Jump to content
IGNORED

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Recommended Posts

Posted

:isuse:ne znam da napisem pola cetiri brojevima. to je poslednji bus pred prvi redovni... :isuse:

Posted

73 u 04:30. Taj izlazi sa redovne trase jer razvozi radnike GSP-a do garaže. Brza vožnja.

Posted

:mellow:uzas, ne mogu da se setim banalnih stvari, mozak mi cozdra...

Posted
sverc i u parizuskupo im pedeset eura... :fantom:
e zbog takvih sam zauvek prestao da se švercujem.
pa pisao o tome na ovom topicu kada je bila rasprava o svercovanju.
Posted

taj autobus (a i svi ostali) koji kreću posle 4 i 20 se okarakterisavaju kao "prvi jutarnji" :D

Posted
e, ja sam izlazio tu - to mu je bila prva stanica... u pitanju je bus broj 15. verovatno je picio dalje mada koliko se secam ceo bus je tu izlazio a on onda pravac garaza... jebem li ga
stajao je na samo kruznom toku i josh zemun poshta, zvao se proizvoljno, kako im padne. ko nije panicio vec oko kruznog toka, taj je iskakao kod poshte, a on ishao za dunavsku, u garazu. uzbudljiv autobus.
Posted (edited)

jeste, secam se iz mladosti tih buseva, valjda im je primarna funkcija bila dovozenje sofera na posao u depoe a ne prevoz okasnelih nocnih putnikai da, ocekujem izvjesce o rimljanskom gradskom prevozu od tebe kao korisnice i poznavaoca svih mogucih linija domaceg nam gsp :)

Edited by Pontijak
Posted

Juce sam cackao malo pa vidim da je Mile Rizik na nivou prica gradskih legendi :oVezuju ga za neke linije za koje nikad nisam cuo tako da bih rekao da je to vise bio 1 stil nasih GSP drajvera tog doba.

Posted

zna se na kojoj liniji je vozio Mile Rizik.uarb.jpgšaljivdžija je još umeo da sedi na suvozačevom mestu.

Posted

U Herceg Novom postoji legendarni Čeda Rizik. Kažu da ne postoji tip vozila s kojim se nije skucao negde, ali uvek preživi. Trenutno vozi đubretara do deponije iznad HN-a i predstavlja strah i trepet na tom putu, pošto je put uzak i pun krivina, a deponija je na 900 mnm.Legenda takođe kaže da je uspeo da razbije šofer šajbnu na Mercedesu svog direktora, tako što je igrao bilijar, pa mu je loptica izetela kroz prozor i razlupala šofer šajbnu na kolima.

Posted
Juce sam cackao malo pa vidim da je Mile Rizik na nivou prica gradskih legendi :oVezuju ga za neke linije za koje nikad nisam cuo tako da bih rekao da je to vise bio 1 stil nasih GSP drajvera tog doba.
Izgleda da je svaka generacija imala bar nekog poput Mileta Rizika :) Genijalci su krajem sedamdesetih uspevali da kasno uveče od bazena u Košutnjaku do Zelenjaka stignu za manje od osam minuta (nije noćni red vožnje), ko se dovoljno glasno drao, mogao je i da izađe negde usput. Baju koji je ujutro oko 7 i 20 vozio bus 28 sa Zvezdare nije trebalo puno ubeđivati da žurimo u školu, 'ladno nije stajao na pola stanica usput.
Posted
zna se na kojoj liniji je vozio Mile Rizik.
autobusizpaklazh9.jpg
Posted

kuda sada ide linija 94, čuo sam da ima neke veće izmene?

Posted

ma nisi me razumeo, koristim tu liniju svaki dan, ali od večeras su veće izmene, koliko sam shvatio uopšte ne ide kroz t.drajzera više