February 22Feb 22 samo da prijavim da juče u WCu u železničkoj stanici prokop nijedan pisoar nije bio u funkciji.
February 22Feb 22 Dobro si prosao, moglo je biti sve usrano okolo da ne mozes od smrada ni da pridjes wc-u.
March 6Mar 6 17 minutes ago, Milošica said: Staje li 17 na autokomandi gde su međugradski busevi, u smeru ka Nišu? Ako mislis na stanicu Beograd Jug - staje nesto pre nje, kada ide sa Novog Beograda.
March 6Mar 6 1 minute ago, kronostime72 said: Ako mislis na stanicu Beograd Jug - staje nesto pre nje, kada ide sa Novog Beograda. Mislio sam od Ustaničke kad ide.
March 6Mar 6 1 minute ago, Milošica said: Mislio sam od Ustaničke kad ide. Staje preko puta pa moras peske preko Autokomande. 17 se ukljucuje na autoput kod dusanovackog mosta i ide ka Novom Beogradu. Edited March 6Mar 6 by kronostime72
March 7Mar 7 On 20. 2. 2025. at 22:38, SNARC said: Njima je Beograd kao Kopenhagen jbt Ja glasam da pocnu da uredjuju buseve ko na Sri Lanci. Ovakav je svaki drugi
March 10Mar 10 2 minutes ago, ultra plasticni said: kako gradskim prevozom najbrze da stignem od nove autobuske do beogradjanke? Tramvaj 7
March 10Mar 10 Proveriti to za 7 jer je Šapke zatvorio tramvajski most, pa vrv idu busevi okolo/naokolo, ili idu tramvaji preko mosta na Adi. Misim da je najbolje 95 do Zelenjaka, pa kraća šetnja Kraljice Natalije..
March 10Mar 10 13 minutes ago, ultra plasticni said: kako gradskim prevozom najbrze da stignem od nove autobuske do beogradjanke? Ima bus 9a, mislim da ide do Slavije
March 10Mar 10 Sedmica ide preko mosta na Adi, 9a ima upitnu frekvenciju. Ja bih na 95, pa lagana setnja.
March 10Mar 10 Zavisi odakle ides. Pored navedenih imas i autobuse 94 i 600, kao i razne prigradske koji zavrsavaju na stanici (493, 465, 860i, 860mv...)