ion Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Upala mi jedna undercover kontrolorka i pregledala karte svima u autobusu. Izgleda da kamuflirani u obicne gradjane ulaze solo u autobuse.Aaaa, ukapirali su da su uočljivi na kilometar kad su u grupama, čak i bez prslučića.Ipak, mislim da je to samo privremeno. Proredili su ih da se raja malo opusti, a onda kad udare presing radnicima, još mamurnim od dočeka, tamo 4-5 januara... Biće čuda. I neće im biti dovoljna samo žandarmerija. Link to comment
halloween Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 (edited) Nađe se i na liniji 83. (Iako tuda ordiniraju uglavnom "tapacirani" i plastičnjaci. Plastičnjaci su ubi bože za sedenje. Nema šanse da odsediš vožnju u istom položaju, napravljeni su od klizajuće plastike i u levom neanatomskom obliku (proizvođač je fabrika iz Nove Varoši, baš sam gledala). Ceo put provedeš držeći se rukama sa strane, klizajući dupetom po sedištu i u borbi da se ne nađeš na podu autobusa. Edited September 26, 2011 by halloween Link to comment
Tastatura Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Plastičnjaci su ubi bože za sedenje. Nema šanse da odsediš vožnju u istom položaju, napravljeni su od klizajuće plastike i u levom neanatomskom obliku (proizvođač je fabrika iz Nove Varoši, baš sam gledala). Ceo put provedeš držeći se rukama sa strane, klizajući dupetom po sedištu i u borbi da se ne nađeš na podu autobusa.Super opisano.Secam se kad sam seo u 71 na ta plasticna sedista,pa to je bukvalno bila borba od Zelenog venca do kraja NBG-a da ne skliznem.Prvo me je bio blam,a onda sam pogledao okolo i video da se i ostali putnici bore da se zadrze na sedistima.Jos kad majstor ludo vozi i brzo skrece u krivini.... :) Link to comment
Mercuzzio Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 mene ipak najvishe nerviraju oni izguljeni rukodrzhachi. pa kad izadjesh iz autobusa treba 15 minuta da peresh ruke da skinesh miris rdje sa njih Link to comment
fonTelefon Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 Plastičnjaci su ubi bože za sedenje. Nema šanse da odsediš vožnju u istom položaju, napravljeni su od klizajuće plastike i u levom neanatomskom obliku (proizvođač je fabrika iz Nove Varoši, baš sam gledala). Ceo put provedeš držeći se rukama sa strane, klizajući dupetom po sedištu i u borbi da se ne nađeš na podu autobusa.Kako bi inace drugacije iko ustao penzosima i trudnjacama :D Link to comment
korindjar Posted September 27, 2011 Share Posted September 27, 2011 da li su izašle markice za oktobar? Link to comment
eye of the beholder Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Juče podigao onu BusPlus kartu, i nisam je ni pošteno ni dobio vec sam se pokajao.Ajde što sam čekao preko pola sata (gužva bila, jebiga)Prvo mi uzeli sve podatke i slikali me a onda mi dali da potpišem dva papira u kome piše da sam (bez prisile)saglasan da moje informacije "šalju dalje"... qqDobijete neku plastiku sa svojim slikom i reklamom Tempa, Erste banke i mt:s-a. A da, to košta 250 dinara!Naravno rešio da isprobam to govno, čekao autobus koji ima te "čitače". Ušao prinesem i ništa! Provlači sa jedne strane, sa druge strane, jok; samo reklama "od ove jeseni ...."kada pritisnete taster imate mali x koji prati vaš prst. Neki tačskrin jeste - ali neradi!Sve u svemu.. sranje!na kvadrat Link to comment
Tastatura Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Ja sam se raspitivao za Bus Plus kartu,ali onu koja se dopunjuje(posto koristim pojedinacne karte,a ne markicu)i receno mi je da ce ona moci da se nabavi tek od Nove godine.Do tada,na trafiku i kupuj karte. Link to comment
foton_u_mirovanju Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Novi tramvaj iskočio iz šinaSudario se sa starim. Simboli su svuda naokolo. Link to comment
Kelt Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 jel izdržao bar mesec dana? Link to comment
Zabalujev Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Juče podigao onu BusPlus kartu, i nisam je ni pošteno ni dobio vec sam se pokajao.Ajde što sam čekao preko pola sata (gužva bila, jebiga)Prvo mi uzeli sve podatke i slikali me a onda mi dali da potpišem dva papira u kome piše da sam (bez prisile)saglasan da moje informacije "šalju dalje"... qqDobijete neku plastiku sa svojim slikom i reklamom Tempa, Erste banke i mt:s-a. A da, to košta 250 dinara!Naravno rešio da isprobam to govno, čekao autobus koji ima te "čitače". Ušao prinesem i ništa! Provlači sa jedne strane, sa druge strane, jok; samo reklama "od ove jeseni ...."kada pritisnete taster imate mali x koji prati vaš prst. Neki tačskrin jeste - ali neradi!Sve u svemu.. sranje!na kvadrat :D Aman, lepo ljudi rekoše da se sa sistemom kreće tek od NG. Postavljaju validatore ovako rano (da, i ja se poigrao sa kursorom :P) verovatno da vide koliki je tempo vandalisanja. Za slanje podataka bruka i sramota. Oćemo malo da spamujemo nadležne tim povodom (poverenik za informacije, ombudsmani, Hare Krišna...)? Link to comment
Tihajeza Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 jel izdržao bar mesec dana?prošla oko 18, a zatim ponovo oko 21,00. majstori kleče i popravljaju nešto kod točkova. a nisam još stigla ni da se provozam njim. Link to comment
Arkadija Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 (edited) Ja ne razumem tu vest najbolje, dva tramvaja su se sudarila dok su prolazili jedan pored drugoga? Ili je jedan sustigao drugoga? Ovo na slici liči na mimoilaženje. I kojom brzinom je išao taj sa linije 14? Edited September 29, 2011 by Arkadija Link to comment
renne Posted September 29, 2011 Share Posted September 29, 2011 Za slanje podataka bruka i sramota. Oćemo malo da spamujemo nadležne tim povodom (poverenik za informacije, ombudsmani, Hare Krišna...)?ja već odavno poslao svima koji su mi pali na pamet Link to comment
Recommended Posts