Pontijak Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Pa da, ali si tada tu papirnu mogao i da prodaš/pokloniš. Sada cvrc. pa jeste, sada svrc. nova vremena, novi obicaji,
renne Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Od Vojne akademije do Om.brigada za samo 60 minuta u budu 94, koja efikasnost pas mater
ljakse Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 koje su to budale Što budale, ništa lakše. Evo gledam od mene, spičiš se lepo iz rupe u Darvinovoj, kroz praznu Kumodrašku, Komanda, Franš, Slavija, sve ravno i pravo, nema gužve, obeležene staze, još ako radiš od 8-pola 9, svaka firma ima kupatilo i preobuku za zaposlene, milina.
teacher Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Što budale, ništa lakše. Evo gledam od mene, spičiš se lepo iz rupe u Darvinovoj, kroz praznu Kumodrašku, Komanda, Franš, Slavija, sve ravno i pravo, nema gužve, obeležene staze, još ako radiš od 8-pola 9, svaka firma ima kupatilo i preobuku za zaposlene, milina. kapiram da bi ovo mogao jednom da izvedeš bez tragičnog epiloga, tj možda ni taj jedan put.
yolo Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 dobro ste mi dali ideju da predlozim novi rijaliti novim vlastima u firmi, da nataknu kamere na glave trojici biciklista (srbin, hrvat, tarsi i cigan) a da publika glasa koga ce prvog da ubiju, rijaliti traje dok ne ostane jedan
ljakse Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 kapiram da bi ovo mogao jednom da izvedeš bez tragičnog epiloga, tj možda ni taj jedan put. Ma de ne bi mogao. Uostalom, ako zapne uvek imam alternativni put, ravan ko staklo i bezbedan, preko Medaka, ili recimo Dušanovački most pa preko Ustaničke, pa Maksima Gorkog, Vračar i ti radovi, mesta i po ulicama i trotoarima koliko oćeš, pa skrenem u Bulevar. Ništa lakše, samo treba imati volju, kad već 99% poslodavaca omogućuje tuširanje i lagani spa kad stigneš na posao.
teacher Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 dobro ste mi dali ideju da predlozim novi rijaliti novim vlastima u firmi, da nataknu kamere na glave trojici biciklista (srbin, hrvat, tarsi i cigan) a da publika glasa koga ce prvog da ubiju, rijaliti traje dok ne ostane jedan realno, to bi bio najkraći rijaliti. ali firma bi uštedela, jer nijedan takmičar ne bi stigao do cilja.
teacher Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Ma de ne bi mogao. Uostalom, ako zapne uvek imam alternativni put, ravan ko staklo i bezbedan, preko Medaka, ili recimo Dušanovački most pa preko Ustaničke, pa Maksima Gorkog, Vračar i ti radovi, mesta i po ulicama i trotoarima koliko oćeš, pa skrenem u Bulevar. Ništa lakše, samo treba imati volju, kad već 99% poslodavaca omogućuje tuširanje i lagani spa kad stigneš na posao. ja kad idem bajsom na posao (lagana tura ispod nadvožnjaka kod sajma), na poslu me čeka sauna i bazen sa toplom i hladnom vodom, začinjen mirišljavim uljima...
belch Posted September 24, 2014 Author Posted September 24, 2014 pričate gluposti :) al slobodno nastavite, zabavno je čitati
renne Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 meni je baš super bajsom da se popnem uz Drajzerovu, relaks vožnja pre posla
Edit Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 Rrrrenne wot ar ju duing wit ted stjupid wumen?
Singer Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 ja kad idem bajsom na posao (lagana tura ispod nadvožnjaka kod sajma), na poslu me čeka sauna i bazen sa toplom i hladnom vodom, začinjen mirišljavim uljima... dižem. kod mene na poslu imamo i ormariće gde stavim garderobu za celu nedelju. ponedeljkom punim, petkom praznim. čisto da ne vucaram i habam svaki dan kad peglam bajs.
yolo Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 po boljim spaama u centru ima i profesionalke u fulu, jos jedan plus za bajs
Recommended Posts