kud_genijalci Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 (edited) Ali kotrlja se, to je duh! Miško je dovez'o do Beograda, a ovi da ne voze kroz Beograd, nema smisla. Težak prevoznički crnjak, voziti se u autobusu kom, eto, točak samo što ne otpadne (vidi pod link sa beobuild-a), ali sva 4 validatora uredno da budu namešteni... Degutantno je, ono - nema 'leba, jedi kolače.Nije to ništa neobično. To je dokaz da ne samo što postajemo Europa već i - svet.Evo, u Indiji svaka rikša će da dobije GSP.Po nalogu indijske vlade, rikše će morati da imaju ugrađen Џи-Ес-Пи из најмање 2 разлога, од којих је један да се спречи варање путника ... Edited September 25, 2011 by kud_genijalci Link to comment
Malvo Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 (edited) Hoće da stavljaju validatore i u promaja-autobuse? Bilo bi baš zanimljivo videti aparat iz ''Robokapa'' u autobousu iz ''Ko to tamo peva''.uh, najjaci su oni zuti sa harmonikom i drvenim sedistima, gde kad majstor pogodi rupu u punoj brzini, glava ti bude bliza plafonu nego dupe sedistusve ce to da se resi kad se uvede moderan sistem naplate Edited September 25, 2011 by Evropejac Link to comment
Matilda Ivancic Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 isao sam na ispiranje usiju, nista nije izaslo, a kanali sad zagluseni i tako nadrkan cekam 26 u cara dusana kad majstor ladno prodje stanicu i zaustavi se posle raskrsnice te istovari putnike, onda ja ko budala odem do pocetne stanice i krenem da se istresam na debeljku koji mi objasnjava da nije mogao da obavi svoju duznost zbog tramvaja koji je bio u stanici. mislim sad moram da usisavam da se izduvam Link to comment
casperbgd Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Upala mi jedna undercover kontrolorka i pregledala karte svima u autobusu. Izgleda da kamuflirani u obicne gradjane ulaze solo u autobuse. Link to comment
fonTelefon Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Ja koliko sam skapirao, oni ne planiraju da onemoguće ulaz na sva vrata, tj. i dalje će moći da se ulazi na bilo koja, a treba samo da se provuče ta kartica pored one makine. Ne znam, biće da sam glup, ali koja je razlika osim što ću jednu plastiku da zamenim drugom?Tj. čemu onda 8 ili 12 posto Turcima (koliko već), ako je sistem naplate i kontrole isti? Ono kao, sad će da bude moderno-elektronski, umesto ovog mehaničko-džiberskog?Koji debili, jbt. Iskreno, ne znam kako bi bilo najbolje organizovati prevoz u BGu, a da je neka realna priča. Ali ovo izgleda kao da će neko samo lepo da se omasti za taj dil.Debili su gradjani koji ne uvaljaju to u katran i perje. Link to comment
fonTelefon Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 uh, najjaci su oni zuti sa harmonikom i drvenim sedistima, gde kad majstor pogodi rupu u punoj brzini, glava ti bude bliza plafonu nego dupe sedistusve ce to da se resi kad se uvede moderan sistem naplate Izvini na kojim se linijama vi vozite? Stare Ikarbuse nekad vidim samo na 705 i poneki 706 al ono bas retko. Link to comment
Lynn Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Bude ih na 31, 23, 53 i vrlo su odskočni na rupe tj. odskočni su na kretanje en general.Ruku na srce, sve ih je manje, ali daleko od toga da su ti krševi istrebljeni. Link to comment
Skyhighatrist Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Izvini na kojim se linijama vi vozite? Stare Ikarbuse nekad vidim samo na 705 i poneki 706 al ono bas retko. Juče sam se vozio osamnaesticom koja cela izgleda i zvuči kao da vredi manje od četiri validatora koja su okačili...Takav je bio na liniji 18 neki dan... Link to comment
Malvo Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Izvini na kojim se linijama vi vozite? Stare Ikarbuse nekad vidim samo na 705 i poneki 706 al ono bas retko.23, 52, 53, 56 Link to comment
hazard Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 stari ikarbusi su dezurni "uskakaci" koji se salju kada se neki bus pokvari...ili kada bus menja liniju tramvaja ili trole...npr. dok se radila rekonstrukcija bulevara, i dok nisu radile trole nedavno zbog one poplave Link to comment
foton_u_mirovanju Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Izvini na kojim se linijama vi vozite? Stare Ikarbuse nekad vidim samo na 705 i poneki 706 al ono bas retko.Ima starih na dosta linija, 17, 18, 23, 26, 52, 55, 53, 56, 59, 88, 94, 511, 706 - to je ono što sam je vozikala u posednje 2-3 nedelje. Link to comment
kud_genijalci Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Nađe se i na liniji 83. (Iako tuda ordiniraju uglavnom "tapacirani" i plastičnjaci.Sredinom avgusta je jedan takav po pripeci menjao trole 19-22, i na putu "za centar" jedan takav se pokvario baš na raskrsnici Žička - B. Krsmanovića. Uočio sam pattern: mlađi vozači u 83-jci imaju običaj da pričepe putnike na srednjim vratima (prerano ih zatvore), osobito u Dobrovoljačkoj (prema okretnici), Novogradskoj (prema centru) i Cara Dušana (prema centru). Link to comment
El Guapo Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 Rekose malo pre na stb "vandalizovano" deset validatoraSent from my GT-I9000 using TapatalkDa ovi stari su makar bili antivandal! Link to comment
sherman Posted September 26, 2011 Share Posted September 26, 2011 na kraju ce se u svakom busu u svakom trenutku voziti i jedan odred zandarmerije. ja to vidim kao jedini nacin da ti validatori opstanu. nadam se da smrda djilas ne cita ovo... Link to comment
Recommended Posts