gospa buba Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 ja videh gomilu kako peshachi po munzeu ^_^mada, moram priznati da pri kontrolama skoro jedina imam markicu...
fonTelefon Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Lepo vreme pa izasao nenaoruzani narod u setnju.
Djuro Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 mada, moram priznati da pri kontrolama skoro jedina imam markicu...ma sta ce ti markica?
Tale Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Gledam već dva dana, ima ih bar 15 u svakom trenutku na stajalištu kod Zepter-a, ka gradu. Nikada ranije nije bilo tako.
nbg4ever Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Mhm, i juce ih je bilo pun koorac. Kako funkcionisu "prva vrata" na zelenjaku?
Tale Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Ne znam sada, idem kolima već neko vreme.Ranije je bilo stravično, bar za linije koje ne ulaze da pokupe putnike pre određenog vremena polaska.
Filipenko Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 (edited) Čekajte, jel me to zezate da sada otvaraju samo prva vrata? Nisam dugo išao GSPom, ali me zanima konceptualno:- pa šta rade sa ostalim vratima, jel puštaju putnike da izađu pa samo zalupe vrata kada vide da su izašli, ili i oni moraju na prednja vrata?- šta rade na stanicama nakon četvrte, pete, kada se autobus već napuni? Stoji se na stanici po nekoliko minuta?Jbt, kakav đilasizam™ idiotizam... Edited April 17, 2013 by Filipenko
Kelt Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Pojedinim vozačima, s druge strane, nije baš najjasnija svrha uvođenja ove mere, a zanimljivo je da vozači španskih tramvaja svakako neće moći da poštuju ovu odluku pošto, kako saznajemo, ne mogu da otvore samo prednja vrata jer ne postoji takva opcija na komandnoj tabli.
nbg4ever Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 Rumor has it da otvaraju jedna vrata, samo na pocetnim stanicama. Naravno, ova mera je propracena kontrolorima koji cekiraju da li neko ima mesecnu. Ako nema, mora da se otkuca odmah. Posle valjda izadju.
Kelt Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 pa neka sačekaju da stampedo poseda pa onda neka čekiraju kao što i regularno rade, na početnim stanicama i tako mora da stoji barem pet minuta... teoretski
Tihajeza Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 Rumor has it da otvaraju jedna vrata, samo na pocetnim stanicama. Naravno, ova mera je propracena kontrolorima koji cekiraju da li neko ima mesecnu. Ako nema, mora da se otkuca odmah. Posle valjda izadju.nije propraćena kontrolorima. početna dvaesdvojke, na stanici čeka max. 5 ljudi. majstor otvara samo prednja, odmah na sledećoj sva vrata, u isto vreme, kao što smo svi navikli. nikakva kontrola, ikad (ni pre mere)
gospa buba Posted April 18, 2013 Posted April 18, 2013 (edited) al je zato rts sabajle bio pun baba koje se dive novim merama i kako se nekad znao red i sve ostalo o omladini.gospodjama zelim prijatan ulazak i izlazak u devedeset peticu na odgovarajuca zakonom propisana vrata, danas oko pola 15h na zelenome vijencu, pa da se opet pitamo. i unuci da se povedu, shto mladji i shto vishe njih ^_^ Edited April 18, 2013 by thermal bug
Recommended Posts