jms_uk Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Autobus Gradskog saobraćajnog preduzeća na liniji 504 jutros je potpuno izgoreo na okretnici "Miljakovac 3", a u požaru niko nije povređen. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2013&mm=05&dd=01&nav_category=16&nav_id=710143
Mr.Mxyzptlk Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 nisam ni primetila da je bio na nuli, imala sam slusalice pa nisam cula da li je pistalo..izgovori :sleep:probao da dopunim nepers. na kojoj bilo 20 dinara al nije uspelo. istekla valjda jos u januaru. moram kupiti novu nepers. posto iz trola ne izbijaju <_<je l' nepers. traje tri meseca nezavisno od dopune?
Verterdegete Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Ja sam svoju koristio dok je nisam izgubio (7-8 meseci).
Đipalo Junuz Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Oko trajanja kartica - vest iz januara 2012, ako u međuvremenu nisu nešto promenili: Od 16. januara građani će moći da nabave plastične nepersonalizovane karte koje kao i personalizovane koštaju 250 dinara i važe tri godine, kao i papirne nepersonalizovane karte koje koštaju 40 dinara i važe tri meseca.
Bakemono Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 (edited) Ja sam počeo da reč "građanin" doživljavam kao neku uvredu. Kao da te neko namerno zajebava. Nešto kao "marva". Edited May 1, 2013 by Bakemono
Takeshi Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 kaze macura, dvadesetak povredjenih (srednje i lakse), nema poginulih.
Аврам Гојић Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 svi povredjeni su bili u jednom vagonu, onom u koji se otpozadi zakucao drugi voz
gospa buba Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 (edited) danas kupim markicu, u prodavnici koja prodaje i bus plus. kaze devojchica, vishe ne moze da mi izda potvrdu, onaj mali rachun, da sam kupila mesec, ukinuli.te tako platih prevoz bez ishta, pljas pare, pljas personalizovana i to je to. u busu ustanovim da radi, ali sta ako ne radi? reche dete da se vratim kod nje, pa ce oni da vade odnekud spisak sta su kome prodali, pa ce da onda neshto. znachi sjajno. imam bezgranichno poverenje u gradonachelnika, njegove bliske prijatelje i saradnike, da nece da mi zapale tri ipo iljade na lepe ochi i posle da se prave ludi, josh da me izjuruju iz prevoza i hapse pomocu policije. sjajno, jednom rechju :ph34r:mora da je tu prekrshen neki zakon? Edited May 6, 2013 by thermal bug
najgora Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 (edited) čik nek neko proba da na trafici uzme fiskalni račun za dopunjen bus plus. dakle, ne onaj papirić na kome piše stanje na kartici, nego lege artis fiskalni račun: plaćeno ovoliko, kusur vraćen ovoliko, pdv toliko...edit: bus plus nije u sistemu pdv-a :D Edited May 6, 2013 by najgora
najgora Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 apex solution nudi "uslugu prevoza" jedino do prve patrole komunalne policije :)
renne Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Naplaćuju uslugu prevoza, znači nema pdv, a ti definiši kako hoćešПослато са GT-N7100 користећи Тапаток 2
Recommended Posts