August 31, 201410 yr Pa povecali su broj polazaka, ali nisu broj autobusa. sa tim brojem autobusa ne mogu da da izvedu taj broj polazaka
September 1, 201410 yr Mene malo strah i sa validiranom kartom da budem u autobusu. Najbolje je da ja kartu otkucam i onda idem peške. Poslato sa najnovijom verzijom tapatalk-a
September 1, 201410 yr Totalo sam razočaran :( Nije bilo kontrole, nije bilo komunalaca, Nije bilo masovnih otkucavanja, nije bilo napada na švercere od strane savesnih građana... Čak se ni GSP nije držao reda vožnje ... jednom rečju - ništa novo, sve po starom
September 1, 201410 yr Oh, da. 68 u 7:40, umesto kod Merkatora, na Brankovom mostu. Inace sve puno napirlitanih klinki. Pocela skola, jeeee. Kontrole nema Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
September 1, 201410 yr Osećala sam se vrlo glupo jutros dok sam validirala personalizovanu kartu, ali šta da radim, morala sam da proverim je li firma uplatila BusPlus na vreme. Još ko za baksuz, uzmem ''24sata'' na stanici a na naslovnoj neke ludačke pretnje zlikovcima koji se ne otkucaju.
September 1, 201410 yr Inace sve puno napirlitanih klinki. Pocela skola, jeeee. Je l guzva u prevozu? :moca:
September 1, 201410 yr Busevi puni, preeepuni, kontrolori ne mogu da uđu! Edited September 1, 201410 yr by El Guapo
September 1, 201410 yr Vesić i Mali uspeli da napune buseve, da nema polupraznih... bravo za agilne govnare!