gospa buba Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 a kod esemesa kad dolazi koji autobus, videh na nekim oznaku R, tipa 84R, 73R, 706R. shta to znachi, shta im je zajednichko? osim shto ce svi da se zaglave kod borchanskog mosta. ja ne mogu da se setim drugog objashnjenja. video neko to, na nekoj drugoj, nezemunskoj liniji?
Frank Pembleton Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 R - Raspad?Kad vidim kratku belu 73-ku tačno mi nije dobro.Koji je debil dozvolio 70% vozila da budu ovi raspadi
nera Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Cuj, kratka bela 73-ka je super extra u poredjenju sa kratkim belim 45-icama <_<
Lezilebovich Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 67-ica kratke je odlična. kada dođe duga, zbunim se i onda proveravam broj na nekoliko mesta, da ne bih ušaou 75-icu slučajno.
nera Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Ne znate vi šta je kratka bela 23-ka... Cini mi se da je isti tip autobusa kao i 73-ka, tako da znam koji je krsh. kratki beli 601 je pakao bese oni su isti kao kratke 45-ice ili slicni, ali da, to su tek krshevi. Osim kratkih belih krsheva obozavam i one velike zute kante koje salju na 610 recimo, trese/lupa/udara plus se drogiras od izduvnih gasova.
Frank Pembleton Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Cuj, kratka bela 73-ka je super extra u poredjenju sa kratkim belim 45-icama <_<E da juče iz zemuna sa glavne kao ajd da uđem isto mi do bloka...Majko mila!
Аврам Гојић Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Ne znate vi šta je kratka bela 23-ka... O da. Ali najnajnajgora vozila u širem centru ja mislim da idu na liniji 46. Ima ona kratka uzbrdica na Lekinom brdu. Tu se vozači krste i ulaze u prvu, tu motori umiru.
vathra Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Кукате на беле аутобусе ко да се не сећате оних зелених кршева.
akibono Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 Кукате на беле аутобусе ко да се не сећате оних зелених кршева. to su isti samo prefarbani.... videli od Putina da zeleno prefarbaju belim pa postane humanije!
renne Posted September 3, 2014 Posted September 3, 2014 bese oni su isti kao kratke 45-ice ili slicni, ali da, to su tek krshevi. da, to su ti
Recommended Posts