Jump to content

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Featured Replies

Zivka, svaki bus koji ide za Banat prolazi kroz Pancevo. trazi na salteru prvi do Panceva i to ti je cela prica

• Replies 16.8k
  • Views 1.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Na liniji 50 ima vozaca iz Bangladesa/Indije i voze jako pristojno.  Ljudi masovno pokusavaju da ih nesto pitaju: 1) jedna baba - gde se silazi za Medakovic 2 2) jedan alkos - majstore

• Najverovatnije ih neće biti ni kada se završi komplet pruga jer SrbVoz nema na raspolaganju putničke vagone za obavljanje prevoza. Elektromotororne garniture ne mogu da se koriste u ove svrhe na celom

Posted Images

• Author

ima ima naravnosamo je malo skuplje zbog stanične uslugešto se voza tiče, možeš na karađorđevom da uhvatiš bg voz do pančevca. samo što voz baš za pančevo ne ide sa istog koloseka, nego baš tamo gde 37 i 58 skupljaju putnike

hvala vi!

• Author
Zivka, svaki bus koji ide za Banat prolazi kroz Pancevo. trazi na salteru prvi do Panceva i to ti je cela prica
pa i zrenjanin je banat, nemoj zbunjuješ ljude :P
aparatus koji nose o vratu ne pokazuje kada imaš vremensku kartu.to se vidi samo kada na uređaju u vozilu odabereš vremenska karta i prisloniš a on ti napiše "imate aktivnu kartu" ili tako nešto.meni se desilo da imam vremensku kartu i prislonim karticu greškom aparatu bez da odaberem opciju 'vremenska karta' i ladno mi skine dodatnih 72 din preko onih 100 što sam platio.možda su to sada sredili ali ko se opeče na mleko, duva i u kefir.
Ne da nisu sredili, nego se vade na priču da nemaju takve informacije, a kad sam dao konkretne informacije, odjeban sam pričom kako ne mogu da brinu o svakom validatoru.
nova propaganda po busevima563413_10153195871795531_1677948618_n.jpg
Baš bih voleo da vidim ovakav letak sa računicom koliko košta korupcija u GSP-u+višak zaposlenih+procenat BusPlusu.

Koliko dece ostane bez obroka zato što se gradski oci voze limuzinama umesto biciklima?!

Inace na sajtu BusPlusa vidim da moze da se skine red voznje po linijama u pdf formatu.Doduse meni ruznije nego ono na busevi.com

Taj red voznje vazi za prve i poslednje polaske, sve ostalo je go kurac.

+1Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

Taj red voznje vazi za prve i poslednje polaske, sve ostalo je go kurac.
Meni za 68 radi posao ;)

Što su fini kondukteri u 25ci. Lepo sačekaju da se rasčisti gužva (ima dve - tri škole uz putanju) u Kumodraškoj ulici i tek onda onda krenu da pregledom karata. Juče sam mislio da je slučajnost, međutim i danas isti postupak kod dva različita konduktera :)

Pro tip: Linija 71 nema konduktera.Eventualno 1 od 10 voznji.

45 nema konduktera u 98% slucajeva

18 i 39 nemaju nikad.