hazard Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 1 smajli za dabovica, a i drugepreuzet odavde Link to comment
fonTelefon Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Bio sam svedok pre par dana, na pocetnoj stanici je vozac zamolio da sklope kolica i uzmu dete u ruke.On topicOvo sa zatvaranjem vrata ispred nosa i necekanje putnika koji trce za busom, prevazilazi svaku meru. Sverc koristim kao sigurnosni ventil, jer ne bi valjalo da izdvajam 15%plate , a da me neka budala tako zaje***!Cekaj o cemu pricamo? Ako ti je plata 16000 i iz nje placas prevoz onda nije to nikakav sigurnosni ventil nego nemas da platis, moras. Dve karte od pedeset dinara su vekna hleba i dvesta trista grama grame salame podriguse. Mnogim je to uz malo mleka zaista sve za opstanak. I to bi u EU. Link to comment
dux Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 (edited) Da nije onako raspalog voznog parka, na ulici bi završilo više od 1000 zaposlenih koji rade na održavanju tih vozila u garažama i u službama za hitne intervencije koje rade na terenu. Puklo crevo? Nema problema, pozovi službu da ti oni to zamene. To je njihov posao. Koliko li su samo kontrolera sada zaposlili? To preduzeće je rupa bez dna. Karta može da košta i 100 dinara. Šverceri glavni problem GSP-a? Priče za malu decu.A na RTS-u prave priloge i pišu hvalospeve o babi koja radi u garaži GSP-a na poslu uparkiravanja autobusa. Valjda redovni vozači GSP-a nisu kadri za to, pa moraju da zaposle super-bakutu.Posebno su mi mrski ti prilozi i informacije kod Rade na RTS-u u kojima prenose ko je i kako prebio zaposlenog u GSP-u. Edited September 21, 2011 by dux Link to comment
Malvo Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 ili naruceni tekstovi u blicu Link to comment
DarkAttraktor Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 Kome prijaviti vozača- dispečerima na telefon 366-40-41- mejlom službama GSP: office@gsp.co.rs coukujem Link to comment
renne Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 25 minuta nema ni jednog autobusa. A staju cak 4 na ovoj stanici 45, 72, 82, 601!Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Link to comment
Tastatura Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Zna ponekad da bude sudar u Vojvodjanskoj ulici gde prolaze ti busevi,pa nastaje haos jer ima samo dve trake i to u suprotnim smerovima.Inace,72 i 82 idu na svakih pola sata,dok su 601 i 45 nesto cesci. Link to comment
Töölönlahti Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 72 je postao neupotrebljiva linija otkad su ga "podigli" na Kosu.... a najjače zastoje u (tada i dalje suženoj) Vojvođanskoj izazivala je farma nojeva kod ex ilegalnog otpada, tamo negde 2004. godine - jednog proleća im je u par navrata pobeglo nekoliko komada i izazvalo udese, pa je kolona duž cele ulice čekala po više od pola sata dok ne dođu službena lica da po'vataju šta treba i rasklone gužvu kod čepa. :)- Oxy, Đuro, Ana, kasnite na prvi čas, uspavali smo se opet, zar ne?- Jok, profesore, nego pobegli nojevi sa auto otpada i napravili zastoj od Rome do Ledina, pa smo došli pešaka...- Kako vas samo ne mrzi da izmišljate... Link to comment
Tastatura Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Secam se tih nojeva,al nisam znao da su pravili tolike probleme,mislim,bas su delovali simpaticno :) Dobro si me podsetio za tu 72-ojku,totalno zaboravim da je promenila trasu pre mesec dana...jos samo da se neko seti da je izbrise sa tabli na stajalistima gde vise ne prolazi.Sto se Vojvodjanske tice,zivim u laznoj nadi da ce je kad-tad prosiriti u potpunosti kako su i najavljivali,a ne samo prvih 300 metara. Link to comment
Zabalujev Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Secam se tih nojeva,al nisam znao da su pravili tolike probleme,mislim,bas su delovali simpaticno :) Dobro si me podsetio za tu 72-ojku,totalno zaboravim da je promenila trasu pre mesec dana...jos samo da se neko seti da je izbrise sa tabli na stajalistima gde vise ne prolazi.Sto se Vojvodjanske tice,zivim u laznoj nadi da ce je kad-tad prosiriti u potpunosti kako su i najavljivali,a ne samo prvih 300 metara.Ja se iznenadio neki dan kad sam se vraćao s aerodroma, vidim zađoh u neke čudne krajeve, no dobro, na kraju me izašlo na isto.Nego, današnje Vreme, jedan detalj o BusPlus koji nisam dosada primetio:...Kada se sistem ustali, a građani naviknu na elektronske kartice, biće uvedeni sistem naplate na izlasku (check out) iz vozila – kartica se registruje na ulasku, a vožnja naplaćuje na izlasku iz prevoza. Na taj način, vožnja trolejbusom od Slavije do Terazija (jedna stanica) koštaće manje nego vožnja od Crvenog krsta ili Učiteljskog naselja.... Link to comment
renne Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Zna ponekad da bude sudar u Vojvodjanskoj ulici gde prolaze ti busevi,pa nastaje haos jer ima samo dve trake i to u suprotnim smerovima.Inace,72 i 82 idu na svakih pola sata,dok su 601 i 45 nesto cesci.Suprotan smerSent from my GT-I9000 using Tapatalk Link to comment
Аврам Гојић Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Kada se sistem ustali, a građani naviknu na elektronske karticeahahaha svidja mi se kako GSP zamislja fazno planiranje Link to comment
Frile Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 (edited) ahahaha svidja mi se kako GSP zamislja fazno planiranjeCenim da GSP ne zamišlja ništa, kroz njihovu glavu košava duva a na sajtu i dalje stoji legendarno:“ As well as each morning, those who heat You stand up first, those who ride You then…And not until everything is ready it is You who is asked to stand up.” Edited September 22, 2011 by Frile Link to comment
ion Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 Nego, današnje Vreme, jedan detalj o BusPlus koji nisam dosada primetio:Kada se sistem ustali, a građani naviknu na elektronske kartice, biće uvedeni sistem naplate na izlasku (check out) iz vozila – kartica se registruje na ulasku, a vožnja naplaćuje na izlasku iz prevoza. Na taj način, vožnja trolejbusom od Slavije do Terazija (jedna stanica) koštaće manje nego vožnja od Crvenog krsta ili Učiteljskog naselja. ... Prevedeno: "Plaćaćete još skuplje." Link to comment
Recommended Posts