Jump to content
IGNORED

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Recommended Posts

Posted (edited)

Ja sam jednom ušla na ta prednja vrata, i validator mi je sam od sebe skinuo dve karte, iako nisam izabrala opciju "više putnika", e od tada isključuvo, cvikujem kartu na srednjim ili zadnjim vratima.Baš sam juče pogledala na Slaviji kako trole otvaraju vrata, sasvim normalno i uobičajeno sva vrata, a narod kao i obično nagrne da ulazi , pre nego što su svi izašli iz trole.Mislim da će im sledeći korak biti, da pročešljaju bazu tih personalizovanih kartica, i pronađu: građanin Z.P. ( 42), nije uplaćivao bus blus karticu, iako mu firma daje pare za istu, već se bahato vozi kolima i parkira u zelenoj zoni ( podatak parking servisa), od sada mu se Odlukom skupštine grada Beograda br. xxxxxx, od 01.05.2013. ukuda pravo na popust za plaćanje stuje, a detetu u vrtiću se ukida pravo na užinu.

Edited by Arkadija
Posted

Čudi me onaj deo... Pad prihoda... Manje prodatih karata ... Do sad je bilo... Veća naplata, više polazaka, više autobusa...

Posted

nije zadovoljan koliko njegova firma dobija profita, planirao je više

Posted

Samo da vidimo kako je on to "planirao" i koji je to "stručnjak"/"stručnjaci" njemu prezentovao dobitak od toliko i toliko i po kojim formulama?

Posted
Kolko mi lepo što ne živim u BG-u.
+1ali dolazim danas u veliki grad,nadam se da nema neki derbi i slicno..posto me svaki put nesto napadne kad dodjem..ali to tu stalno tako..
Posted

ja nisam kontao da je Djilas u stvari poprilicno nesposoban i smusen lik, ali cini se da je to posredi.

Posted

Posto redovno idem pesice moram da primetim da se sa prolecem broj setaca opasno povecao, a broj buseva smanjio, guzve na stanicama svako jutro...

Posted

Snimak (

) ...Ulazak na prednja vrata + kontrola + bonus ... ponašanje kontrolora (treći minut) ...
Posted

Ali ja ne kontam kako Đilas kao gradonačelnik najavljuje zaposlenje još ljudi u privatnoj firmi ? Da li ja nešto propuštam oko vlasništva busplusa ?

Posted (edited)

I ja sam to pomislila, ali u članku ne piše baš ... zaposliti ... nego uvesti...

Edited by Edit
Posted
ja nisam kontao da je Djilas u stvari poprilicno nesposoban i smusen lik, ali cini se da je to posredi.
Nije svako ko je dobar za sebe dobar i za druge.
Posted
Ali ja ne kontam kako Đilas kao gradonačelnik najavljuje zaposlenje još ljudi u privatnoj firmi ? Da li ja nešto propuštam oko vlasništva busplusa ?
I istrazni organi.