Jump to content
IGNORED

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Recommended Posts

Posted

@Stela ne bih iskljucio i da je prosto neispravnost vozila, koliko su u losem stanju.

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

dešavalo se da sam bio u autobusimai tramvajima koje su vozile žene. puno poverenje.

tipujem da su ovoj 601 otkazale kočnice.

na akraju sve više nailazim na semafore koji ne rad. danas u maričkoj i preko puta buvljaka.

• +1 1
Posted
20 hours ago, Stela said:

Inace sam pocela mnogo opreznije da se ponasam kao pesak zbog majmuna koji voze kao ludaci, dzaba pesacki, dzaba zeleno svetlo, idioti lete, zure, ne vide nikoga.

Garantujem da ovako nije bilo pre 10 godina, recimo. Ne znam o čemu se radi, ali vozi se izuzetno bahato. U Trgovačkoj gotovo na dnevnom nivou vidim vozila koja jure na crveno ili žuto. Proleti, boli ga q.

Drugo, ranije se makar vozilo sporije ispred pešačkog, neću da kažem da su se zaustavljali uvek, ali vozilo se sporije da može da se ukoči za pešaka koji žele da pređe. Sada se zalete kao majmuni, naglo koče ispred pešačkog, još se kurče iz kola, smeta im nešto.

Pešački bez semafora prestaje da ima smisao - jer svakako propuštaš majmuna koji se zaleteo da prođe, a da pređeš ulicu možeš i na pešačkom i van njega.

• +1 4
Posted

Kao pesak da ti kazem da ja kad krenem da prelazim (znaci ne stojim na pesackom vec sam zagazio vec) majmuni cesto ubrzaju, valjda dobiju +10 poena ako pokupe i pesaka. I onda ustuknes i probas opet... dok ti se neko ne smiluje. 

A bio sam i sa druge strane, vozile me kolege koje bih inace nazvao normalnim i dobrim ljudima i cujem ih kako pizde na pesake kao sta ne sacekas, sad je krenuo, gde si posao... a covek pokusava da predje pesacki bez semafora. Promenila se mnogo (ne)kultura u saobracaju.

• +1 3
Posted

Mene to i najviše nervira, jer sam osetio da se zalete kad vide da pešak želi da pređe čisto da bi ustuknuo unazad. Osetiš kako daje gas. Ja sam neko vreme namerno kretao i gledao kretene kako koče i naravno što sporije prelazio ulicu, ali onda sam shvatio da je samo pitanje trenutka kad će neka budala da me obori.

U tom pogledu mi je ubedljivo najgori onaj pešački kod novog Merkatora. Ne znam kako nema smrtnih slučajeva na dnevnom nivou onde. A po pravilu se zalete kao idioti da bi šta - dočekali crveno svetlo već za 50 metara.

• +1 1
  • Hvala 1
Posted

Тај је незгодан дефинитивно (капирам да мислиш на онај од Меркатора ка оним новим зградама) али је мени најгори онај пред кружни ток из правца Земуна, ту је ем свако мало судар ем је озбиљан ризик прећи улицу. Ту иначе неретко стоји и мурија али свеједно опет не јебу систем возачи.

• +1 1