nbg4ever Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Vec 13 minuta cekamo, a nismo dobili ni jedno, a kamoli 100 cuda
Аврам Гојић Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Mene su uslovili, daj licnu ili necu ti vratim karticu. :)sledeci put se uhvati za telefon i pocni da zoves MUP zbog kradje licnih dokumenata. vratice ti u roku od milisekunde.
Töölönlahti Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Kada sam bio mali nisam hteo da jedem margarin i med na parčetu hleba, delovalo mi je bljaksi. Ćale je zastao, razmislio i rebrendirao mi jelo kao "čudo neviđeno", nakon čega sam se zainteresovao i pojeo ga, lakoverni nosey klinac. Nikada nisam ni sanjao da ću kada porastem ponovo naleteti na čudo, pa još pride neviđeno.
gospa buba Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 kaže se 300 čuda to ako je inflacija. a sada cemo se drzati 110 chuda.sledeci put se uhvati za telefon i pocni da zoves MUP zbog kradje licnih dokumenata. vratice ti u roku od milisekunde.to mi je za sve strategija. oce da gledaju tashnu u radnji. moze, sad cemo da zovemo mupa srbije da poshalje ovlashcenog predstavnika, pa cemo gledati tashnu. nekako ih prodje volja.Jel ovo 1 hajka na rennea?pa kad nece da kaze 100 chuda.
eye of the beholder Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 Čekajte, zar vi mislite da je lako napisati 100 čuda. To nije lako ni na regularnoj tastaturi a poznajući renne-a, on ih piše sigurno preko nekog "phoblet"-a
Lezilebovich Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 (edited) ja sam ubedjen da renne piše preko nekog televizora sa rernom i ringlama i da je to jedno od čuda ... Edited May 9, 2013 by Lezilebovich
gospa buba Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 e matereti ako nema algoritam i automat za pisanje 100 chuda, ochem onda prichamo <_<
placenik Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 100cuda.pl #!/usr/local/bin/perl -wfor($i = 0; $i < 100; $i++) { print "n CUDO n"; }
Recommended Posts