Arkadija Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 (edited) Ja sam jednom ušla na ta prednja vrata, i validator mi je sam od sebe skinuo dve karte, iako nisam izabrala opciju "više putnika", e od tada isključuvo, cvikujem kartu na srednjim ili zadnjim vratima.Baš sam juče pogledala na Slaviji kako trole otvaraju vrata, sasvim normalno i uobičajeno sva vrata, a narod kao i obično nagrne da ulazi , pre nego što su svi izašli iz trole.Mislim da će im sledeći korak biti, da pročešljaju bazu tih personalizovanih kartica, i pronađu: građanin Z.P. ( 42), nije uplaćivao bus blus karticu, iako mu firma daje pare za istu, već se bahato vozi kolima i parkira u zelenoj zoni ( podatak parking servisa), od sada mu se Odlukom skupštine grada Beograda br. xxxxxx, od 01.05.2013. ukuda pravo na popust za plaćanje stuje, a detetu u vrtiću se ukida pravo na užinu. Edited April 19, 2013 by Arkadija
Edit Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Čudi me onaj deo... Pad prihoda... Manje prodatih karata ... Do sad je bilo... Veća naplata, više polazaka, više autobusa...
Kelt Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 nije zadovoljan koliko njegova firma dobija profita, planirao je više
eye of the beholder Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Samo da vidimo kako je on to "planirao" i koji je to "stručnjak"/"stručnjaci" njemu prezentovao dobitak od toliko i toliko i po kojim formulama?
ivy Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Kolko mi lepo što ne živim u BG-u.+1ali dolazim danas u veliki grad,nadam se da nema neki derbi i slicno..posto me svaki put nesto napadne kad dodjem..ali to tu stalno tako..
Аврам Гојић Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 ja nisam kontao da je Djilas u stvari poprilicno nesposoban i smusen lik, ali cini se da je to posredi.
placenik Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Posto redovno idem pesice moram da primetim da se sa prolecem broj setaca opasno povecao, a broj buseva smanjio, guzve na stanicama svako jutro...
Edit Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Snimak ( ) ...Ulazak na prednja vrata + kontrola + bonus ... ponašanje kontrolora (treći minut) ...
Lezilebovich Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Ali ja ne kontam kako Đilas kao gradonačelnik najavljuje zaposlenje još ljudi u privatnoj firmi ? Da li ja nešto propuštam oko vlasništva busplusa ?
Edit Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 (edited) I ja sam to pomislila, ali u članku ne piše baš ... zaposliti ... nego uvesti... Edited April 19, 2013 by Edit
fonTelefon Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 ja nisam kontao da je Djilas u stvari poprilicno nesposoban i smusen lik, ali cini se da je to posredi.Nije svako ko je dobar za sebe dobar i za druge.
fonTelefon Posted April 19, 2013 Posted April 19, 2013 Ali ja ne kontam kako Đilas kao gradonačelnik najavljuje zaposlenje još ljudi u privatnoj firmi ? Da li ja nešto propuštam oko vlasništva busplusa ?I istrazni organi.
Recommended Posts