*edited by mod Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Ja sam se jednom bukvalno zabo u njega na vratima svoje bivše a njegove bivše, sadašnje i buduće firme. Izmakao se i pokazao mi rukom da uđem prvi, uz šeretski osmeh. Hella, piši Mene je startovao u teretani da me zamoli samo da zavrsi seriju posto mu je samo to ostalo pa da zavrsi trening
Zabalujev Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Mene je startovao u teretani da me zamoli samo da zavrsi seriju posto mu je samo to ostalo pa da zavrsi treningKakav šmeker, nekad su Božu Đelića ogovarali da su ga neki besni i glasni vaterpolisti čekali da završi svoju plivku da bi mogli da treniraju i on ih kulirao.
Venom Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Mene je startovao u teretani da me zamoli samo da zavrsi seriju posto mu je samo to ostalo pa da zavrsi treningTrebalo je sa Pussylips seretskim osmehom da mu kazes: "Kako vama da ne ucinim gradonacelnice, toliko ste nas zaduzili..."
Аврам Гојић Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Trebalo je sa Pussylips seretskim osmehom da mu kazes: "Kako vama da ne ucinim gradonacelnice, toliko ste nas zaduzili..."Ili da ga iznabada hromiranom bučicom od 5kg
Milogled Bluff Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Kao mrzi pedere, a ovamo ide u teretanu. A poznato je da je u teretanama 90% pedera.
*edited by mod Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 preko tog sistema su navatali i nekog lika koji je ubio svoju zenu u doba SFRJ jos
Frank Pembleton Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 najbolji sistem"pantljičara" :Hail:
Pontijak Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 (edited) a kakav je to bio "sistem"?vidi ovako dete da ti deka pontijak objasni.... najbolji sistem! recimo stalno se vozis u 1. zoni, presavijes pantljicaru i ubacis samo dva polja u automat koji ti odstampa vreme i sifru voznje i tako 1 pantljicara lepo sluzi za 6 voznji. prakticno, efikasno. ali kada narod voli sokocala koja svetle i pricaju i piste pa to ti je... ne da vole da se validiraju na vratima spanca pa moram da cekam da udjem u tramvaj ali ako. Edited February 22, 2012 by Pontijak
S.L. Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Mislim da se to za grupne karte nalazi samo na prednjim vratima, a da su ovi ostali glupi, tj nema nista da se stisne. E sad ne vozim se dovoljno cesto da bi proverio toDanas sam isprobao to kucanje grupne. Ima opcija da otkuca od 1 do 5 karata sa iste BP kartice.E, sad, zanimljivije mi je bilo kad sam tražio na trafici na Žarkovu da mi dopune plastiku, rekoše da ne mogu jer im sistem za dopunu ne radi već dva dana.
Recommended Posts