Jump to content
IGNORED

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Recommended Posts

Posted

Iskreno mislim da je on lazni nacionalista koliko je bio i lazni opozicionar. Jedino je gangula bio i ostao.

• +1 5
Posted

Naravno, govno pre svega, ostalo po potrebi.

• +1 1
  • Haha 1
Posted

A nemoguce jbt..mozda samo drze masine u radu da dostignu temperaturu ili pritisak.

Ovo je ultimativni bilmez detektor ako je istina.

Posted (edited)

Reče mi onaj moj energetičar da im je Vukosavić pričao da je energetski efikasnije i jeftinije ložiti  ugalj u autu kao u Kamiondžijama :D nego u Obrenovcu, pa puniti bateriju preko elektro mreže.

Edited by Zabalujev
  • Haha 1
Posted (edited)
17 minutes ago, Zabalujev said:

Reče mi onaj moj energetičar da im je Vukosavić pričao da je energetski efikasnije i jeftinije ložiti  ugalj u autu kao u Kamiondžijama :D nego u Obrenovcu, pa puniti bateriju preko elektro mreže.

Pa pazi, TE elektrana na ugalj (lignit je niskokalorican)  ima stepen iskoriscenja ako je nova oko 45% i ako nije TETO (tad moze do 70%. Gubici u prenosu 4-5%, u distributivnoj mrezi jos 10-15%,  «komercijalne» gubitke aka kardju ne racunamo.

Ono sto mi se cini on tu ne razmatra je sto na elektranu ako si normalan  jeftinije da stavi centralne filtere, pa da smanjis emisju stetnih gasova u vazduh. Kad ima mnogo malih zagadjivaca, tesko, sto se oseca po cadjavom vazduhu kad svi loze.

Edited by Moonwalker
  • +1 3
Posted

Nego u vezi protesta... a bogami i GSP trendova...

Šta ćemo da radimo ako Šapić kaže da će da ofarba sve one crvene penise u plavo. :huh:

• Haha 3
Posted
On 22. 1. 2025. at 16:25, Max Morlock said:

Nego u vezi protesta... a bogami i GSP trendova...

Šta ćemo da radimo ako Šapić kaže da će da ofarba sve one crvene penise u plavo. :huh:

ništa. bahati gangula oplavio kurčeve.

• Haha 2
Posted
On 8. 1. 2025. at 18:34, Shan Jan said:

@goofs to je mozda ok u nekim vukojebinama, nema stvarno potrebe da se ovako vozi kroz centar dvomilionskog grada.

Sad sam se vratio drugom linijom i opet isti fazon voznje. Ko da su svi odjednom dobili komandu da voze kao da ih jure undead.

Ne znam dovoljno da bih imao cvrst stav o trolejbus vs ebus, ali si jedno lupio za sve pare. Ako moze u gradu od skoro 9 miliona ljudi, odnosno Londonu, da tako funkcionise autobuski saobracaj, prilicno sam siguran da bi mogao i ovde. I Beograd nema dva miliona stanovnika. 

Disclaimer: Sapic je moron. SNS je zlocinacka organizacija.

Posted

Uživam u putovanju autobusom gde na vozačevoj konzoli stoji veliko žuto upozorenje: "Problem sa sistemom za kočenje".

• +1 2
Posted

Generalno nisam već godinama, što se tiče ovoga sam imao sreće jer sam bio u 50ci koja mili u jutarnjem krkljancu, evakuisao sam se na prvoj sledećoj stanici i nastavio peške do posla.

• +1 5
  • Wub 1
Posted

Na ovoj stanici sam jutros u 7 cekala bus. I inace na njoj gostujem.

Toliko ljudi je povredjeno, uzas. Nadam se da nisu ozbiljnije povrede i da ce biti dobro.

Ko nas i kako vozi...

Inace sam pocela mnogo opreznije da se ponasam kao pesak zbog majmuna koji voze kao ludaci, dzaba pesacki, dzaba zeleno svetlo, idioti lete, zure, ne vide nikoga.

• Tužno 2