October 7, 201410 yr Hvala puno. Staje tacno kod zeleznicke? Nema sanse da omasim? Na gsp.rs ne pominju stanicu koja se zove zel stanica Rakovica. Топчидерски пут - Патријарха Павла- Патријарха Димитрија - Ослободилаца Раковице - Ослобођења - КНЕЖЕВАЦ
October 7, 201410 yr Staje tacno kod zel. stanice Rakovica. To sto si kopirao su valjda ulice kroz koje prolaze. Sledeci pasus su stanice :)
October 7, 201410 yr nemoj da se prevariš da uđeš u 37, ima da putuješ tri godine dana i to sve stojeći
October 7, 201410 yr Promenila se na gore. Pre par godina sam isao povremeno do Knezevca i tad je fino isla. Cudi me da niko ne preporucuje beovoz.
October 7, 201410 yr mogo bi i bg vozom Odlican predlog. Al bez zezanja voz mi je na prvu zvucao najprimamljivije. Pretpostavljam da nema guzve i valjda samo dve stanice. Jedino bih ja ovako spretan verovatno upao u voz za Pancevo umesto za Rakovicu. Edited October 7, 201410 yr by katamaran
October 7, 201410 yr voz za Rakovicu ide mozda 3 puta dnevno, pa ako ti bas odgovara red voznje mozes i tako