Turnbull Posted October 9, 2014 Posted October 9, 2014 (edited) Ne moras da se slozis s njim (ja se npr. sigurno ne bi svrstao u one koje a priori smatraju da ne postoji moralna obaveza placanja poreza), no, bas, lupetanje? Cova je ipak profesor filozofije na U of C - Boulder... Ma znam ko je Hjumer (budala btw.), ali meni je čitati ovakva libertarijanska filozofska naklapanja je kao slušati muziku koji prave ljudi potpuno lišeni sluha. Cringe-inducing. Edited October 9, 2014 by Turnbull
svashtabezneshto Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Koliko je verovatna priča da će firme zaposlenima morati da kupuju markice? Kosi li se to sa nekim zakonom?
Frank Pembleton Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Koliko je verovatna priča da će firme zaposlenima morati da kupuju markice? Kosi li se to sa nekim zakonom? Nece morati samo ih Vesic savetuje, apeluje...I nemojte da ponavlja inace....
svashtabezneshto Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Nemam komentar. Mislim da će ovi krvavo da puknu baš na ovakvim stvarima.
dekki Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Закон о раду Zaposleni ima pravo na naknadu troškova u skladu sa opštim aktom i ugovorom o radu, i to: 1) za dolazak i odlazak sa rada, u visini cene prevozne karte u javnom saobraćaju, ako poslodavac nije obezbedio sopstveni prevoz;
Pontijak Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 e sada jos da vidim zaposlene u javnom sektoru kako se bore za svoja zakonska prava a protiv odluke da im se uplacuje mesecno bus plus, kako da ne
Аврам Гојић Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Nece se oni buniti protiv toga, nije u tome stvar. Rec je o potpunoj nezainteresovanosti za zakone i o tim o-ruk odlukama sa ciljem da se sece usi i krpi dupe. To ne moze da funkcionise na duze staze.
Pontijak Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 (edited) Nece se oni buniti protiv toga, nije u tome stvar. Rec je o potpunoj nezainteresovanosti za zakone i o tim o-ruk odlukama sa ciljem da se sece usi i krpi dupe. To ne moze da funkcionise na duze staze. slazem se, pa to sam i napisao ali drugim recima. nece se buniti iako ce gundjati i besneti u sebi jer je mnogima tih 3200 deo mesecnog budzeta i kalkulisu sa tim parama. jedino se ne slazem da to ne moze da funkcionise na duze staze, predvidjam jedno desetak godina ovakvog jada i gliba ili eventualno kroz neki desnicarski puc dolazak jos odvratnijih ljudi na vlast. ukratko, ovo je propala zemlja i ne vidim joj ikakvog spasa za svog zivota, bice vecno vracanje istog ali ne na niceovski nacin. ustvari tek za dve nedelje ce poceti da se pokazuju znaci kako ljudi sve to dozivljavaju, tada ce doci prvi deo novembarskih plata i penzija umanjenih za 10% Edited October 24, 2014 by Pontijak
garcia Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Poštovani putnici, validirajte svoje karte... Poštovani putnici, validirajte svoje karte... Poštovani putnici, validirajte svoje karte...
Pontijak Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Poštovani putnici, validirajte svoje karte... Poštovani putnici, validirajte svoje karte... Poštovani putnici, validirajte svoje karte... ovo kao jutarnja poruka preko Telekrana
garcia Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Snimljena poruka koja se emituje samo na svakoj stanici. To mi novost od danas.
Pontijak Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 ahahahha nisam u toku, u bgvozu su validatori uglavno van funkcije, polupani ili iscupani
Malvo Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 čini mi se da beše ima nešto "molimo"? danas jedna baba u prevozu "ama odakle se javljaš više majku ti"
Recommended Posts