eye of the beholder Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Kruži priča gradom da je dovoljno da se kupi "papirna bus+ karta" i da se bez "dopune", bez "validiranja" da se da kondukteru i da će biti "očitana" kao da je "validirana".Sutra ću da probam, pa vam javljam.
gospa buba Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Što su fini kondukteri u 25ci. Lepo sačekaju da se rasčisti gužva (ima dve - tri škole uz putanju) u Kumodraškoj ulici i tek onda onda krenu da pregledom karata. Juče sam mislio da je slučajnost, međutim i danas isti postupak kod dva različita konduktera :)nije obichaj da se trkeljishu deca, pa nece da gube vreme.
renne Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Kruži priča gradom da je dovoljno da se kupi "papirna bus+ karta" i da se bez "dopune", bez "validiranja" da se da kondukteru i da će biti "očitana" kao da je "validirana".Sutra ću da probam, pa vam javljam.Vidi se na aparatu da nije uopšte aktiviranaПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
eye of the beholder Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 (edited) Meni rekli da u opšte ne prinosim aparatom. Nego da kondukter prvo prisloni o njegovo soloćalo.Sent this post by using Tapatalk 2 and HTC phone Edited September 3, 2013 by eye of the beholder
renne Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Pa kondukterovo sokoćalo izbaci da nije aktivirana, to ti pričam
eye of the beholder Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 A to... Vidi pričaji pp gradu da su neka deca uspela. Biće takvih priča i mitova... kao nekada sa besplatnim telefoniranjem na javnim govornicama.Sent this post by using Tapatalk 2 and HTC phone
ion Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 nova propaganda po busevimaOdveć sam star za te stvari, ali da mogu da biram, znam šta bih odabrao...
Frank Pembleton Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 (edited) Staaari novi sad neće nikad tu elektroniku uvesti.Ja se danas validirao NS-style Poslato sa WC šolje by BVK Edited September 5, 2013 by Frank Pembleton
ivy Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Staaari novi sad neće nikad tu elektroniku uvesti.Ja se danas validirao NS-stylePoslato sa WC šolje by BVKta je još i dobra,mora da je majstor namazao mastila na pečat..ima ih da se ništa ne razaznaje na karti,dobiješ prazan papirić...
garcia Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 ta je još i dobra,mora da je majstor namazao mastila na pečat..ima ih da se ništa ne razaznaje na karti,dobiješ prazan papirić...pa je l' onda mogu da ponesem papirić... od kuće
ivy Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 (edited) ali nikad ne znas dal je majstor namazo mastila ili nije..1 lutrija Edited September 5, 2013 by ivy
Sokrat Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 Kruži priča gradom da je dovoljno da se kupi "papirna bus+ karta" i da se bez "dopune", bez "validiranja" da se da kondukteru i da će biti "očitana" kao da je "validirana".Sutra ću da probam, pa vam javljam.Sad sam gledao scenu u kojoj je devojka ovo probala. Kondukter joj je rekao da je do pre neki dan to prolazilo, ali da su ispravili bug u softveru i da sad onaj njegov aparat tačno pokazuje da kartica nikad nije aktivirana.
Recommended Posts