Jump to content
IGNORED

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, goofs said:

Meni ovo deluje kao spremanje odstupnice, jer sledeći koji dođe će morati da uvede naplatu prevoza, jer ovo nije normalno. A onda kad budu jahali Šapića on će moći da kaže šta hoćete, u moje vreme ste se besplatno vozili GSPom.

isto primeniti na vrtiće.

besplatni su ali je ulaganje u njih NULA i sve što treba finansiraju roditelji skupljanjem sredstava, a glavna mantra je BESPLATNI VRTIĆI.

• +1 4
Posted

Predivno, niti će da radi, niti ćemo da ga plaćamo.

Inače ga praktično niko sada ni ne plaća, tako da eto...

• +1 4
Posted

Nema besplatnog prevoza kao što nema ni besplatnog ručka. Sve će to biti unapred plaćeno iz raznih poreza i ostalih dažbina.

• +1 7
  • Haha 1
Posted

O tome se odavno raspravljali u zlatnim vremenima foruma, mislim da je hazard davao neke predloge. Ko će sad da iskopa na hiljadu stranica teme.

Posted

Na stranicama ovog topika je ispisano na hiljade redova na tu temu, ja se ne bih ponavljao od pre 15 godina.:fantom:

Posted

Ako je vecina firmi placala zaposlenima mesecnu, onda je to ogromna kinta bez koje ce sada ostati budzet. Ko ce da pokrije tu rupu?

Posted

BTW, uz sve ove "evo vam dzabe" akcije, ja vidim od sledece godine ili povecanje zaduzenja ili devalvaciju dinara. 

Cuvajte pare u evrima :fantom:

Posted

primetila sam već neko vreme da šapić pokazuje znake iskrene smorenosti. mislim da hoće da se vrati u narod, da ne kažem u opoziciju.

• Haha 2
Posted

Znači od 1. januara će voziti još dinamičnije.

• +1 2
Posted

Спрдајте се ви али њему овакве ствари доносе озбиљну популарност, воли Србин џабе више него ишта.

Кад мало изађеш из бабла скапираш да доста људи у ствари позитивно гледа на имбецила Шапића и његове потезе.

• +1 1
Posted

Ma ovo je više saniranje štete jer prevoz je očajan, ljudi se žale, a naplata verovatno nikakva ionako.

Posted

Džabe prevoz (će čekamo) jerbo (plašim se) neće da ga bidne..  :gospode:

Posted
1 hour ago, johan nagel said:

Спрдајте се ви али њему овакве ствари доносе озбиљну популарност, воли Србин џабе више него ишта.

Кад мало изађеш из бабла скапираш да доста људи у ствари позитивно гледа на имбецила Шапића и његове потезе.

Ovakve akcije generalno da, ali ova konkretno mislim da ima nula pozitivnih reakcija posšto niko živ ne plaća prevoz, penzionerima je prevoz već besplatan, klincima i srednjoškolcima takođe. 

Zapravo jedine reakcije koje čujem su da ljudi pizde jer im ovime skida 2200 dinara sa plate, koje su dobijali za markicu, a koju nikada nisu kupovali.

• +1 6
  • Wub 1
  • Hvala 1