Eleniko Posted January 1 Posted January 1 koji ste vi rasipnici ja nisam plaćao ni kad sam mogao a vi plaćate kad ne možete jbte stvarno 4
copkillah Posted January 1 Posted January 1 On 30. 12. 2024. at 18:24, Valk said: na sav postojeći kriminal, ovo lakiranje buseva u tamno-plavu je opasno po život! autobusi se u mraku NE VIDE, bukvalno se em ne vide em su toliko nalakirani da se na njima ogledaju vozila pored i stvara se jeziva optička varka! mora se obratiti pažnja i kad se vozi i kad si pešak. Ništa, novih 30 somića evra po autobusu da se prefarbaju u žuto. 1
jezovuk Posted January 1 Posted January 1 34 minutes ago, copkillah said: Ništa, novih 30 somića evra po autobusu da se prefarbaju u žuto. Pa kad ustanovimo da žuta em privlači muve govnare, em podseća na mrske demone prošlosti - žuto DS preduzeće, onda još 1 tura da vratimo na crvenu. Perpetuum mobile. 2
Milosh76 Posted January 2 Posted January 2 Ma jok... Zadnji deo u crveno, prednji u belo i eto nam srpsko-ruske zastave. Cirkus na max 1
đorđe geprat Posted January 2 Posted January 2 mslim da je najbolja bolja ona narandžasta holandskih fudbalera. no, ne pitam se.
Shan Jan Posted January 2 Posted January 2 Ma to prefarbavanje sluzi samo da se mazne jos para. A najbolja je boja ona koju imaju autobusi koji se ne raspadaju. 3
Shan Jan Posted January 8 Posted January 8 (edited) Ne znam sta je razlog, dal dinamican red voznje, novi vozaci ili nesto trece ali provalio sam da se pogorsao GSP. Voze mnogo brze i ne staju na stanicama sem ako ne vide da si u busu na vratima ili na stanici spreman da uletis. Ako npr. sedis, jbg ko ti kriv. Ako zakasnelo primete da se neko sprema koce ko blesavi. Pri tom pricam o linijama kroz centar NBG i starog grada. Edited January 8 by Shan Jan 1 1
Frank Pembleton Posted January 8 Posted January 8 Pa govnar je objavio "dinamički red vožnje" to je bio znak svima da ono što su pre radili povremeno sada mogu da rade stalno. Privatnim prevoznicima se plaća fiksno za određeni broj polazaka sad mogu da se opuste i "preskaču". Ko će i kako da ih kontroliše. GSP se raspada i njima se toleriše "preskok" da se vozila ne bi kvarila jer nema ko da ih popravi. Ukratko totalni raspad. 7 1
duma Posted January 8 Posted January 8 8 hours ago, Shan Jan said: Ne znam sta je razlog, dal dinamican red voznje, novi vozaci ili nesto trece ali provalio sam da se pogorsao GSP. Voze mnogo brze i ne staju na stanicama sem ako ne vide da si u busu na vratima ili na stanici spreman da uletis. Ako npr. sedis, jbg ko ti kriv. Ako zakasnelo primete da se neko sprema koce ko blesavi. Nisam znao šta je razlog za ovo. Imam malo dete. Zbog bezbednosti, sedeli smo dok ne stane bus, a onda izlazili. Sad je to postalo rizično. Da li može da se preduzme nešto, ili čekamo da neko pogine, pa da se onda bunimo? Teško da je u zakonu predviđeno da promena načina plaćanja privatnim prevoznicima može da ugrozi živote, a može. Realno i nisu ugroženi oni koji su kadri stići i uteći, odnosno iz autobusa iskočiti 1
goofs Posted January 8 Posted January 8 U belome svetu se za to koriste oni STOP tasteri što stoje na rukohvatu, kod vrata busa. Ako neko to stisne majstor vidi tamo lampicu i zna da treba da stane na sledećoj stanici. Ako niko ne stisne i ako nikoga nema na stanici - ne staje. U nekim zemljama (Irska recimo) moraš i sa stanice da mašeš busu da bi ti stao da uđeš, inače misli da ne čekaš njega i piči dalje. 4
Shan Jan Posted January 8 Posted January 8 @goofs to je mozda ok u nekim vukojebinama, nema stvarno potrebe da se ovako vozi kroz centar dvomilionskog grada. Sad sam se vratio drugom linijom i opet isti fazon voznje. Ko da su svi odjednom dobili komandu da voze kao da ih jure undead. 2 1
SNARC Posted January 8 Posted January 8 Da nisu placeni po broju polazaka pa hoce da ih zbrzaju sto vise u smeni ? Pa tek ce da se nadobijaju batina mucenici..
Shan Jan Posted January 8 Posted January 8 Just now, SNARC said: Da nisu placeni po broju polazaka pa hoce da ih zbrzaju sto vise u smeni ? Pa tek ce da se nadobijaju batina mucenici.. Na to mi lici. Bas je ocigledna promena. Verujem da ih neko pritiska iz njihovih firmi da sto pre obave voznje. Vec sam vidjao mrske poglede pa i dranja "vrata!", ako mora da bude batina jbg, neka bude. U ovoj zemlji drugacije ne moze. 1
El Guapo Posted January 8 Posted January 8 14 hours ago, Shan Jan said: Ne znam sta je razlog, dal dinamican red voznje, novi vozaci ili nesto trece ali provalio sam da se pogorsao GSP. Voze mnogo brze i ne staju na stanicama sem ako ne vide da si u busu na vratima ili na stanici spreman da uletis. Ako npr. sedis, jbg ko ti kriv. Ako zakasnelo primete da se neko sprema koce ko blesavi. Pri tom pricam o linijama kroz centar NBG i starog grada. Ali zato tzv crnci otvaraju vrata i van stanice, npr dok stoje na semaforu. 👍 1
Recommended Posts