Valk Posted Wednesday at 11:04 Posted Wednesday at 11:04 6 minutes ago, goofs said: Meni ovo deluje kao spremanje odstupnice, jer sledeći koji dođe će morati da uvede naplatu prevoza, jer ovo nije normalno. A onda kad budu jahali Šapića on će moći da kaže šta hoćete, u moje vreme ste se besplatno vozili GSPom. isto primeniti na vrtiće. besplatni su ali je ulaganje u njih NULA i sve što treba finansiraju roditelji skupljanjem sredstava, a glavna mantra je BESPLATNI VRTIĆI. 4
Zabalujev Posted Wednesday at 11:07 Posted Wednesday at 11:07 Predivno, niti će da radi, niti ćemo da ga plaćamo. Inače ga praktično niko sada ni ne plaća, tako da eto... 4
pt 2.0 Posted Wednesday at 11:23 Posted Wednesday at 11:23 52 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Šapić: Od 1. januara besplatan javni prevoz u Beogradu za sve Ovo sam zaboravila da je bilo: 1 2
Luther Posted Wednesday at 11:37 Posted Wednesday at 11:37 Nema besplatnog prevoza kao što nema ni besplatnog ručka. Sve će to biti unapred plaćeno iz raznih poreza i ostalih dažbina. 7 1
Milošica Posted Wednesday at 11:38 Posted Wednesday at 11:38 Da se jednom svi složimo sa Luterom. 3 4
Malvo Posted Wednesday at 12:16 Posted Wednesday at 12:16 O tome se odavno raspravljali u zlatnim vremenima foruma, mislim da je hazard davao neke predloge. Ko će sad da iskopa na hiljadu stranica teme.
Zabalujev Posted Wednesday at 13:08 Posted Wednesday at 13:08 Na stranicama ovog topika je ispisano na hiljade redova na tu temu, ja se ne bih ponavljao od pre 15 godina.
Shan Jan Posted Wednesday at 13:21 Posted Wednesday at 13:21 Ako je vecina firmi placala zaposlenima mesecnu, onda je to ogromna kinta bez koje ce sada ostati budzet. Ko ce da pokrije tu rupu?
Shan Jan Posted Wednesday at 13:23 Posted Wednesday at 13:23 BTW, uz sve ove "evo vam dzabe" akcije, ja vidim od sledece godine ili povecanje zaduzenja ili devalvaciju dinara. Cuvajte pare u evrima
slepa živana Posted Wednesday at 13:29 Posted Wednesday at 13:29 primetila sam već neko vreme da šapić pokazuje znake iskrene smorenosti. mislim da hoće da se vrati u narod, da ne kažem u opoziciju. 2
mraki Posted Wednesday at 13:48 Posted Wednesday at 13:48 Znači od 1. januara će voziti još dinamičnije. 2
johan nagel Posted Wednesday at 13:50 Posted Wednesday at 13:50 Спрдајте се ви али њему овакве ствари доносе озбиљну популарност, воли Србин џабе више него ишта. Кад мало изађеш из бабла скапираш да доста људи у ствари позитивно гледа на имбецила Шапића и његове потезе. 1
mraki Posted Wednesday at 13:53 Posted Wednesday at 13:53 Ma ovo je više saniranje štete jer prevoz je očajan, ljudi se žale, a naplata verovatno nikakva ionako.
Heyter Posted Wednesday at 14:16 Posted Wednesday at 14:16 Džabe prevoz (će čekamo) jerbo (plašim se) neće da ga bidne..
goofs Posted Wednesday at 14:55 Posted Wednesday at 14:55 1 hour ago, johan nagel said: Спрдајте се ви али њему овакве ствари доносе озбиљну популарност, воли Србин џабе више него ишта. Кад мало изађеш из бабла скапираш да доста људи у ствари позитивно гледа на имбецила Шапића и његове потезе. Ovakve akcije generalno da, ali ova konkretno mislim da ima nula pozitivnih reakcija posšto niko živ ne plaća prevoz, penzionerima je prevoz već besplatan, klincima i srednjoškolcima takođe. Zapravo jedine reakcije koje čujem su da ljudi pizde jer im ovime skida 2200 dinara sa plate, koje su dobijali za markicu, a koju nikada nisu kupovali. 6 1 1
Recommended Posts