Jump to content
IGNORED

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Recommended Posts

Posted

Danas u 72 i 75 nigde nikoga. Broj ljudi koji se nervozno okrece preko ramena nije bas zanemarljiv...

Posted

Javna nabavka za brojanje putnika u GSP-u...

Dominiraju.

Posted

na moju liniju ubacili solarisove buseve, šokiran sam. Pola ljudi kojih je ušlo je pitalo da nisu pogrešili.

Posted

Solaris je zlo. Gluplja rešenja u autobusu odavno nisam video. Počevši od minijaturnih prozora koji se otvaraju do pola, do imbecilnog rasporeda sedenja i stajanja. Nadam se da nisu mnogo kupaca prevarili i da će inženjer  koji je ono smislio  biti prvi na spisku za tehnološki višak

Posted

Solaris je zlo. Gluplja rešenja u autobusu odavno nisam video. Počevši od minijaturnih prozora koji se otvaraju do pola, do imbecilnog rasporeda sedenja i stajanja. Nadam se da nisu mnogo kupaca prevarili i da će inženjer  koji je ono smislio  biti prvi na spisku za tehnološki višak

meni dovoljno da imaju nizak pod

Posted

ne razumem ovo baš najbolje

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da je raspisan tender za javnu nabavku da se izbroje putnici na svim linijama gradskog saobraćaja.

...

Mali je gostujući na RTS rekao da će brojanje biti sprovedeno u oktobru i novembru, a on je tim povodom pozvao građane da validiraju karte kada uđu u vozilo, kako bi se znalo koliko putnika ide kojom linijom i na osnovu čega bi mogao da se optimizuje saobraćaj.

znači, maltretiraju se ljudi da validiraju karte iako su platili, da bi se izbrojao broj putnika. takođe, platiće nekoj trećoj firmi da broje putnike

Posted

Odličan je Mali, vrhunski hoštapler, sve mi se više i više dopada. Spasoje Krunić će posle njega izgledati kao Branko Pešić.

Posted

Rekao je on i da će se znati ko je gde izašao, mada ne znam kako kada nema validacije na izlasku

Sere za sve pare

Posted

Životno me interesuju kriterijumi rangiranja na tenderu za brojanje putnika.

Posted

dva kriterijuma:

1) da znaju da broje

2) da su jeftini

Posted

To bi bilo nešto novo, uvek su skuplja rešenja imala prednost  :ss1:

Posted

dva kriterijuma:

1) da znaju da broje

2) da su jeftini

grešiš sinko. 

1) da ne znaju da broje, 2 + 2 nije 4

2) da su najskuplji, jer veća suma, više meda za vučićeve drugare i njega samog.

Posted

ti brojači onda dođu nešto kao unutrašnja kontrola, da provere kako rade kontrolori!

Posted

Eto posla i za SNS botove iz baze..... verovatno znaju da broje dokle treba!

(kakva će ovo prevara da bude, ima da broje 2 dana i posle će da se zavlače po rupama i da prepisuju)