Jump to content
IGNORED

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Recommended Posts

Posted (edited)
15 hours ago, Shan Jan said:

Na to mi lici. Bas je ocigledna promena. Verujem da ih neko pritiska iz njihovih firmi da sto pre obave voznje. Vec sam vidjao mrske poglede pa i dranja "vrata!", ako mora da bude batina jbg, neka bude. U ovoj zemlji drugacije ne moze.

Jutros u 59 vozač se pogubio oko otvaranja vrata, nije prvo stao na stanici iako je na vratima bilo ljudi za izlazak, nastavio dalje, onda narod podviknuo kakav je već običaj, pa se ovaj spetljao oko tastera, otvori srednja, a ne zadnja, pa krene i zatvori srednja, a ne zadnja i tako još jednom, pa je napokon stao desetak metara od stanice i pustio napolje nas par. Usput šofer deluje kako da je 70+.

Edited by Zabalujev
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Prvi put ko zna od kad ako i ikad naleteh na dve 16ice kalo voze u paru. Odlican ovaj dinamicni red voznje.

Posted

Bio sam u Becu sada 4 dana posle duzeg vremena. Podsetio sam se na Wiener Lienen. I onda se vratis ovde. Za Bgd STALNA pitanja svakoj vlasti moraju da budu 1. Kada cete izgraditi bar 3 linije Metroa (prva vec postoji samo da radi redovno) i 2 Kada ce kompletni vozni park Bgd prevoza biti obnovljen?

Ovo pod 1 je po meni jedan od 2 ili 3 NAJBITNIJA Infrastrukturna projekta u celoj Srbiji...

Ali ne ovde se prica o Bosni SrBskoj Crnoj Gori Protivnicima Olosh Zuti itd itd itd...

Ovo su JEDNOSTAVNE stvari.... SRAMOTA ko vodi ovu Drzavu i Grad.... 

Posted

Надам се никад, док су ови на власти.