Dr Arslanagić Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Mislim da ću ih drkati sutra za ovo. AKo imate koji savet, slobodno udrite.preporučujem ovozove se vranina kandžaposuti rano izjutra ispred pogona GSP
pacey defender Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Mislio sam na skribomanski metod, nenasilan otpor, i tako to. Pismo direktoru GSP, direktoru Direkcije,, a Blic i gradonačelnik u CC.
Dr Arslanagić Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 a to...pa valjda mejl Direkciji za saobraćaj ali da u cc budu gradski oci i slični. tako je makar preporučivano na forumu.mrka kapa, izvesno
nemoderisani Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 a može i ovako:Putnica nokautirala kontrolorku BusPlusa
Lezilebovich Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Tokom istrage o nesreći na Zvezdari, kada je autobus na liniji 77 usmrtio dvoje studenata 3. novembra 2011, prikupljeni su dokazi koji ukazuju na to da optuženi vozač Jovan Stolić nije ni bio u vozilu, saznaje “Blic”. Tahograf, povrede vozača, tragovi na licu mesta ukazuju na to da je autobus sve vreme bio upaljen, da se sam sjurio nizbrdo i uleteo u park. blicosim što se slučaj vraća u medije, uopšte ne kontam šta su hteli reći sa ovim tekstom
najgora Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 priča se po čaršiji da je u najavi privatizacija gsp-a...
pacey defender Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 (edited) priča se po čaršiji da je u najavi privatizacija gsp-a...Pa već duže vreme ide priča da je korišćenje javnog prevoza kao bilo koja druga usluga. Ako je tako, privatizacija jedinog državnog pružaoca te usluge je posle očekivan korak. Edited June 2, 2013 by pacey defender
bokki Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 privatizacija jedinog državnog pružaoca te usluge Kako jedinog ?
pacey defender Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Kako jedinog ?Pa ko od državnih firmi, osim GSPa, radi u sistemu beogradskog javnog prevoza?
bokki Posted June 2, 2013 Posted June 2, 2013 Pa ko od državnih firmi, osim GSPa, radi u sistemu beogradskog javnog prevoza?Pored Beovoza ( Železnice Srbije) i Lasta je u većinskom vlasništvu države.
Recommended Posts