Jump to content

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Featured Replies

• Replies 16.8k
  • Views 1.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Na liniji 50 ima vozaca iz Bangladesa/Indije i voze jako pristojno.  Ljudi masovno pokusavaju da ih nesto pitaju: 1) jedna baba - gde se silazi za Medakovic 2 2) jedan alkos - majstore

• Najverovatnije ih neće biti ni kada se završi komplet pruga jer SrbVoz nema na raspolaganju putničke vagone za obavljanje prevoza. Elektromotororne garniture ne mogu da se koriste u ove svrhe na celom

Posted Images

good point

Amitz Dulniker@AmitzDulniker4hPitanje za kriminalnu udrugu BusPlus: Ako sada u svakom busu gsp-a postoji stalna kontrola, koji ce nam kurac vas sistem vredan 12 mil evra?

sta mu je?

hakovali mu nalog :lolol:

ma na mrtvog lava i zec dize kurac. drzavni tviterasi ce narednih meseci biti opsednuti Djilasovim projektima.

Pokušavam da zapazim pravilnost u postavljanju ovlašćene licadi u belim majama. Ima ih u običnoj dvajspetici non stop, dok su odsutni u 25P, koliko mi se čini.

u 26ici sam za godinu dana 2 (dva) puta video kontrolu. jednom ušli na lekinom i jednom u bulevaru.ne znam šta je problem.

Ja sam u busu 16 video kontrolu 2 (dva) puta. Juče. Ne znam ni ja šta je problem.

Edited by Zugurosh

pa šta si zahvatio te kontrolore sve u jedan autobus, šaraj malo!

Žali Bože bačenih para na onolike nalepnice. Gradski prevoz u Beogradu: Ulaz i izlaz na sva vrata
Ih zali boze, a onaj strikov mali sto je zaradio na stampi i postavljanju nalepnica to nista? Plus je i platio neke ljude da to urade, znaci nahranili porodice. -_-
Pokušavam da zapazim pravilnost u postavljanju ovlašćene licadi u belim majama. Ima ih u običnoj dvajspetici non stop, dok su odsutni u 25P, koliko mi se čini.
Jedina pravilnost sa 25 i 25p (sa kojima se redovno vozim) je da su kontrolori u njma samo petkom :)
moram da zapazim izuzetno lep odnos licadi u belim majicama prema putnicima i obrnuto. nbg strana. cele nedelje niko nije pokushavao da im objasni da ce platiti kartu kad drzava prestane da se korumpira. dochim se sa osobama u plavom raspravljalo onoliko, nadgornjavalo i isterivalo. nishta ne razumem, beli rade za gradskog giganta a plavi za mrskog kapitalistu, da li je u tome fora? :unsure:

Edited by thermal bug

Jeste, pa Antić je rekao da zato i uvode beleПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4

a jesu onda izveli plave, mislim, nakon sto su uveli bele?apsolutna budalashtina. ima sad da pochnem da ulazim na ulaz i izlazim na izlaz ^_^

Nisu, tu su i plaviПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4