Feindouno Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 U tramvaju broj 7 kukavaca nije bilo samo kasno navece ili rano ujutru. U ostalom prevozu koji sam koristio bi se pojavio jedan na svakih 5 voznji mozda. Link to comment
renne Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 Izgleda da u ovim brojevima što idu preko brankovig mosta ima u svakom baš Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 u trolama ih uopste ne vidjam a ranije su ulazili negde kod moskve, i vozali se do slavije, presli bi ulicu i vratili se nazad. Link to comment
placenik Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 U tramvaju broj 7 kukavaca™ nije bilo samo kasno navece ili rano ujutru. U ostalom prevozu koji sam koristio bi se pojavio jedan na svakih 5 voznji mozda.Po rečima jednog, u tramvajima su od 6 do 22 Link to comment
Šumejker-Levi 9 Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 Redovno ih ima u 16-ici i 23-jci sa Karaburme.Takođe, tramvaji ka NBG uvek imaju kontrolora.I uvek je žensko. Link to comment
eye of the beholder Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 u 25p su redovno, ima ih troje:jedan visok tipjedna žena i jedna cica (sa finom zadnjicom i ultra dugom svetlom kosom)pričam za 25p koja je oko pola 8 ujutru na Kalenić Pijaci Link to comment
Hella Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 (edited) jedna taksi voznja i tri voznje minibusom izadju na 1.000 dinara. cetiri voznje GSP-om kostale bi 288 dinara, dakle svercovacu se tacno 10 puta da naplatim stetu.tako sam i ja išao u supermarket da kupujem sirac, nisu imali, otišao sam kod malog privatnika i kupio duplo skuplje. sad moram da ukradem još pola kila iz supermarketa da nadoknadim štetu. Edited July 22, 2013 by Hella Link to comment
Lezilebovich Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 imao si sigurno neki drugi u supermarketu, nisi morao da ideš kod malog privatnika. Link to comment
Anduril Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 ne bih znao posto vec 2 dana ne uspevam da dodjem na posao autobusom - interval je 9 do 11 stanica, sto znaci da bih u odlasku zakasnio na posao, a u povratku ne mogu da udjem u autobus. razlog za ovo je cinjenica da GSP veruje da leti niko ne radi.jedna taksi voznja i tri voznje minibusom izadju na 1.000 dinara. cetiri voznje GSP-om kostale bi 288 dinara, dakle svercovacu se tacno 10 puta da naplatim stetu.Gde se to forumasenje racuna kao rad? Hocu i ja. Link to comment
renne Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 u trolama ih uopste ne vidjam a ranije su ulazili negde kod moskve, i vozali se do slavije, presli bi ulicu i vratili se nazad. to su bili plavi, ovo su beli Link to comment
Mr.Mxyzptlk Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 nema ni jednih ni drugih...udjem u 55 kod steko-a i taman pomislim kako cu lepo do kuce bez presedanja, kad eto njega, leti kroz bus ko veverica. sis'o na mostaru i presednem jos dvaput do kuce <_< Link to comment
kiwi Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 Izgleda da u ovim brojevima što idu preko brankovig mosta ima u svakom bašU busevima 707 i 704 ih izgleda nema; koristim te linije maltene svakodnevno i ne sećam se da sam viđala kontrolu. Ko ima potrebu da se švercuje od Munzea do Z.Venca, može da okuša sreću. :) Link to comment
hazard Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 ovaj letnji red voznje je jebena katastrofavozila gsp izgledaju kao neki slucajni zalutali prolaznici, toliko retko se pojavljuju Link to comment
renne Posted July 22, 2013 Share Posted July 22, 2013 +1Послато са GT-N7100 користећи Тапаток 4 Link to comment
Recommended Posts