katamaran Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Hvala puno. Staje tacno kod zeleznicke? Nema sanse da omasim? Na gsp.rs ne pominju stanicu koja se zove zel stanica Rakovica. Топчидерски пут - Патријарха Павла- Патријарха Димитрија - Ослободилаца Раковице - Ослобођења - КНЕЖЕВАЦ
Timmy Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Staje tacno kod zel. stanice Rakovica. To sto si kopirao su valjda ulice kroz koje prolaze. Sledeci pasus su stanice :)
katamaran Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Hvala :) To sto si kopirao su valjda ulice kroz koje prolaze. bravo ja :)
Malvo Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 nemoj da se prevariš da uđeš u 37, ima da putuješ tri godine dana i to sve stojeći
katamaran Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Promenila se na gore. Pre par godina sam isao povremeno do Knezevca i tad je fino isla. Cudi me da niko ne preporucuje beovoz.
pacey defender Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 trojka je kul, kad je ima. kao i svaka trojka, uostalom.
katamaran Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 (edited) mogo bi i bg vozom Odlican predlog. Al bez zezanja voz mi je na prvu zvucao najprimamljivije. Pretpostavljam da nema guzve i valjda samo dve stanice. Jedino bih ja ovako spretan verovatno upao u voz za Pancevo umesto za Rakovicu. Edited October 7, 2014 by katamaran
Delija67 Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 voz za Rakovicu ide mozda 3 puta dnevno, pa ako ti bas odgovara red voznje mozes i tako
Recommended Posts