June 11, 201410 yr ne znam da li je bilo http://www.catsmob.com/photo/4278-obschestvennyy-transport-v-serbii-58-foto.html Vrhunske su fotke, Beograd je svet!
June 11, 201410 yr ma nije to to....ima ovde one legende sa papagajem, ima Kaleta... ovo je ruski humor, oni tako i svoje slike kače.
June 11, 201410 yr ma nije to to....ima ovde one legende sa papagajem, ima Kaleta... ovo je ruski humor, oni tako i svoje slike kače. jasno mi je to, nije problem. kod one sirote babe bez kose, ali sa shnalama, neshto mi bilo onako, jebemlga...
June 11, 201410 yr jasno mi je to, nije problem. kod one sirote babe bez kose, ali sa shnalama, neshto mi bilo onako, jebemlga... pa kad smo jadni, šta sad. ima nečeg i u tome ko i zašto kači. meni je ovo sjajan dokument vremena.
June 11, 201410 yr pa kad smo jadni, šta sad. ima nečeg i u tome ko i zašto kači. meni je ovo sjajan dokument vremena. to nema dileme.
June 25, 201410 yr Prenosim info sa BB i Autobusi.net foruma - "Odluka o budžetu grada Beograda za 2014. godinu"
June 25, 201410 yr ogranichavanje broja voznji u mesechnim dopunama je shta tachno? ocel da mi konachno doakaju da ne promenim 6 autobusa iz munzeja ka blokovima, u jednom smeru? ^_^
June 25, 201410 yr promena roka važenja kartice? šta, vadićemo ih na tri meseca? a i ovo ograničavanje broja vožnji im je super, onda nemoj da je zovu mesečna, nego xx vožnji. Edited June 25, 201410 yr by Malvo
June 25, 201410 yr promena roka važenja kartice? šta, vadićemo ih na tri meseca? nebitno, jer ove samo sto nisu istekle. samo cemo to saznavati tek na licu mesta, pri kupovini karte. realno, ako im zatreba po 250 dinara od milion ljudi svaka tri meseca, to ce biti to. na koliko su bile, 3 godine? Edited June 25, 201410 yr by gospa buba
June 25, 201410 yr pa ove godišnje važe godinu dana :D a ovo za nepersonalizovane trajne mi nije ni palo na pamet, tu tek ima da se useru od para ako odluče da više nisu trajne.