Jump to content
IGNORED

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Recommended Posts

Posted (edited)
15 hours ago, Shan Jan said:

Na to mi lici. Bas je ocigledna promena. Verujem da ih neko pritiska iz njihovih firmi da sto pre obave voznje. Vec sam vidjao mrske poglede pa i dranja "vrata!", ako mora da bude batina jbg, neka bude. U ovoj zemlji drugacije ne moze.

Jutros u 59 vozač se pogubio oko otvaranja vrata, nije prvo stao na stanici iako je na vratima bilo ljudi za izlazak, nastavio dalje, onda narod podviknuo kakav je već običaj, pa se ovaj spetljao oko tastera, otvori srednja, a ne zadnja, pa krene i zatvori srednja, a ne zadnja i tako još jednom, pa je napokon stao desetak metara od stanice i pustio napolje nas par. Usput šofer deluje kako da je 70+.

Edited by Zabalujev
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Prvi put ko zna od kad ako i ikad naleteh na dve 16ice kalo voze u paru. Odlican ovaj dinamicni red voznje.

Posted

Bio sam u Becu sada 4 dana posle duzeg vremena. Podsetio sam se na Wiener Lienen. I onda se vratis ovde. Za Bgd STALNA pitanja svakoj vlasti moraju da budu 1. Kada cete izgraditi bar 3 linije Metroa (prva vec postoji samo da radi redovno) i 2 Kada ce kompletni vozni park Bgd prevoza biti obnovljen?

Ovo pod 1 je po meni jedan od 2 ili 3 NAJBITNIJA Infrastrukturna projekta u celoj Srbiji...

Ali ne ovde se prica o Bosni SrBskoj Crnoj Gori Protivnicima Olosh Zuti itd itd itd...

Ovo su JEDNOSTAVNE stvari.... SRAMOTA ko vodi ovu Drzavu i Grad.... 

Posted

Надам се никад, док су ови на власти.

Posted

Ranije smo plaćanjem karte bili osigurani u vozilima javnog prevoza.

A sad kad je "besplatno"?

• +1 1
Posted
On 8. 1. 2025. at 8:16, Shan Jan said:

Voze mnogo brze i ne staju na stanicama sem ako ne vide da si u busu na vratima ili na stanici spreman da uletis. Ako npr. sedis, jbg ko ti kriv. Ako zakasnelo primete da se neko sprema koce ko blesavi.

Pri tom pricam o linijama kroz centar NBG i starog grada.

na smederevskom putu je uvek tako

s druge strane, autobusi su novi, putnici su crnci i kinezi, a šoferi su indijci i umesto ikona na šajbi su im naređane plišane igračke.

tako da čovek ima osećaj da živi u nekoj zagađenoj verziji inostranstva

• +1 1
  • Haha 3
Posted

Jel postoji jos uvek beovoz? Gde ima raspored da se vidi? Onaj njihov sajt je raspad

Posted (edited)

Imaš na ovom sajtu, vreme polaska vozova dobijaš ubacivanjem početne i poslednje stanice: https://beovoz.rs/

Ali imaj na umu da ti ovo ništa ne znači pošto su u poslednjih 6-9 meseci kašnjenja a i otkazivanja polazaka učestali. Godinama koristim BG Voz, ne pamtim da je bilo ovako loše stanje. Kažem "koristim" a realno treba da stoji "sam koristio", ali sve se nadam da će se poboljšati.

Edited by spettacollo
  • +1 3
  • Hvala 2
Posted

Sto se tice BG voza, odavde skinem kompletan red voznje za trasu koja me zanima (BG voz 1). To vazi godinu dana - od decembra do decembra. Nazalost, postuje se slabije u poslednje vreme, mada retko koristim voz, ali cujem ljude da se zale.

Posted

ne znam da li sam dobro razumela ali :lolol:

• Wub 2
  • Haha 3
Posted

Nisam siguran šta bi Gangulu više nerviralo da se priča o DS ili ukrajinskim bojama :lolol:

• Haha 3