sam zakoračio u neko bolje mesto. Neretko mi zapadaju Ikarbus i to oni najgori - bučni, tresu, pola otpada, neka garež gde god da se uvatiš, nikad oprani...
Malvo Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 ima onih uzbudljivih ikarbusovih harmonika gde te pri davanju gasa i pre menjanja brzine zanese u visinu; ako sediš a on zvekne u rupčagu, protrese ti bubrege i kičmenu moždinu, zvučna podloga je takođe dinamična... ne može se reći da je dosadno voziti se u njima.
Timmy Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 (edited) Otvoren novi most za saobracaj :o Al sam ja van dnevnih vesti.... edit: videh detalje na Beograd topicu. Nije jos otvoren, al ce ubrzo :) Edited December 15, 2014 by Timmy
Singer Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 pakako! :o (čitaj ovo kako kokoš kad se oglasi) rekoše svečano otvaranje u četvrtak
svashtabezneshto Posted December 15, 2014 Posted December 15, 2014 A je l stvarno završen, sa svim pristupnim saobraćajnicama, ili ga samo otvaraju otvaranja radi?
ljuttko Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 A je l stvarno završen, sa svim pristupnim saobraćajnicama, ili ga samo otvaraju otvaranja radi? Na zemunskoj strani jeste, pošto stalno jezdim tim potezom izmedju autoputa i batajničkog , potvrdjujem , inspekciju obavila i peške :D Semafori danas još nisu radili na raskrsnici al sve uglancano
gospa buba Posted December 16, 2014 Posted December 16, 2014 85-ica preko dva nova mosta..... a kuda ce kroz munze? tvornichkom?
Recommended Posts