Shan Jan Posted January 16 Posted January 16 Iskreno mislim da je on lazni nacionalista koliko je bio i lazni opozicionar. Jedino je gangula bio i ostao. 5
SNARC Posted January 22 Posted January 22 A nemoguce jbt..mozda samo drze masine u radu da dostignu temperaturu ili pritisak. Ovo je ultimativni bilmez detektor ako je istina.
Zabalujev Posted January 22 Posted January 22 (edited) Reče mi onaj moj energetičar da im je Vukosavić pričao da je energetski efikasnije i jeftinije ložiti ugalj u autu kao u Kamiondžijama nego u Obrenovcu, pa puniti bateriju preko elektro mreže. Edited January 22 by Zabalujev 1
Moonwalker Posted January 22 Posted January 22 (edited) 17 minutes ago, Zabalujev said: Reče mi onaj moj energetičar da im je Vukosavić pričao da je energetski efikasnije i jeftinije ložiti ugalj u autu kao u Kamiondžijama nego u Obrenovcu, pa puniti bateriju preko elektro mreže. Pa pazi, TE elektrana na ugalj (lignit je niskokalorican) ima stepen iskoriscenja ako je nova oko 45% i ako nije TETO (tad moze do 70%. Gubici u prenosu 4-5%, u distributivnoj mrezi jos 10-15%, «komercijalne» gubitke aka kardju ne racunamo. Ono sto mi se cini on tu ne razmatra je sto na elektranu ako si normalan jeftinije da stavi centralne filtere, pa da smanjis emisju stetnih gasova u vazduh. Kad ima mnogo malih zagadjivaca, tesko, sto se oseca po cadjavom vazduhu kad svi loze. Edited January 22 by Moonwalker 3
Max Morlock Posted January 22 Posted January 22 Nego u vezi protesta... a bogami i GSP trendova... Šta ćemo da radimo ako Šapić kaže da će da ofarba sve one crvene penise u plavo. 3
đorđe geprat Posted January 26 Posted January 26 On 22. 1. 2025. at 16:25, Max Morlock said: Nego u vezi protesta... a bogami i GSP trendova... Šta ćemo da radimo ako Šapić kaže da će da ofarba sve one crvene penise u plavo. ništa. bahati gangula oplavio kurčeve. 2
Grunf Posted January 27 Posted January 27 On 8. 1. 2025. at 18:34, Shan Jan said: @goofs to je mozda ok u nekim vukojebinama, nema stvarno potrebe da se ovako vozi kroz centar dvomilionskog grada. Sad sam se vratio drugom linijom i opet isti fazon voznje. Ko da su svi odjednom dobili komandu da voze kao da ih jure undead. Ne znam dovoljno da bih imao cvrst stav o trolejbus vs ebus, ali si jedno lupio za sve pare. Ako moze u gradu od skoro 9 miliona ljudi, odnosno Londonu, da tako funkcionise autobuski saobracaj, prilicno sam siguran da bi mogao i ovde. I Beograd nema dva miliona stanovnika. Disclaimer: Sapic je moron. SNS je zlocinacka organizacija.
Zabalujev Posted January 28 Posted January 28 Uživam u putovanju autobusom gde na vozačevoj konzoli stoji veliko žuto upozorenje: "Problem sa sistemom za kočenje". 2
zorglub Posted January 28 Posted January 28 Dva gradska autobusa sudarila su se oko 9.45 sati na stajalištu u Zemunskoj ulici na Novom Beogradu, a prema prvim informacijama više ljudi je povređeno.
jms_uk Posted January 28 Posted January 28 31 minutes ago, zorglub said: Dva gradska autobusa sudarila su se oko 9.45 sati na stajalištu u Zemunskoj ulici na Novom Beogradu, a prema prvim informacijama više ljudi je povređeno. @Zabalujev Jesi li OK? 1
Zabalujev Posted January 28 Posted January 28 Generalno nisam već godinama, što se tiče ovoga sam imao sreće jer sam bio u 50ci koja mili u jutarnjem krkljancu, evakuisao sam se na prvoj sledećoj stanici i nastavio peške do posla. 5 1
Stela Posted January 28 Posted January 28 Na ovoj stanici sam jutros u 7 cekala bus. I inace na njoj gostujem. Toliko ljudi je povredjeno, uzas. Nadam se da nisu ozbiljnije povrede i da ce biti dobro. Ko nas i kako vozi... Inace sam pocela mnogo opreznije da se ponasam kao pesak zbog majmuna koji voze kao ludaci, dzaba pesacki, dzaba zeleno svetlo, idioti lete, zure, ne vide nikoga. 2
Recommended Posts