Jump to content

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Featured Replies

Čekaj, kako je došao do te brojke da na jednog koji pati dva ne plate? Kako su izvršili brojanje?

• Replies 16.8k
  • Views 1.3m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Na liniji 50 ima vozaca iz Bangladesa/Indije i voze jako pristojno.  Ljudi masovno pokusavaju da ih nesto pitaju: 1) jedna baba - gde se silazi za Medakovic 2 2) jedan alkos - majstore

• Najverovatnije ih neće biti ni kada se završi komplet pruga jer SrbVoz nema na raspolaganju putničke vagone za obavljanje prevoza. Elektromotororne garniture ne mogu da se koriste u ove svrhe na celom

Posted Images

Da samo neko sme da ga pita, a da pri tom ne dobije otkaz, kako je moguće da firma sa 500 evra kapitala, bez ikakvog prethodnog iskustva i sa jednim zaposlenim dobije takav posao baš me zanima koliko bi onda izgledao pametan...

On 23. 7. 2012. at 19:23, kapetanm said:
Čekaj, kako je došao do te brojke da na jednog koji pati dva ne plate? Kako su izvršili brojanje?
kreativnom vizualizacijom, ili, popularno, izmisljanjem. U trenutku uvodjenja busplus sistema naplata je bila oko 75%.
  On 23. 7. 2012. at 17:48, renne said:
jutros bili na gazeli
U koje vreme?Ja sam bio (stanica prema nbgd) oko 7:30-7:40.Tad ih nije bilo.

a ja sam išao prema komandi, oko 7:45

On 23. 7. 2012. at 7:31, funk soul sister said:
kako funkcioniše sms plaćanje kada je neko u romingu?
Pravo da ti kažem, nemam pojma :) Bio sam jedno dvaput u iskušenju da probam, ali s obzirom na to da sam se tramvajem vozio na relacijama ne dužim od pet stanica, bilo mi je jednostavnije da se besramno švercujem. S druge strane, najduže vožnje su bivale u ranim jutarnjim satina (pre sedam), pa je i šansa za prepad ZET-ovaca bila mala :)

Jutros 7:30 gazela ka nbgd - nema ih.

pa nikada ih i nema sa te strane, zato što raciju prave stanicu pre, na mostaru

Zato opstaju kod Šećerane.Interesantno je da je centar grada "pošteđen" svih kontrola - dakle, po centru se možeš voziti potpuno besplatno i bez validacije, i da ulaziš i izlaziš na bilo koja vrata. 'bem ti smisao sveg ovog maltretiranja.

pa na na gazili ka autokomandi su tu stalno, kao i na mostaru ka nbgd, odatle ne mrdaju

Pa da, ali pričam o vožnjama između tih "tačaka". Ako ideš do, recimo, Fontane, a uđeš u neki bus do Zelenog venca u Ruskoj - možeš dzabe da se voziš onoliko.

On 24. 7. 2012. at 6:19, renne said:
pa nikada ih i nema sa te strane, zato što raciju prave stanicu pre, na mostaru
Mislim da pričamo o istoj stanici.Na kojoj staju 17, 18...itd. Jedna pre Strava centra.Kako god, i juče i danas od Medaka do s.centra se može doći bez patrola.

Edited by ion

U 25ci ih nema već par nedelja, a za pravilo ulaska izlaska se nije ni čulo :)

malopre pročitah zašto je juče bila frka i zastoji u bg...ban ki mun hteo da uđe na srednja vrata