Frank Pembleton Posted November 27, 2024 Posted November 27, 2024 1 hour ago, Max Morlock said: Dinamički red vožnje ukida potrebu za aplikacijom i onim displejima na stanicama. Šapić planira nešto novo za one koje čekaju prevoz: Pa i ne baš... Biće zapravo i bitnije da vidiš gde je bus... E sad što će "frekvencija" buseva da bude haotična i onakva kakva odgovara prevoznicima, a ne korisnicima tog prevoza... Jbga.. 1
đorđe geprat Posted November 29, 2024 Posted November 29, 2024 (edited) danas mi je voz iz rakovice ka vuku kasnio pola sata a onaj iz batajnice ka vuku 10 minuta. razjebaće i beovoz. ko se inače vozi beovozom nek izračuna procenat svetiljki koje rade. na brzinu, ispod 20% Edited November 29, 2024 by đorđe geprat
spettacollo Posted November 29, 2024 Posted November 29, 2024 Što se voza tiče, jedan od otrpavnika vozova je rekao da će i tokom celog decembra radnim danim popravljati šine u tunelu od Rakovice ka Vukovom spomeniku. Zato će biti kašnjenja i otkazivanja. 1
*edited by mod Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 On 27. 11. 2024. at 20:04, Frank Pembleton said: Pa i ne baš... Biće zapravo i bitnije da vidiš gde je bus... E sad što će "frekvencija" buseva da bude haotična i onakva kakva odgovara prevoznicima, a ne korisnicima tog prevoza... Jbga.. Iz iskustva ovog vikenda već je krenuo novi sistem. Google, aplikacija i table su sinhronizovane ali to nema veze sa realnošću na terenu. Juče sa auto komande piše da će bus doći za 18 minuta, došao za 3. Jutros Dimitrija, gledam bus koji odlazi a po raspored na aplikaciji tek treba da je tu za 5-6 minuta. 1
đorđe geprat Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 On 29. 11. 2024. at 14:14, spettacollo said: Što se voza tiče, jedan od otrpavnika vozova je rekao da će i tokom celog decembra radnim danim popravljati šine u tunelu od Rakovice ka Vukovom spomeniku. Zato će biti kašnjenja i otkazivanja. pa to mogu da rade noću, kad vozovi ne idu. ionako je mrak u tunelu.
gone fishing Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 avaj noću idu teretni vozovi, a teretni saobraćaj je glavni razlog za pravljenje pruga, putnički je samo nadogradnja i fazon da se stanovništvu proda priča o neophodnosti trošenja para iz budžeta na isti, da im ne bi došlo iz dupeta u glavu da se zapitaju zašto te troškove ne pokriva industrija i trgovina koje najviše profitiraju od žel. saobraćaja - da se države istinski brinu za dobrobit i brzo i udobno putovanje građana, odavno bi leteli u maglev vozovima 500 km/h ali avaj takva železnica nije praktična da se po njoj kreće 20 + vagona cisterni iz/u pančevačku rafineriju itd pa stoga ta već 20+ godina stara i proverena tehnologija nije nigde zaživela po svetu
đorđe geprat Posted December 1, 2024 Posted December 1, 2024 dok jednom nešto gadno ne pukne u beogradskim tunelima.
Stela Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 (edited) Danas pise da bus dolazi za 14 minuta, taman da krenem peske do sledece stanice i sretnemo se na njoj, kad on stize. Tabla i realnost nidje veze. Edited December 2, 2024 by Stela 1
Shan Jan Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 Upravo usao u bus koji sam cekao dva minuta... Pisalo da stize za osam.
Milošica Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 2 minutes ago, Shan Jan said: Upravo usao u bus koji sam cekao dva minuta... Pisalo da stize za osam. Pa eto, još bolje. 1 2
Stela Posted December 2, 2024 Posted December 2, 2024 Taman sam se navikla na te informacije za koliko stize, pa se organizujem da li ga cekam, napravim drugu kombinaciju prevoza, krenem malo peske... 1
renne Posted December 3, 2024 Posted December 3, 2024 https://www.danas.rs/vesti/ekonomija/metro-odlaganje-2030/ 3
Eleniko Posted December 3, 2024 Posted December 3, 2024 19 hours ago, Shan Jan said: Upravo usao u bus koji sam cekao dva minuta... Pisalo da stize za osam. Ja se vozim samo sa 25 i 26 sa Kalenića gde god da voze. Retko duže od 2-3 minuta čekanja, nema ridžovana, udri ajku na batajku - ništa ja tu ne bi menjao
Max Morlock Posted December 3, 2024 Posted December 3, 2024 5 minutes ago, Eleniko said: Ja se vozim samo sa 25 i 26 sa Kalenića gde god da voze Na zahtev vračarske klijentele, produžili su 26 do Jaza i 25 do Buljarice al preko Sozina 1 1
Recommended Posts