Đipalo Junuz Posted October 9, 2013 Posted October 9, 2013 Ni jutros ni danas popodne nije bilo kontrole u BG vozu, a još juče je u svakom vagonu bio po jedan kontrolor...
placenik Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Ni jutros ni danas popodne nije bilo kontrole u BG vozu, a još juče je u svakom vagonu bio po jedan kontrolor...I u busevima ih nestalo. Zna li neko sta se desava?
ajgor Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 I u busevima ih nestalo. Zna li neko sta se desava?Bilo ih je jutros u priFatnicima koji kreću sa Zelenjaka (52, 53), toliko sam video iz prve ruke.
Malvo Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 izgleda da ih ima isključivo po određenim linijama (možda i po prevoznicima, nisam siguran).što se tiče južnog dela grada, znam da ih stalno imaju 52, 53 i 56, nemaju ih 37 i 89, a izgleda ni 12 i 13. blesava situcija.
placenik Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 ima ih redovno u busevima. 601, 45U ovima ih nema vec mesecima (NBG)
renne Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Stvaki dan ih ima, ali svaki danПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Mr.Mxyzptlk Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 (edited) belvil - cuk. padina, preko novog mosta Edited October 10, 2013 by extragluv
gospa buba Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 (edited) a sta se sve od buseva planira da predje preko novog mosta, u nekoj buducnosti. zna neko? Edited October 10, 2013 by thermal bug
levi Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 a sta se sve od buseva planira da predje preko novog mosta, u nekoj buducnosti. zna neko?Za početak 89, a da se ukine pomenuti 85, navodno kad završe sve predpristupne saobraćanice. Kažu šoferiZnači od nove godine ako nova odgovorna gradska vlast u međuvremenu ne poruši bespravno podignuti objekat
ivy Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 (edited) ja cu jos jednom da vam kazem da niste normalni sto ne placate katre,da znate!!!evo npr juce smo se vozili od buvljaka na novom Beogradu do banjice preko slavije tramvajem 9 i sve to za 72dinimate prevoz koji mene fascinra,svaki puta taj novi most je potpuno kretenski resen za pesake,tj skoro da nije resen uopste a steta..npr od topciderskog parka ne postoji mogucnost da se most predje peske a ni sa nbgd strane nego samo sa keja i to potpuno bzvze mesto... Edited October 13, 2013 by ivy
Frank Pembleton Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 ja cu jos jednom da vam kazem da niste normalni sto ne placate katre,da znate!!!evo npr juce smo se vozili od buvljaka na novom Beogradu do banjice preko slavije tramvajem 9 i sve to za 72dinimate prevoz koji mene fascinra,svaki puta taj novi most je potpuno kretenski resen za pesake,tj skoro da nije resen uopste a steta..npr od topciderskog parka ne postoji mogucnost da se most predje peske a ni sa nbgd strane nego samo sa keja i to potpuno bzvze mesto...Ajde se ti malo upoznaj sa situacijom!Sa nbg strane se opušteno ulazi i biciklom i peške.Poslato sa WC šolje by BVK
Recommended Posts