Uskebasi Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 trazio si pomoc, sve sam ti lepo objasnio: i clanove zakona i sudsku praksu.naposletku, nemam licno nista protiv snimanja kontrolora/policajaca/drzavnih sluzbenika. dapace.samo sam odgovorio na necije pitanje i objasnio pod kojim se uslovima time cini krivicno delo te da se takav nezakonit snimak ne moze upotrebiti nigde kao dokaz. to je sve. Ima li negde ta presuda da se procita?A recimo, onaj snimak iz Usca, pomocu koga je identifikovan lik koji je ukrao bicikl Japancu i koji je emitovan na svim televizijama, da li je to zakonit snimak i da li se moze upotrebiti kao dokaz? Menja li sta cinjenica da lopov svoj kriminalni angazman drzi u najvecoj tajnosti zato sto su mu clanovi porodice zakleti neprijatelji lopova, te da bi snimak mogao dovesti do ozbillnih sukoba unutar porodice, sa fatalnim posledicama po njegov zivot?
pixy Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 dečak bežao od psa, udario ga autobus Stvarno ne znam kako su se kerovi stvorili sa strane na b92, ali verovatno nije slucajnost... mafija :-)
pixy Posted October 17, 2012 Posted October 17, 2012 kad nemaš adblock plus :)za sajtove po kojima se krećem obično mi ne treba to čudo, a na b92 odem samo ako neko preporuči nešto. Kažeš, adblock BusPlus? :-)
belch Posted October 17, 2012 Author Posted October 17, 2012 ne ne taj, pustiće ti sve sajtove tek kad proveri i blokira reklame na svakom pojedinačno
eye of the beholder Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Bogami na nekim linijama je i prepodnevnim špic rastegljiv pojam.Čekao sam 25cu više od 25 minuta... naravno stigle su dve zajedno!Možda je bila i treća negde u blizini...Danas,čekao sam 25cu više od pola sata, stigle su TRI zajdeno, kao vozić :)
Sestre Bronte Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 nije da me ne nervira 25, ali trio 16,23,25 i ne ide loše, i obično ide redom 25, 23, 16
eye of the beholder Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 Ove nedelje 25 (u jutranjem špicu) ide katastrofalno!
belch Posted October 22, 2012 Author Posted October 22, 2012 Zna li neko kako funkcioniše prevoz u prigradskim naseljima? konkretno, treba dva puta nedeljno da odem iz grocke do vrčina, što se pokazuje kao nemoguća misija koristeći gradski prevoz. Ima li kakvog alternativnog načina, tipa neki kombiji ili linijski taksi?
pacey defender Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 (edited) ... Edited October 23, 2012 by pacey defender
Đipalo Junuz Posted October 24, 2012 Posted October 24, 2012 Pretučen kontrolor "Bus plusa" kod Sava centraDo incidenta je došlo kada su obojica putnika koji nisu imali kartu nasrnuli na kontrolora po izlasku iz autobusa, a potom ga udarili nekoliko puta.
Аврам Гојић Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Linija 83 prekinuta. Car parkirao kombi na terminusu, a nema pauka...
bigvlada Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Još jedan od razloga za nabavku nevođenih raketa od 82mm kao dodatne opreme u vozilima GSP Beograd.
nautilus Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Zna li neko kako funkcioniše prevoz u prigradskim naseljima? konkretno, treba dva puta nedeljno da odem iz grocke do vrčina, što se pokazuje kao nemoguća misija koristeći gradski prevoz. Ima li kakvog alternativnog načina, tipa neki kombiji ili linijski taksi?kasno sam vidio ovo. do grocke ide samo 302, odnosno ide do begaljice. dalje ide samo lasta, a cini mi se da je pocetna lastina stanica za taj pravac na sumicama.
Recommended Posts