Jump to content

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Featured Replies

...I upravo problem sa poništavanjem se desio mojoj devojci koja je ušla u 2ku kod autobuske stanice i overila kartu.Negde posle Kalemegdana uđe kontrola i kaže joj kako nije overila kartu i oni joj ponište kartu, ali joj nisu pisali nikakvu kaznu. Tako da je praktično platila dve vožnje.Posle je pisala mejl da se žali Bus+-u, ali su joj ovi napisali da nisu oni krivi za to i da se žali GSP-u. :blink:
Propade mi pakleni plan angry.gif Nisam ni sumnjao da su oni u pravu šta god da se desi, i da svaka žalba treba da ide na račun onih drugih :isuse:

Danas sam prisustvovao blesavoj sceni.Zena (koja se ocigledno tesko krece) pokusala da se validira , aparat nije radio i nije mogla da se probije do sledeceg.Usao kontrolor ona najnormalnije kaze:Izvinite ne radi ovaj ovde aparat ja nisam mogla da se otkucam.Kontrolor krenuo da joj drzi predavanje kako je njena obaveza da se probije do sledeceg validatora i nije hteo da joj vrati karticu...E onda se jedan putnik "suzio" i rekao mu da je ostavi na miru i da joj vrati karticu.Naravno zacinio je to i recenicom:Ajd meni uzmi karticu!Ovaj se podvijenog repa prosetao do koleginice...

^Srbin opet pobedijo

Nema više busplusa od 40 rsd angry.gif . Nije zvanično da ga nema, ali ih po kioscima ne dobijaju ...

Nema ga već 15 dana, a neće ga više ni biti

Jel to proveren info?

Ima neki zvaničan razlog/obaveštenje/razlog ? To je sad baš problem ako neko hoće da uzme samo vožnju-dve

Jel to proveren info?
Tako mi reče direktorka najvećeg distributera

I šta će umesto njih?

Ne znam za sada

Možda im je isuviše mala prodaja karata u vozilima, pa hoće to da povećaju tako što slučajno nema najjeftinije varijante na kioscima...

Još nisam video da neko kupuje kartu u vozilu, mislim da toga i nema.

Stvarno ne razumem sto nepersonalizovane karte nije moguce vratiti nazad. U Londonu tako funkcionise sistem - kartica se placa 3 funte, ali se moze vratiti uz punu refundaciju.
u amsterdamu su skupe u picku materinu i mozes da se jebes sa njima kada zavrsis boravak, ne primaju ih nazad.eto, sada je BG kao AMS :)
Odlicno sto si tu, Dabovicu, bas sam hteo da te pitam da li si prilikom posete inostranstvu placao kartu ili si i za amsterdamskog prevoznika imao reci objasnjenja?
Svercovao sam se u tramvaju br. 5.A od Amsterdama do Eindhovena sam putovao 1. klasom iako sam platio voz 2. klase. Ha.

Edited by Marko M. Dabovic

Još nisam video da neko kupuje kartu u vozilu, mislim da toga i nema.
Ja kupio.Doduse to je bila Lasta linija za Lazarevac ;)