johan nagel Posted Wednesday at 14:59 Posted Wednesday at 14:59 То јесте већ сам чуо кукање за 2200 1
mraki Posted Wednesday at 15:45 Posted Wednesday at 15:45 Besplatan prevoz, pa gde to još ima? I ni to im ne valja, još se žale… Tačno vidim ovakav odgovor na svaku primedbu za katastrofalan prevoz. 2
johan nagel Posted Wednesday at 16:03 Posted Wednesday at 16:03 Па реално, свакако минималан број људи плаћа а и цене су смешне, фазон 50 динара, тако да неће бити неки огроман губитак а увек може да каже ‘бесплатно је а опет вам не ваља’ и да се генерално хвали шта је све увео да буде беџа. Иначе ови плави аутобуси, поред ове одвратне нијансе се невиђено прљају, сваки други је мега прљав а тек су пуштени с ланца. 4
Milošica Posted Wednesday at 16:11 Posted Wednesday at 16:11 Nije što se prljaju nego što ih ne čiste 4 1
Arkadija Posted Wednesday at 16:13 Posted Wednesday at 16:13 A šta ćemo sa onima koji žive van Beograda, kod mene ih ima poprilično koji dolaze iz Pančeva, Stare Pazove, Obrenovca, Lazarevca?
Luther Posted Wednesday at 16:57 Posted Wednesday at 16:57 37 minutes ago, Arkadija said: A šta ćemo sa onima koji žive van Beograda, kod mene ih ima poprilično koji dolaze iz Pančeva, Stare Pazove, Obrenovca, Lazarevca? Njima će besplatan prevoz da organizuju njihove opštine i sve će biti potpuno besplatno i prevoz i praseće pečenje i ruska salata. Kao nekada u socijalizmu. Mada tada se prevoz još kako plaćao, bili kondukteri na zadnjim vratima gde se ulazilo a koje nisi mogao da mimoiđeš, osim aka si nosilac "spomenice" koji ulazi na prednja vrata. 1
Milosh76 Posted Wednesday at 16:59 Posted Wednesday at 16:59 45 minutes ago, Arkadija said: A šta ćemo sa onima koji žive van Beograda, kod mene ih ima poprilično koji dolaze iz Pančeva, Stare Pazove, Obrenovca, Lazarevca? Placace do table "Beograd" a onda dzabe 😁 Ovo za "besplatan" prevoz se odnosi na gradski prevoz, a ne medjugradski... Valjda. 🤔
johan nagel Posted Wednesday at 17:05 Posted Wednesday at 17:05 Пазова и Панчево свакако нису Бг, Обреновац и Лазаревац су Б зона па је само питање да ли ће бити бесплатно само за А зону или за обе. 1
gagilija Posted Wednesday at 17:43 Posted Wednesday at 17:43 a onda ce da raspuste i vozace pa ce gradjani tj putnici sami da voze autobuse, ja npr vozim do opstine jer tu silazim, preuzme neko ko ide do starog merkatora i sve tako. i sta ima da idu u garazu, svi na okretnicama i ujutru se razbrojavamo. e sad ako zatreba goriva...ne znam kako cemo to samo lud covek moze da misli da je nesto besplatno jer te troskove neko mora da plati. sad cujem da ce se odbijati od plate zaposlenima...jbt oni stvarno mogu da nadmase sami sebe u trabuloznjenjima i nenormalnim idejama. 2 1
ragasto Posted Wednesday at 18:03 Posted Wednesday at 18:03 Ruku na srce, genijalnu ideju je odvalio Šapić u svom poznatom stilu, i jasno je da to može da funkcioniše možda desetak dana jer gradski budžet malo-malo kasni i sa platama. Gorivo im verovatno niko neće davati na recku, tako da će to brzo da se skrlja. Hoću da kažem, nema od toga ništa.
namenski Posted Wednesday at 18:43 Posted Wednesday at 18:43 (edited) 1 hour ago, Luther said: Njima će besplatan prevoz da organizuju njihove opštine i sve će biti potpuno besplatno i prevoz i praseće pečenje i ruska salata. Kao nekada u socijalizmu. Mada tada se prevoz još kako plaćao, bili kondukteri na zadnjim vratima gde se ulazilo a koje nisi mogao da mimoiđeš, osim aka si nosilac "spomenice" koji ulazi na prednja vrata. Redovna lekcija najprimitivnijeg antikomunizma socijalizma... Pa jebote, mozes li da propustis ma i jednu prilikutm da se tako primitivno zapljunes, a da se, usput, dogovoris i sam sa sobom: sve potpuno besplatno, a ovamo аждаје kondukterske ne propustaju... Totalitarizam OK, samo ostro sa masamatm: narodtm je kontrolorima GSP dao nadimak Риџа, Риџе, po americkom generalu po imenu Matthew Ridgway, po cvrstoj ruci poznatom i tokom WW2 i kasnije, Koreja, NATO, taj rad..., toliko cvrstoj i totalitarnoj da ga je u holivudskim filmovima po pravilu glumio Џон Вејн... Sto se pljuckanja po споменичарима tice, ulazili su na prednja vrata i nosioci Albanske, al' ti to naravno... Zakasnili jedino prvoborci JVuO, sazaljevam slucaj, tu ste malo omanuli, jebiga, ne postizava se, razumem ... I sram da bude taj primitivni socijalizamtm: kondukteri, a ne sofisticirana elektronika, daljinci, fujjj... Edited Wednesday at 18:45 by namenski
SNARC Posted Wednesday at 18:49 Posted Wednesday at 18:49 Meni ovo deluje kao da smo imali jedan kratak period Antinih godina..pa onda sad po drugi put ulazimo u 90-e gde je sve bukvalno dzabe i bezvredno..ali ga vadi to sto ga nema i nece ga biti. 2 1
FOX river Posted Thursday at 14:42 Posted Thursday at 14:42 Iz perspektive zapadnih medija, ovo sa GSP Beograd je potez godine. Austrijski ORF objavio. 2
Recommended Posts