placenik Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 da, sad ih definitivno ima u svim busevimaU 45 i 601 ih nije bilo
renne Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 U 45 i 601 ih nije biloIma, ima. Na obe linijeПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
placenik Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Ima, ima. Na obe linijeПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4Opa, znaci i tu se razmilili :DSad se postavlja debilno pitanje- kad su vec svuda kondukteri, nek cepaju karte, koji ce im moj Bus+
El Guapo Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 (edited) Naravno, baš sam o tome hteo "Čemu sada služi bus+, osim da uzima 8%" ? Edited August 9, 2013 by El Guapo
gospa buba Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Naravno, baš sam o tome hteo "Čemu sada služi bus+, osim da uzima 8%" ?pa, mislim, svako malo se pitamo isto to. jel postoji odgovarajuci drzavni organizam, koji bi trebalo da se zainteresuje za ovaj ishod?
fonTelefon Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 pa, mislim, svako malo se pitamo isto to. jel postoji odgovarajuci drzavni organizam, koji bi trebalo da se zainteresuje za ovaj ishod?Bob? Nekako je zadovoljstvo gledati kako vas zavitlava Zuca i sacica giliptera oko Krke i Krmeta.Jesi upoznala svoje konduktere?
Tale Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Znam da se to pominjalo i ranije, samo mi je danas dodatno upalo u oči: na nekim mestima je istaknuto obaveštenje da "nismo u mogućnosti da uplate za BusPlus obavimo preko platnih kartica" iako za svu ostalu robu normalno može.Krše li se tu neki pravilnici, zakoni, građanska prava?
renne Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Busplusu se mora dnevno plaćati, zato ne primaju kartice
gospa buba Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 (edited) Bob? Nekako je zadovoljstvo gledati kako vas zavitlava Zuca i sacica giliptera oko Krke i Krmeta.Jesi upoznala svoje konduktere?gle, nisam bash najbolje raspolozena. ako nemash protiv. Edited August 9, 2013 by thermal bug
Tale Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Busplusu se mora dnevno plaćati, zato ne primaju karticePa opet:Krše li se tu neki pravilnici, zakoni, građanska prava?Koliko znam, svaka transakcija ide preko njihovog POS, tako i da novac ide odmah sa mog računa na njihov (Apex), ništa se ne zadržava ni kod dilera ni u banci.Sa druge strane - svakako čekaju bar 24 časa na keš - uplata pazara je sledećeg dana.
fonTelefon Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 (edited) . Edited August 9, 2013 by fonTelefon
Tale Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 (edited) .Vrati obrisano.Edit: I stidi se. Edited August 9, 2013 by CTale
renne Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Ne ide odmah. Prođe preko 48 sati dok im pare "legnu". a mislim da ništa ne krše
Tale Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Prosto nemoguće.Sve što plaćam danas popodne već sutra je na računu onoga kome plaćam (pričam o elektronskom plaćanju).Ispada da im brže legne novac tako nego da čekaju da radnje predaju pazar.Čini se da je ipak nešto drugo, pogotovo ako ne izdaju fiskalne...
gospa buba Posted August 9, 2013 Posted August 9, 2013 Sve što plaćam danas popodne već sutra je na računu onoga kome plaćam sve shto placam danas popodne posle 3 minuta mi ga nema na rachunu. sad gde je, ko ce ga znati.
Recommended Posts