bokki Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Žali Bože bačenih para na onolike nalepnice. Gradski prevoz u Beogradu: Ulaz i izlaz na sva vrata Link to comment
copkillah Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 good point Amitz Dulniker @AmitzDulniker4hPitanje za kriminalnu udrugu BusPlus: Ako sada u svakom busu gsp-a postoji stalna kontrola, koji ce nam kurac vas sistem vredan 12 mil evra? Link to comment
Аврам Гојић Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 ma na mrtvog lava i zec dize kurac. drzavni tviterasi ce narednih meseci biti opsednuti Djilasovim projektima. Link to comment
henrik larsson Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 Pokušavam da zapazim pravilnost u postavljanju ovlašćene licadi u belim majama. Ima ih u običnoj dvajspetici non stop, dok su odsutni u 25P, koliko mi se čini. Link to comment
Ryan Franco Posted July 4, 2013 Share Posted July 4, 2013 u 26ici sam za godinu dana 2 (dva) puta video kontrolu. jednom ušli na lekinom i jednom u bulevaru.ne znam šta je problem. Link to comment
Sestre Bronte Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 (edited) Ja sam u busu 16 video kontrolu 2 (dva) puta. Juče. Ne znam ni ja šta je problem. Edited July 5, 2013 by Zugurosh Link to comment
Ryan Franco Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 pa šta si zahvatio te kontrolore sve u jedan autobus, šaraj malo! Link to comment
nera Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Žali Bože bačenih para na onolike nalepnice. Gradski prevoz u Beogradu: Ulaz i izlaz na sva vrata Ih zali boze, a onaj strikov mali sto je zaradio na stampi i postavljanju nalepnica to nista? Plus je i platio neke ljude da to urade, znaci nahranili porodice. -_- Link to comment
eye of the beholder Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Pokušavam da zapazim pravilnost u postavljanju ovlašćene licadi u belim majama. Ima ih u običnoj dvajspetici non stop, dok su odsutni u 25P, koliko mi se čini.Jedina pravilnost sa 25 i 25p (sa kojima se redovno vozim) je da su kontrolori u njma samo petkom :) Link to comment
gospa buba Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 (edited) Pokušavam da zapazim pravilnost u postavljanju ovlašćene licadi u belim majama. Ima ih u običnoj dvajspetici non stop, dok su odsutni u 25P, koliko mi se čini.moram da zapazim izuzetno lep odnos licadi u belim majicama prema putnicima i obrnuto. nbg strana. cele nedelje niko nije pokushavao da im objasni da ce platiti kartu kad drzava prestane da se korumpira. dochim se sa osobama u plavom raspravljalo onoliko, nadgornjavalo i isterivalo. nishta ne razumem, beli rade za gradskog giganta a plavi za mrskog kapitalistu, da li je u tome fora? Edited July 5, 2013 by thermal bug Link to comment
renne Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Jeste, pa Antić je rekao da zato i uvode beleПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4 Link to comment
gospa buba Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 a jesu onda izveli plave, mislim, nakon sto su uveli bele?apsolutna budalashtina. ima sad da pochnem da ulazim na ulaz i izlazim na izlaz ^_^ Link to comment
renne Posted July 5, 2013 Share Posted July 5, 2013 Nisu, tu su i plaviПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 4 Link to comment
Recommended Posts