fonTelefon Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 Djilasovi drotovi ce uterivati novac u Djilasove firme. Maestralno od Malog.
Аврам Гојић Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 (edited) edit: neozbiljan ambijent za diskusiju Edited May 30, 2014 by Грешни Василије
Аврам Гојић Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 (edited) edit: neozbiljan ambijent za diskusiju Edited May 30, 2014 by Грешни Василије
Pontijak Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 (edited) tako mu je to. revolucija jede svoju decu. perfektno odradjena spin operacija preko fejsbuka i ostalih drustvenih mreza kojoj je svrha bila podrivanje poverenja gradjanstva u djitlerovu tiraniju je uspela. sto se mene tice, mogu da uvedu i zandrarmeriju u svako gsp vozilo sa sve mitraljeskim gnezdom koje ce delovati ukoliko se primeti da neki putnici nece da plate kartu. veselo je sve to, kada se ljudi navuku na spin i iskreno veruju da je nesto smisleno i istinito, onda dobijaju funkciju biodronova u operaciji podrivanja i rusenja lokalne vlasti i to tako uspesno da je gradjanstvo mrtvo hladno docekalo odluku o privremenom vecu, kamo ona vremena kada je policija brutalno prebijala demonstrante koji su izlaskom na ulice kod beogradjanke hteli da brane slobodu gradske televizije.. steta sto sam mator i glup pa nisam u stanju da napisem neku drljotinu od pseudonaucnog rada na tu temu. bobu hvala, jedini prevoz koji koristim je bgvoz, fala djitleru sto je realizovao tu svoju ideju da se sinobusi umreze u gradski sistem prevoza, bgvoz mi daje svaki dan sat i po vremena koje bih inace izgubio okolo naokolo u tramvajima ili busevima. oko sat i po dnevno u jednom i jedinom zivotu koji nema reprize. mada moram priznati da mi je poprilicno tuzno kada pomislim da je vrlo moguce da se i ono dobro sto je uradjeno u javnom prevozu protekle decenije maestralno sjebe za najvise godinu dana, nadam se da se to nece desiti Edited May 30, 2014 by Pontijak
Аврам Гојић Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 ovo su neozbiljne, resantimanske priče koje me ne interesuju. over and out.
Pontijak Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 (edited) ahahaha vaso, nesto ti kratak fitilj a mislim i da znam zasto :P pusti nerviranje, bilo pa proslo, na iskustvu se uci, i to je valjda neki zen :) ih, da se ja nerviram zbog svih situacija u zivotu kada sam verovao najiskrenije u ono sto mislim, govorim i radim pa naknadno shvatio da sam iskoriscen zbog manipulisanja u svrhe koje su potpuno suprotne od onoga u sta sam verovao, pa oronuo bih i osedeo zbog toga. hej! pa jesam oronuo i osedeo! :D Edited May 30, 2014 by Pontijak
Pontijak Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 sta je ovo danas? petak ili dan kada pontijak skandalizuje kolektiv svojim postovima? nego fon telefonu, ti si covek koji sve zna a nikako da mi odgovoris da li se moze nesto uraditi na efikasnijem razmnozavanju pandi u zoo vrtovima?
fonTelefon Posted May 30, 2014 Posted May 30, 2014 sta je ovo danas? petak ili dan kada pontijak skandalizuje kolektiv svojim postovima? nego fon telefonu, ti si covek koji sve zna a nikako da mi odgovoris da li se moze nesto uraditi na efikasnijem razmnozavanju pandi u zoo vrtovima? Smjesnim kineskim medjedima nije mesto u zoo vrtovima. Got it?
El Guapo Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Juče i danas ponovo kontrole . Sent from my HUAWEI Y210-0200 using Tapatalk 2
nera Posted June 4, 2014 Posted June 4, 2014 Juče i danas ponovo kontrole . Sent from my HUAWEI Y210-0200 using Tapatalk 2 Juce oko pola 5 ih je na stanici 18-ice u Pariske komune bilo 10-tak.
Singer Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 izgleda da su cekali da im urade ove nove bele polo majice sa grbom grada
Frank Pembleton Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Jel postoji busplus funkcionalna aplikacija za WP?Ono da znam koliko je daleko bus od stanice?
Lord Protector Posted June 11, 2014 Posted June 11, 2014 ne znam da li je bilo http://www.catsmob.com/photo/4278-obschestvennyy-transport-v-serbii-58-foto.html
Recommended Posts