sailorman Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Jel ima negde da se ukuca tacka A i tacka B, pa da ti izbaci kako najjednostavnije stici od tacke A do tacke B?Hvala!
nbg4ever Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Sajt Planplus. "Desni klik - postavi kao start / Desni klik - postavi kao cilj". Sa desne strane imas dugme "najkraci put". To je to.
Milogled Bluff Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Jel ima negde da se ukuca tacka A i tacka B, pa da ti izbaci kako najjednostavnije stici od tacke A do tacke B?Hvala!Ima. Napises ovde odakle dokle ides, pa ti mi kazemo kako je najjednostavnije.
Matilda Ivancic Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Ima. Napises ovde odakle dokle ides, pa ti mi kazemo kako je najjednostavnije.pa da odes, popijes baku i prerusis se u nju
sailorman Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Hvala nbgd4ever-u i Alfonsu!Miloglede, ti bi me poslao u Mali Mokri Lug ili tako nesto, sigurna sam. Ne moze.
Vapad Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Overiti se može knjižica pečatom, klub ili riba prisustvom, asasinova žrtva metkom... ali validacija, to ti je jedna plemenita rabota, ti validiraš svoj građanski status svaki put kada uzdigneš to parče plastike do validatora :P
Kelt Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 sledeći korak je likvidator juče kod garaže GSP neki momak otkucava bakutaneru kartu i kaže da će kontrolori da se razmile od ponedeljka. Videćemo...
stoka Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 juče kod garaže GSP neki momak otkucava bakutaneru kartu i kaže da će kontrolori da se razmile od ponedeljka. Videćemo...Jel će da nose jatagane?
gospa buba Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Jel će da nose jatagane?i zvati aganlija i kuchuk alija?
keitel Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 (edited) Danas na Ušću čekam bus, i za to vrijeme pored mene vidim poznatu facu. Suvonjav, mršav muškarac u ženskom društvu, ali da me ubiješ ne mogu da se sjetim odakle ga poznajem. Razmišljam da priđem ili klimnem glavom u nadi da će bar on mene prepoznati, ali ništa od toga. Uđosmo u bus i tako bi čitav dan proveo u neznanju, da mi nije prišao i učtivo zatražio karticu da prinese aparatu za kontrolu koji je izvukao odnekud ispod kaputa. Edited March 31, 2012 by bad_lieutenant
Vapad Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Probao juče da prinesem posle validacije i izadje narandžasto-crven baner sa preostalim novcem i datumom važenja kartice. Probao više puta.
Recommended Posts