bokki Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Žali Bože bačenih para na onolike nalepnice. Gradski prevoz u Beogradu: Ulaz i izlaz na sva vrata
copkillah Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 good point Amitz Dulniker @AmitzDulniker4hPitanje za kriminalnu udrugu BusPlus: Ako sada u svakom busu gsp-a postoji stalna kontrola, koji ce nam kurac vas sistem vredan 12 mil evra?
Аврам Гојић Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 ma na mrtvog lava i zec dize kurac. drzavni tviterasi ce narednih meseci biti opsednuti Djilasovim projektima.
henrik larsson Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Pokušavam da zapazim pravilnost u postavljanju ovlašćene licadi u belim majama. Ima ih u običnoj dvajspetici non stop, dok su odsutni u 25P, koliko mi se čini.
Ryan Franco Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 u 26ici sam za godinu dana 2 (dva) puta video kontrolu. jednom ušli na lekinom i jednom u bulevaru.ne znam šta je problem.
Sestre Bronte Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 (edited) Ja sam u busu 16 video kontrolu 2 (dva) puta. Juče. Ne znam ni ja šta je problem. Edited July 5, 2013 by Zugurosh
Ryan Franco Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 pa šta si zahvatio te kontrolore sve u jedan autobus, šaraj malo!
nera Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Žali Bože bačenih para na onolike nalepnice. Gradski prevoz u Beogradu: Ulaz i izlaz na sva vrata Ih zali boze, a onaj strikov mali sto je zaradio na stampi i postavljanju nalepnica to nista? Plus je i platio neke ljude da to urade, znaci nahranili porodice. -_-
eye of the beholder Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Pokušavam da zapazim pravilnost u postavljanju ovlašćene licadi u belim majama. Ima ih u običnoj dvajspetici non stop, dok su odsutni u 25P, koliko mi se čini.Jedina pravilnost sa 25 i 25p (sa kojima se redovno vozim) je da su kontrolori u njma samo petkom :)
gospa buba Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 (edited) Pokušavam da zapazim pravilnost u postavljanju ovlašćene licadi u belim majama. Ima ih u običnoj dvajspetici non stop, dok su odsutni u 25P, koliko mi se čini.moram da zapazim izuzetno lep odnos licadi u belim majicama prema putnicima i obrnuto. nbg strana. cele nedelje niko nije pokushavao da im objasni da ce platiti kartu kad drzava prestane da se korumpira. dochim se sa osobama u plavom raspravljalo onoliko, nadgornjavalo i isterivalo. nishta ne razumem, beli rade za gradskog giganta a plavi za mrskog kapitalistu, da li je u tome fora? Edited July 5, 2013 by thermal bug
renne Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Jeste, pa Antić je rekao da zato i uvode beleПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
gospa buba Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 a jesu onda izveli plave, mislim, nakon sto su uveli bele?apsolutna budalashtina. ima sad da pochnem da ulazim na ulaz i izlazim na izlaz ^_^
renne Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Nisu, tu su i plaviПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4
Recommended Posts