October 9, 201311 yr Ni jutros ni danas popodne nije bilo kontrole u BG vozu, a još juče je u svakom vagonu bio po jedan kontrolor...
October 10, 201311 yr Ni jutros ni danas popodne nije bilo kontrole u BG vozu, a još juče je u svakom vagonu bio po jedan kontrolor...I u busevima ih nestalo. Zna li neko sta se desava?
October 10, 201311 yr I u busevima ih nestalo. Zna li neko sta se desava?Bilo ih je jutros u priFatnicima koji kreću sa Zelenjaka (52, 53), toliko sam video iz prve ruke.
October 10, 201311 yr izgleda da ih ima isključivo po određenim linijama (možda i po prevoznicima, nisam siguran).što se tiče južnog dela grada, znam da ih stalno imaju 52, 53 i 56, nemaju ih 37 i 89, a izgleda ni 12 i 13. blesava situcija.
October 10, 201311 yr belvil - cuk. padina, preko novog mosta Edited October 10, 201311 yr by extragluv
October 10, 201311 yr a sta se sve od buseva planira da predje preko novog mosta, u nekoj buducnosti. zna neko? Edited October 10, 201311 yr by thermal bug
October 10, 201311 yr a sta se sve od buseva planira da predje preko novog mosta, u nekoj buducnosti. zna neko?Za početak 89, a da se ukine pomenuti 85, navodno kad završe sve predpristupne saobraćanice. Kažu šoferiZnači od nove godine ako nova odgovorna gradska vlast u međuvremenu ne poruši bespravno podignuti objekat
October 13, 201311 yr ja cu jos jednom da vam kazem da niste normalni sto ne placate katre,da znate!!!evo npr juce smo se vozili od buvljaka na novom Beogradu do banjice preko slavije tramvajem 9 i sve to za 72dinimate prevoz koji mene fascinra,svaki puta taj novi most je potpuno kretenski resen za pesake,tj skoro da nije resen uopste a steta..npr od topciderskog parka ne postoji mogucnost da se most predje peske a ni sa nbgd strane nego samo sa keja i to potpuno bzvze mesto... Edited October 13, 201311 yr by ivy
October 13, 201311 yr ja cu jos jednom da vam kazem da niste normalni sto ne placate katre,da znate!!!evo npr juce smo se vozili od buvljaka na novom Beogradu do banjice preko slavije tramvajem 9 i sve to za 72dinimate prevoz koji mene fascinra,svaki puta taj novi most je potpuno kretenski resen za pesake,tj skoro da nije resen uopste a steta..npr od topciderskog parka ne postoji mogucnost da se most predje peske a ni sa nbgd strane nego samo sa keja i to potpuno bzvze mesto...Ajde se ti malo upoznaj sa situacijom!Sa nbg strane se opušteno ulazi i biciklom i peške.Poslato sa WC šolje by BVK