Jump to content
IGNORED

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Recommended Posts

Posted

Ima li neko objasnjenje gde su nestali CAF tramvaji?Nisam video od juce ujutru.Sedmicu opsluzuku ceska i svajcarska vozila.makar sam samo njih vidjao.

Posted

ne odgovara im visok snegПослато са GT-I9000 користећи Тапаток 2

Posted
ne odgovara im visok snegПослато са GT-I9000 користећи Тапаток 2
Pa da spanci nisu videli ovoliki sneg....nikad....
Posted

Jutros sam na staroj oktretnici na karaburmi prvi put u zivotu video tri 25ice, vezane, za manje od 10 minuta. U trecoj je bilo mozda 2 putnika.Onda je dosla 16aja i primila 196 putnika na 355 onih koji su bili vec u njoj.Dispetcheru, legendo.Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2

Posted

Širi se narodnooslobodilački pokretInače, danas sam video dva španca, od kojih jedan kako prazan mili sa sva četiri žmigavca ka garaži, a kolona tramvaja zdravih i sposobnih pedesetogodišnjaka za njjim. Kupili smo letnje tramvaje, očito.

Posted

Španac i u regularnim uslovima napravi kolonu, jer je ultra spor.

Posted (edited)

Vozio se sinoć CAF-om na 13-ici, gilja uredno tj. kao i svaki drugi tramvaj u ovakvim uslovima. Pretpostavljam da je u dnevnim špicevima na delu opšti raspad sistema ali mi se isto tako čini da je za nešto bolje od toga Beogradu i Srbiji potrebna organizovana i dobro finansirana služba za rešavanje vanrednih situacija. Pošto istu nikada nećemo imati i bićemo doveka osuđeni da improvizujemo sa onim što imamo, otud i ovakve situacije.Edit: onaj ko je zamislio da u ovakvoj situaciji šalje kontrolore u autobuse, opasno je oboleo. Neverovatno je u kakvom paralelnom univerzumu ti ljudi žive.

Edited by beowl
Posted

Ja svaki dan putujem na relaciji Slavija-SIV2 (Španskih boraca, kako kaže teta iz BusPlus automata). Nije mi ušla kontrola brat bratu jedno mesec dana. Isto i u povratku.

Posted

Juče i danas kontrola me zakačila u 4 od ukupno 6 vožnji... Otkad je busplusa ukupno su me kontrolisali toliko puta, a sad za dva dana nabih višemesečni prosek. U ponedeljak bila kontrola i u BG vozu.

Posted
Juče i danas kontrola me zakačila u 4 od ukupno 6 vožnji... Otkad je busplusa ukupno su me kontrolisali toliko puta, a sad za dva dana nabih višemesečni prosek. U ponedeljak bila kontrola i u BG vozu.
kontrole ima tamo gde je nikad bilo i vrlo su ostri. kazem ja, popickali su se nesto
Posted
Jutros sam na staroj oktretnici na karaburmi prvi put u zivotu video tri 25ice, vezane, za manje od 10 minuta. U trecoj je bilo mozda 2 putnka.Dispetcheru, legendo
To ja gledam svako jutro, između pola 8 i 20 do 8 ujutru na pravcu između Vukovog spomenika i Južnog bulevara (autobusi 25 i 25p) u roku od par minuta a često i sva tri zajedo... Ako se propusti taj konvoj, sledeća 25ca dolazi posle 8.Sent from Sensation using Tapatalk 2....