Eleniko Posted November 24, 2024 Posted November 24, 2024 8 minutes ago, Shan Jan said: Pa kad ga vidis jasno ti je da su mu samo virsle u glavi ne prelazi se tek tako sa pečenog praseta na viršle.... iz ličnog iskustva
Max Morlock Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 Polumaraton, juče... i moj drugar mi piše: Quote Na parking servis sajtu nema informacije po registraciji. Zovem broj sa sajta parking servisa, prebaci me na komunalnu. Odslušam sve, javi se ženska: - Komunalna - Odneli ste mi auto zbog maratona, nema info na parking servisu - NISAM VAM GA JA ODNELA! Nisam je odmah oterao u materinu. malo kasnije dok je proverila i javila da je kod skejt parka: - U redu, kad ćete da ga vratite? - Kako to mislite? ' Tako, gradska služba ga odnela, neka ga i vrati. Završilo je tako što je počela da viče ša sam je oterao u pizdumaterinu. Da mi ipak ponekad ne trebaju kola ostavio bih ga tama i naganjao se uživo, ovako ću ipak sutra dodem. Taksijem i tražiću od grada i maratona refundaciju. Mole se Turci da okupiraju ponovo. Kad već neće Nemci (nisu više oni isti) ili Japanci 2
Milosh76 Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 (edited) https://www.b92.net/lokal/beograd/servisne-informacije/80065/ponovo-pusten-saobracaj-u-novom-rezimu-sa-novobeogradske-strane-starog-savskog-mosta-u-zemunskoj-ulici/vest POBEDA!!! JKP "Beograd put" je potpuno prilagodio tramvajske baštice vozilima i izvršio je potrebna asfaltiranja kako bi se saobraćaj odvijao bezbedno i postavio adekvatnu saobraćajnu signalizaciju, koja vozače jasno upućuje na novi režim saobraćaja. Edited November 25, 2024 by Milosh76
zorglub Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 Jel' realno da je ceo igrokaz bio zbog ukidanja tramvajske linije? I zašto imaju toliki pik na tramvaje, eno hoće i šine u V. Stepe da počupaju?l
Milosh76 Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 Da im je to bio plan, ne bi bilo protesta. Ovo je iznudjeno resenje. 1
Shan Jan Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 (edited) 15 minutes ago, Milosh76 said: Da im je to bio plan, ne bi bilo protesta. Ovo je iznudjeno resenje. Cek sad mi nije nista jasno, pustili su u saobracaj za automobile ali ne i za tramvaje? Nema tehnickih mogucnosti za tramvaje? I sta je sa planom o novom mostu? Edit: ako je glavni "problem" starog mosta bila buka jadnim malim stanovnicima BG na H2O onda mozda ima smisla ovo kao iznudjeno resenje - mogu automobili ali ne tramvaji (mozda ni autobusi). No time ce opet biti guzvanjac... Edited November 25, 2024 by Shan Jan 1
Max Morlock Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 (edited) Brate mogli su da idu s najjačim rešenjem ikad - naprave 2 mosta, po jedan sa svake strane ovog tramvajskog. Svaki bi bio za po jedan smer i sa 2 trake za automobile (+ 1 za bicikle), a da tramvajski ostane - tramvajski i pešački. Edited November 25, 2024 by Max Morlock s -> z 1
Shan Jan Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 Just now, Max Morlock said: Brate mogli su da idu s najjačim rešenjem ikad - naprave 2 mosta, po jedan sa svake strane ovog tramvajskog, svaki sa po jedan smer i 2 trake za automobile (+ 1 za bicikle), a da tramvajski ostane - tramvajski i pešački. Postoje putevi sa obe strane postojeceg mosta gde moze da se uliva... ali gde ce onda da se grade novi kvadrati?
Caligula Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 3 hours ago, Milosh76 said: https://www.b92.net/lokal/beograd/servisne-informacije/80065/ponovo-pusten-saobracaj-u-novom-rezimu-sa-novobeogradske-strane-starog-savskog-mosta-u-zemunskoj-ulici/vest POBEDA!!! JKP "Beograd put" je potpuno prilagodio tramvajske baštice vozilima i izvršio je potrebna asfaltiranja kako bi se saobraćaj odvijao bezbedno i postavio adekvatnu saobraćajnu signalizaciju, koja vozače jasno upućuje na novi režim saobraćaja. Interesantno, Vucic pusta u rad most koji "cudo sto se do sada nije srusio" 2 1
zorglub Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 (edited) 47 minutes ago, Milosh76 said: Da im je to bio plan, ne bi bilo protesta. Ovo je iznudjeno resenje. Više mi liči na uobičajen spin pičkoustog: "Eto mogao sam da srušim most, ali nisam nego sam ga sačuvao, samo sam sklonio tramvaj". A to "samo" je po pravilu cilj. Edited November 25, 2024 by zorglub
johan nagel Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 Не знам шта сте закључили из овог текста али мост свакако није у функцији, ено скинули су и шине и асфалт, ту све иде по плану. Овде се ради о околним улицама с Нбгд стране рекло би се. 1 2
Milosh76 Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 (edited) 2 hours ago, Max Morlock said: Brate mogli su da idu s najjačim rešenjem ikad - naprave 2 mosta, po jedan sa svake strane ovog tramvajskog. Svaki bi bio za po jedan smer i sa 2 trake za automobile (+ 1 za bicikle), a da tramvajski ostane - tramvajski i pešački. To ce i uraditi, ako su pametni... Oh wait Edited November 25, 2024 by Milosh76
Sammael Posted November 25, 2024 Posted November 25, 2024 Zaboravljate detalj, most se isključivo sklanja jer se ne uklapa u BG H2O "estetiku."
Max Morlock Posted November 27, 2024 Posted November 27, 2024 Dinamički red vožnje ukida potrebu za aplikacijom i onim displejima na stanicama. Šapić planira nešto novo za one koje čekaju prevoz: 1 1
Recommended Posts