Jump to content

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Featured Replies

Član Gradskog veća Beograda Željko Ožegović kaže da će gradske vlasti formirati komisiju koja će ispitati incident u autobusu.
  • Replies 16.8k
  • Views 1.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Na liniji 50 ima vozaca iz Bangladesa/Indije i voze jako pristojno.  Ljudi masovno pokusavaju da ih nesto pitaju: 1) jedna baba - gde se silazi za Medakovic 2 2) jedan alkos - majstore

• Najverovatnije ih neće biti ni kada se završi komplet pruga jer SrbVoz nema na raspolaganju putničke vagone za obavljanje prevoza. Elektromotororne garniture ne mogu da se koriste u ove svrhe na celom

Posted Images

А начелница комуналне рече да не може на основу снимка да процењује било шта. Па, јеботе, јасно пише у закону када се примењује сила и како, и јасно је да овај мамлаз са снимка није поступио по закону. Све друго, па и та комисија (јеботе), јесте чисто одуговлачење.

Kad zelis da neki problem ne resis osnujes komisiju.

aha, na cistom mojkovackom mu je rekao "nema sanse" :D
Poražavajuće je koliki si šaban.

ne razumem sugrađanina :mellow:

sta je imao u novchaniku, to je prilichno sporedno. mislim, nekog choveka su prebili drzavni sluzbenici?
naravno da je sporedno i nebitno, samo odgovaram gariju na njegove maštarije

"U mom si gradu došao da se voziš za džabe!"JBT gde mi živimo.

Kad zelis da neki problem ne resis osnujes komisiju.
Reci jasno: zataškavanje.Po ustaljenoj praksi.Btw. danas u 17h glavna vest je bio gradonačelnik koji grli i hvali paraolimpijce.Javite ako doživite da na STB prikažu ovu priču o batinanju...

Edited by S.L.

naravno da je sporedno i nebitno, samo odgovaram gariju na njegove maštarije
ma ni ja ne odgovaram tebi, nego se skandalizujem, tako, po malo, sta li ce se sve od mana iskopati zrtvi...

Prikazali u centralnom dnevniku u 17-om minutu

možda je tek ušao u Srbiju, i krenuo u mup po beli karton?Mislim, ne izvrći i ne fantaziraj
ako je taj tek usao u srbiju, pljuni me posred face, no to i nije toliko bitno. hteo sam da kazem sledece: ovde postoje dve budale od kojih je jedna vec profitirala, nezasluzeno dobivsi posao o trosku drzave, a druga ce kada se zavrsi sud, a obojici ce obicni i normalni ljudi, u koje i ti npr spadas, da placaju, jednom platu, drugom stetu kad okaci kragne i potegne tuzbu. istinski pravedan i razuman zavrsetak ovog slucaja bi bio da su svi oni ostali ljudi koji dzedze u autobusu pola sata zbog tri kretencine, prvo isutirali ona dva uniformisana idiota, a za njima i ovog pajvana.uopste ne dovodeci u pitanje zverski i ludacki postupak pandura ostajemo na evidentnom zakljucku da u ovdasnjem sistemu mogu da profitiraju samo bitange i hohstapleri.

sa ovakvim postom već mogu da se složim

Mrchi (big deal ko je i sta je) zelim da ojadi stradiju za sto veci novcani iznos.Bolje da ne pisem sta zelim komunalcima.

kako je idealno komunalna policija trebalo da hendluje situaciju u kojoj putnik stranac nema kartu i nece da izidje iz autobusa?mene ovo po svojoj logici potsjeca na policijski tretman pijanog i verbalno agresivnog slavka perovica prije par mjeseci u hn (apstrahujem njegov politicki znacaj). policajac ga je gurnuo na betonski parapet i metalnu ogradu u situaciji koju je apsolutno mogao da kontrolise, a pijaca je onda raspravljala da li perovicu tako i treba kad je stoka pijana.

Edited by morgana

Crnogorce poćerati, iz buseva, a i šire.