Jump to content
IGNORED

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Recommended Posts

Posted

Ja se juce vozao po gradu prvi put posle 20 dana. Promenio sam 8 prevoza, platio jednu kartu zbog kontrole na mostu i to tek kad je kontrola usla. Ulaz/izlaz pravilo niko ne postuje, osim na Zelenjaku gde se ulazi samo kod vozaca koji cita novine i ne obraca paznju na ljude koji prolaze pored njega. Nisam video ni stalnu kontrolu, a treba valjda da bude u 16ici, ni te neke usmerivace na stanicama. Odoka, ljudi validiraju karte u istom procentu kao i pre. Jel me ukenjalo ili sve ovo prolazi?

Posted

nije te ukenjalo.od nastanka tackastih, ja bas retko validiram izuzev kada moram da predjem preko punkta.

Posted
Ja se juce vozao po gradu prvi put posle 20 dana. Promenio sam 8 prevoza, platio jednu kartu zbog kontrole na mostu i to tek kad je kontrola usla. Ulaz/izlaz pravilo niko ne postuje, osim na Zelenjaku gde se ulazi samo kod vozaca koji cita novine i ne obraca paznju na ljude koji prolaze pored njega. Nisam video ni stalnu kontrolu, a treba valjda da bude u 16ici, ni te neke usmerivace na stanicama. Odoka, ljudi validiraju karte u istom procentu kao i pre. Jel me ukenjalo ili sve ovo prolazi?
nije te ukenjalo.od nastanka tackastih, ja bas retko validiram izuzev kada moram da predjem preko punkta.
link :P
Posted

ulaz/izlaz pravilo je napusteno zato sto je besmisleno, a stalne kontrole ne funkcionisu zato sto ne umeju da uvedu red ni u svom preduzecu.zdravo dovidjenja, vise srece sledeci put.

Posted

Meni i dalje nije jasno zašto ne postave konduktera u svako vozilo, počupaju te glupe sprave i reše problem.

Posted (edited)

Nista bolje od susreta konduktera i navijaca punog pravednog gneva.Neke stvari resava jaka drzava - policija, tuzilastvo, sudstvo, i to deluje horizontalno i vertikalno na sve strukture.Tako da bih se slozio sa Dabovicem, jebes sredjivanje stanja na terenu kada ni u svojoj firmi ne umeju da uvedu red. Nespretno, glupo, ponizavajuce..

Edited by CowBoy
Posted

Da li BusPlus plaća zakup reklamonog prostora GSP-u za ove reklamu "vozilo pod stalnom kontrolom" (i naravno za sve one skrnave plakate unutra) ?To bi trebalo da se odnosi na sistem naplaćivanja, a to je deo koji radi BusPlus i ne bi trebalo da ide na trošak GSP-a koji je taj deo mogao iznajmiti na primer Telenoru.

Posted

Pitala moja žena to pitanje na Studio B, u "tri pinanja, ni jedan odgovor", i rekoše da se GSP odrekao reklama

Posted

odrekli se reklama, pička im materina, a kukaju kako nemaju para ...

Posted

ja sinoc usla u trolu,doduse koliko sam primetila sve na linijama 40 i 41 su nove ..ali lepo,klima hladi,teta govori koja je sledeca stanica..bas je prijalo,nisam kupila kartu...nemate pojma,ljudi se trude da uvedu malo reda a vi pljujete..nezahvalnici...

Posted

eh lako je u troli

Posted (edited)

ne treba komentar, napalm treba2012-08-04125559.jpg

Edited by renne
Posted

:rolf:prevazisli su sebe.

Posted

Treba ohrabriti ljude da u sličnim situacijama obavezno fotkaju vozače (i kontrolore, ko god je kriv) pa posle da im fotke kruže po netu i da se digne frka.

Posted
:rolf:prevazisli su sebe.
Nisu jos, sledeca faza ce biti sklopljena deca. :twak: