Аврам Гојић Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 Zivka, svaki bus koji ide za Banat prolazi kroz Pancevo. trazi na salteru prvi do Panceva i to ti je cela prica
belch Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 ima ima naravnosamo je malo skuplje zbog stanične uslugešto se voza tiče, možeš na karađorđevom da uhvatiš bg voz do pančevca. samo što voz baš za pančevo ne ide sa istog koloseka, nego baš tamo gde 37 i 58 skupljaju putnike
belch Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 Zivka, svaki bus koji ide za Banat prolazi kroz Pancevo. trazi na salteru prvi do Panceva i to ti je cela pricapa i zrenjanin je banat, nemoj zbunjuješ ljude :P
Malkmus Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 aparatus koji nose o vratu ne pokazuje kada imaš vremensku kartu.to se vidi samo kada na uređaju u vozilu odabereš vremenska karta i prisloniš a on ti napiše "imate aktivnu kartu" ili tako nešto.meni se desilo da imam vremensku kartu i prislonim karticu greškom aparatu bez da odaberem opciju 'vremenska karta' i ladno mi skine dodatnih 72 din preko onih 100 što sam platio.možda su to sada sredili ali ko se opeče na mleko, duva i u kefir.Ne da nisu sredili, nego se vade na priču da nemaju takve informacije, a kad sam dao konkretne informacije, odjeban sam pričom kako ne mogu da brinu o svakom validatoru.
Lrd Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 nova propaganda po busevimaBaš bih voleo da vidim ovakav letak sa računicom koliko košta korupcija u GSP-u+višak zaposlenih+procenat BusPlusu.
garcia Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Koliko dece ostane bez obroka zato što se gradski oci voze limuzinama umesto biciklima?!
Frank Pembleton Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Inace na sajtu BusPlusa vidim da moze da se skine red voznje po linijama u pdf formatu.Doduse meni ruznije nego ono na busevi.com
Аврам Гојић Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Taj red voznje vazi za prve i poslednje polaske, sve ostalo je go kurac.
Frank Pembleton Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Taj red voznje vazi za prve i poslednje polaske, sve ostalo je go kurac.Meni za 68 radi posao ;)
eye of the beholder Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Što su fini kondukteri u 25ci. Lepo sačekaju da se rasčisti gužva (ima dve - tri škole uz putanju) u Kumodraškoj ulici i tek onda onda krenu da pregledom karata. Juče sam mislio da je slučajnost, međutim i danas isti postupak kod dva različita konduktera :)
Singer Posted September 3, 2013 Posted September 3, 2013 Pro tip: Linija 71 nema konduktera.Eventualno 1 od 10 voznji.
Recommended Posts