Downforce Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 E? Video danas jednog u autobusu, ali se nije pomerio od srednjih vrata, niti je bilo kome kontrolisao karte. Ucinilo mi se da mu na majici pise kontrolor, al rekoh mozda je to neka fora sa natpisom :DZamisli kada bi svi napravili takve majice pa nagrnuli u autobus. :naughty:Ionako tezimo takvom resenju - pun autobus kontrolora koji se vozikaju i validiraju jedni druge do besvesti.
Pontijak Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Ionako tezimo takvom resenju - pun autobus kontrolora koji se vozikaju i validiraju jedni druge do besvesti. eto sjajne ideje za gradjanski protest: videti tip fontova na kontrolorskim majicama i lepo odstampati sebi takvu majicu i tako ulaziti u gsp vozila :D
Downforce Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 A bas cenim da je u pitanju neki najobicniji font na najjeftinijim majicama. To bi bilo tako GSP-ovski.
Prospero Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 inače je ova ekipa sa belim kontrolor majicama uber efikasna: iskontrolišu ljude na prve 2-3 stanice i posle nema boga da provere bilo šta kada nagrne njih 10-15 na vrata. čak se i ne trude.
Pontijak Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 (edited) @downforcekakav je da je, bitno je da bude odgovarajuci font. koja bio to bila slika beogradskih ulica za vreme jutarnjeg i popodnevnog spica: stotine i stotine ljudi na stanicama svi sa majicama na kojima pise kontrolor :D Edited June 24, 2013 by Pontijak
Downforce Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Pa to. Sama pomisao na takvo nesto mi je urnebesno zabavna.
Pontijak Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 ma da je malo vise elana i uz propagandu bi mogla da se napravi takva akcija a ovako ce sve ostati samo kao ideja na forumu
Frank Pembleton Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 eto sjajne ideje za gradjanski protest: videti tip fontova na kontrolorskim majicama i lepo odstampati sebi takvu majicu i tako ulaziti u gsp vozila :DJeste pa da prodjemo kao ona gospodza iz Sl. Glasnika sto je u brusu iznosila testove...
Pontijak Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 pa uhapsili su jednu gospodzu a ne par hiljada gospodza :)
garcia Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 (edited) Od danas u prodaji vremenska Bus plus kartakošta 100 dinara i važi 75 minuta. Edited June 24, 2013 by garcia
slepa živana Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 Pa to. Sama pomisao na takvo nesto mi je urnebesno zabavna. :lolol:ja sam za.
*edited by mod Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 inače je ova ekipa sa belim kontrolor majicama uber efikasna: iskontrolišu ljude na prve 2-3 stanice i posle nema boga da provere bilo šta kada nagrne njih 10-15 na vrata. čak se i ne trude. Predvideo sam ja to jos pre par dana dok smo se raspravljali sa Gazzom. Jednostavno njih placa GSP i to fixno, dok oni verovatno jako dobro znaju mucke sa Busplusom te im zivo seva paja da se zbog necijih 8% svadjaju i tuku sa gradjanima, kad im plata od toga ne zavisi.
El Guapo Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 (edited) Pa to. Sama pomisao na takvo nesto mi je urnebesno zabavna. Daj odma 5 komada, a cena da bude simbolična, napunjena neperdonalizovana kartonka Послато са RACERII користећи Тапаток 2 Edited June 24, 2013 by El Guapo
Recommended Posts