dig_chohano Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Poenta je da prica o necemu u sta nije upucen.Tisuću posto je sa foruma.
Frile Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 (edited) Interesantno je da sam argument "treba da se zna red" juce cuo od ortaka koji se, kako sam kaze, nikada ne vozi GSP-om u spicevima. A istovremeno smatra fasistickom zabranu prodaje alkohola posle 10 uvece. To je ogranicavanje slobode i krsenje elementarnih prava, a ovo sto radi Bus Plus je uvodjenje reda. Pritom ne moze da smisli Djilasa. Ko bi se tu snasao Mislim da ponašanje tvog ortaka, pa i Đure, psiholozi lako objašnjavaju. Nemam nameru da ih vređam i predstavljam kao nenormalne - verujem da je to jedan od široko rasprostranjenih obrazaca ponašanja svojstvenih za sve nas. Oni koji manipulišu grupama i pojedincima vrlo tobro znaju tu psihologiju grupa i pojedinaca u njoj.Mali Đokica Frojdovski bi to možda ovako objašnjavao: u detinjstvu smo prisiljavani da poštujemo pravila, u zamenu za to smo dobijali pažnju. Istovremeno smo želeli roditeljsku pažnju pa smo poštovali pravila, a istovremeno nepoštovanjem pravila smo se razvijali i jačali svoje "ja". U odraslom dobu je ostala (sakrivena) utisnuta potreba deteta za poštovanjem pravila, još sakrvinija mržnja sebe zbog toga što smo "loši" jer ih ne poštujemo uvek, i kao rezultat dolazi do projekcije na druge, drugima spočitavamo vlastite mane, umišljene ili stvarne, koje ne smemo ili ne umemo priznati sebi. Edited July 21, 2012 by Frile
pere urban x Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 (edited) jedan mali intermeco sa drugih meridijana, previse ste se uozbiljili...ove iz stutgarta necu, dosadne su :D Edited July 21, 2012 by pere urban x
Tale Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Pa tako je i u Beogradu. Eto, već je kao i svuda u svetu, ne mora ništa da se menja. Čak ni neke nove autobuse sa voznim redom ne moraju da uvode, ovi su odlični, sve dok traju.
basketas Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Krkljanac oko Pancevca i dalje traje.Usao u 96 na Trgu,za 20 minuta smo dosli do stanice kod MUP-a.
pere urban x Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Eto, već je kao i svuda u svetu, ne mora ništa da se menja. nije kao svuda u svetu, napisao sam kako je u dojclandu :)
S.L. Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Krkljanac oko Pancevca i dalje traje.Usao u 96 na Trgu,za 20 minuta smo dosli do stanice kod MUP-a.Mislim da bi isto stigao i peške. :(
basketas Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Mislim da bi isto stigao i peške. :(Jbg,nisam sam inace bih isao pesaka i preko mosta.Tek sada se iskljucujemo iz 29-og i milimo ka Bogosloviji.Malo je reci da su putnici nervozni.
basketas Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Upravo prelazimo most,bilo je potrebno samo 1h i 30minIzbegavajte Pancevac ili idite pesaka
sherman Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Upravo prelazimo most,bilo je potrebno samo 1h i 30minIzbegavajte Pancevac ili idite pesakajel znas mozda da li ce to sad tako biti i radnim danima ili to samo sad za vikend?
Skyhighatrist Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 (edited) Samo do oktobra. :P http://www.youtube.com/watch?v=NTbU7K79Xz8 Zbog rušenja dela mostovske konstrukcije, koje se obavlja u okviru izgradnje pristupne rampe na Pančevački most iz Bulevara despota Stefana, od sinoć u 22 časa do nedelje u ponoć za saobraćaj će biti zatvoren deo Bulevara despota Stefana ispod Pančevačkog mosta. Izvor: borča.rs Edited July 21, 2012 by historian
basketas Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 U prevozu su ljudi pricali o tom rusenju i uklanjanju suta,misljenja su da nece zavrsiti do ponedeljka.
sherman Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 au koliko utesnih recividim da cemo mi sa leve obale morati da evoluiramo u ljude ribe da bi dosli do grada i tvrde korice hleba
Ryan Franco Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 (edited) Koliko shvatam, rekonstrukcija traje do oktobra. Na jesen gotovo u svakom slučaju. Olak[avajuća okolnost je da će se današnje akrobacije izvoditi samo vikendom. Dakle, od ponedeljka do petka se 95 i 96 uključuju na most iz 29og. Ovi nesrećnici s Bogoslovije idu oko Bele kuće pa u 29ti dok se ne završi rampa. Edited July 21, 2012 by McCabe
Recommended Posts