Jump to content

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Featured Replies

• Replies 16.8k
  • Views 1.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Na liniji 50 ima vozaca iz Bangladesa/Indije i voze jako pristojno.  Ljudi masovno pokusavaju da ih nesto pitaju: 1) jedna baba - gde se silazi za Medakovic 2 2) jedan alkos - majstore

• Najverovatnije ih neće biti ni kada se završi komplet pruga jer SrbVoz nema na raspolaganju putničke vagone za obavljanje prevoza. Elektromotororne garniture ne mogu da se koriste u ove svrhe na celom

Posted Images

:Hail:

Ulaz nije izlaz :Hail:

ja malo ne volim kad se sprdaju s narodom zato sto je ruzan i siroma.

ma nije to to....ima ovde one legende sa papagajem, ima Kaleta...

ovo je ruski humor, oni tako i svoje slike kače.

ma nije to to....ima ovde one legende sa papagajem, ima Kaleta...

ovo je ruski humor, oni tako i svoje slike kače.

jasno mi je to, nije problem. kod one sirote babe bez kose, ali sa shnalama, neshto mi bilo onako, jebemlga...

jasno mi je to, nije problem. kod one sirote babe bez kose, ali sa shnalama, neshto mi bilo onako, jebemlga...

pa kad smo jadni, šta sad. ima nečeg i u tome ko i zašto kači. meni je ovo sjajan dokument vremena.

pa kad smo jadni, šta sad. ima nečeg i u tome ko i zašto kači. meni je ovo sjajan dokument vremena.

to nema dileme.

• 2 weeks later...

Prenosim info sa BB i Autobusi.net foruma - "Odluka o budžetu grada Beograda za 2014. godinu"

10308394_10203307303554782_8900719457936

ogranichavanje broja voznji u mesechnim dopunama je shta tachno?

ocel da mi konachno doakaju da ne promenim 6 autobusa iz munzeja ka blokovima, u jednom smeru? ^_^

opet sjajna ideja o obaveznoj validaciji svih putnika.

ovaj put ce morati da biju, bojim se.

promena roka važenja kartice? šta, vadićemo ih na tri meseca?

a i ovo ograničavanje broja vožnji im je super, onda nemoj da je zovu mesečna, nego xx vožnji.

Edited by Malvo

promena roka važenja kartice? šta, vadićemo ih na tri meseca?

nebitno, jer ove samo sto nisu istekle. samo cemo to saznavati tek na licu mesta, pri kupovini karte. realno, ako im zatreba po 250 dinara od milion ljudi svaka tri meseca, to ce biti to.

na koliko su bile, 3 godine?

Edited by gospa buba

pa ove godišnje važe godinu dana :D a ovo za nepersonalizovane trajne mi nije ni palo na pamet, tu tek ima da se useru od para ako odluče da više nisu trajne.