stoka Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 (edited) Zna li neko gde mogu da kupim ove NEPERSONALIZOVANE elektronske kartice? Na sajtu busplus.rs pominju nekih 800 prodajnih mesta a ja ne mogu da nađem nijedno. A ne želim da se guram u redu sa onima koji čekaju PERSONALIZOVANE kartice ... Edited December 27, 2011 by stoka
stoka Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Ide neka urbana legenda da aceton poprskan po ekranu sjebava validator Pesnica u ekran sjebava validator GARANTOVANO ...
Frank Pembleton Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Pesnica u ekran sjebava validator GARANTOVANO ...Videh danas jedan sa prsnutim ekranom u 73.
salerokada Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Zna li neko gde mogu da kupim ove NEPERSONALIZOVANE elektronske kartice? Na sajtu busplus.rs pominju nekih 800 prodajnih mesta a ja ne mogu da nađem nijedno. A ne želim da se guram u redu sa onima koji čekaju PERSONALIZOVANE kartice ...Mislim da je bolje sačekati posle NG jer će papirne karte svakako važiti još neko vreme. Eventualno da pokušaš u petak popodne jer kontam da tada neće biti mnogo ljudi zainteresovanih za kartice.
Kelt Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Krenuće sa apelima da se čuva imovinasvihbeograđana, pa će onda da uvedu kamere... a u međuvremenu će da se razvije onaj koncept o javno-privatnom partnerstvu pa će GSP da preuzme neko.
*edited by mod Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Koliko sam ja cuo taj neko bi trebao da bude Vlahovic.
gospa buba Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 dakle, da li kupujem markicu za januar ili ne?
ExicPL Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Ja bih je kupio. Zasto bi se cimala sa "validacijom" ovih novih ako jos ne moras.
gospa buba Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Ja bih je kupio. Zasto bi se cimala sa "validacijom" ovih novih ako jos ne moras.ne, interesujem se da li to postoji kao opcija, ako da, svakako kupujem.
nbg4ever Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Na televizoru rekose da ce od januara vaziti i elektronske karte (paralelno sa klasik markicama). E sad, kad bi trebalo da krene uplacivanje, to ne znam
salerokada Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 (edited) Bus plus sistem od 1. februaraOni koji nisu uspeli da izvade personalizovanu elektronsku "Bus plus" kartu, moći će to da učine u januaru, s obzirom da će se obične markice za prevoz prodavati i koristiti sve do 1. februara. ...Nepersonalizovane plastične i papirne karte moći će da se kupe od sredine januara, a građani će moći da uplaćuju na njih novac za voznju od 25. januara, najavio je menadžer "Bus plus" sistema Veljko Vlahović. I ovi k'o Mrkonjić zadaju rokove da bi se ranije uradilo, a ne da bi se rokovi ispoštovali. Edited December 27, 2011 by salerokada
gospa buba Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Bus plus sistem od 1. februaraI ovi k'o Mrkonjić zadaju rokove da bi se ranije uradilo, a ne da bi se rokovi ispoštovali.realno, a imajuc u vidu grandiozne aktivnosti, koje gradjani i inache preduzimaju tokom celog januara, idemo ipak na 1 mart
Arkadija Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Ja sam danas pročitala da će paralelno da obitavaju i stare i nove, sigurno do kraja januara. Posle, samo nebo zna :D .
duma Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 (edited) Uđoh danas u Španac.Prvi utisak vrlo povoljan. Sve je izgledalo fenomenalno. A onda sedoh. :( Tad sam pozdravio i majku i oca i ostatak familije onom koji je došao na genijalnu ideju da izabere model za kinesko tržište. Spakovali su 4 reda sedišta. Tramvaji se nečujno i brzo kreću. Lepo izgledaju. Utisak kvari samo sitnica da u njima ne može da se sedi. Naravno nema baš mesta za stajanje(nisu ni predviđeni da se stoji u njima).Posle iz Španca uđoh u Švajcarc. Ako idioti ne prošire sedišta(naravno moraće da izbace jedan red) ostaće nam lepi, a neupotrebljivi tramvaji. Tramvaji koje smo dobili na poklon biće za vozanje, a ovi koje smo kupili za gledanje. Edited December 30, 2011 by duma
S.L. Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 (edited) +1. U potpunosti.Nezgodno je kad se napuni, ne može da se prođe. Edited December 30, 2011 by S.L.
Recommended Posts