ljakse Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 osim kada nije izraz krajnje komocije vozača, forma tihog protesta. Šta je potres vozača?
Аврам Гојић Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Šta je potres vozača? Komoditet jebote, pogrešio sam jebote. Fuck. Ako još i ti počneš da se baviš jezičkim nacizmom, ubiću se.
ljakse Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 (edited) +1 Samo polako sa tim mešanjem engleskog i srpskog, naići će Toni, a on ume da bude agresivan kad to primeti. Edited September 1, 2014 by ljakse
Frank Pembleton Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Meni u 68 uleteli kontrolori na cosku OB i JG ka bloku. Armagedon!
teacher Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 danas u trolama blokirali mesečne busplus kartice ukoliko se pretplatnik nije čekirao prilikom ulaska. cena odblokiranja - 400 din.
Đipalo Junuz Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Zaboravio sam ko još osim mene ide BG vozom... Prethodnih godinu dana je vožnja bila besplatna (poklopilo se u dan sa smenom Đilasa, validatori dezintegrisani, kontrole nestale...) Ja ću na posao od sledeće nedelje, pa ne znam kakva je situacija od danas u vozovima...
smorenko Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 validatora ni danas nije bilo u vozu. ako bude promene javljam
zoki Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 06:45, Terazije, jedno 20ak kontrolora, više nego ljudi na stanici
hazard Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 06:45, Terazije, jedno 20ak kontrolora, više nego ljudi na stanici mala trola puno kontrolora!
Timmy Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 06:45, Terazije, jedno 20ak kontrolora, više nego ljudi na stanici I treba juriti vas koji u 6h bazate po gradu :P
glibav Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 Zaboravio sam ko još osim mene ide BG vozom... Prethodnih godinu dana je vožnja bila besplatna (poklopilo se u dan sa smenom Đilasa, validatori dezintegrisani, kontrole nestale...) Ja ću na posao od sledeće nedelje, pa ne znam kakva je situacija od danas u vozovima... Za sada isto kao i ranije.
eye of the beholder Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 dan drugi: na početnoj stanici 39,42,47 i 59 nema kontrole, nema poštovanja reda vožnje.... kontrole nema... linčovanja nema ... sasvim normalni dani u prevozu
Pontijak Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 (edited) Zaboravio sam ko još osim mene ide BG vozom... Prethodnih godinu dana je vožnja bila besplatna (poklopilo se u dan sa smenom Đilasa, validatori dezintegrisani, kontrole nestale...) Ja ću na posao od sledeće nedelje, pa ne znam kakva je situacija od danas u vozovima... za sada je sve kao sto si opisao, bgvoz je ionako jedini prevoz koji koristim + ponekad par stanica tramvajem u nbg edit: smorenko i djeneralce vec objasnili. ekspeditivan sam u odgovoru kao gsp ovih dana :P Edited September 2, 2014 by Pontijak
superkikiriki Posted September 2, 2014 Posted September 2, 2014 kod ade danas gomila kontrolora + komunalnih policajaca. u moju polupraznu 55icu nisu ulazili. jel se to opet vraca nasa stara dobra tackasta kontrola ili sta?
Recommended Posts