Jump to content
IGNORED

Beogradski prevoz - GSP / Beovoz /... metro?

Recommended Posts

Posted
8 minutes ago, Shan Jan said:

Pa kad ga vidis jasno ti je da su mu samo virsle u glavi :wub:

ne prelazi se tek tako sa pečenog praseta na viršle.... iz ličnog iskustva :helpsos:

Posted

Polumaraton, juče... i moj drugar mi piše:

Na parking servis sajtu nema informacije po registraciji. Zovem broj sa sajta parking servisa, prebaci me na komunalnu.

Odslušam sve, javi se ženska:

- Komunalna

- Odneli ste mi auto zbog maratona, nema info na parking servisu

- NISAM VAM GA JA ODNELA!

Nisam je odmah oterao u materinu. malo kasnije dok je proverila i javila da je kod skejt parka:

- U redu, kad ćete da ga vratite?

- Kako to mislite?

' Tako, gradska služba ga odnela, neka ga i vrati.

Završilo je tako što je počela da viče ša sam je oterao u pizdumaterinu.

Da mi ipak ponekad ne trebaju kola ostavio bih ga tama i naganjao se uživo, ovako ću ipak sutra dodem.

Taksijem i tražiću od grada i maratona refundaciju.

Mole se Turci da okupiraju ponovo. Kad već neće Nemci (nisu više oni isti) ili Japanci

• +1 2
Posted (edited)

https://www.b92.net/lokal/beograd/servisne-informacije/80065/ponovo-pusten-saobracaj-u-novom-rezimu-sa-novobeogradske-strane-starog-savskog-mosta-u-zemunskoj-ulici/vest

POBEDA!!!

JKP "Beograd put" je potpuno prilagodio tramvajske baštice vozilima i izvršio je potrebna asfaltiranja kako bi se saobraćaj odvijao bezbedno i postavio adekvatnu saobraćajnu signalizaciju, koja vozače jasno upućuje na novi režim saobraćaja.

Edited by Milosh76
Posted

Jel' realno da je ceo igrokaz bio zbog ukidanja tramvajske linije? I zašto imaju toliki pik na tramvaje, eno hoće i šine u V. Stepe da počupaju?l

Posted

Da im je to bio plan, ne bi bilo protesta. Ovo je iznudjeno resenje.

• +1 1
Posted (edited)
15 minutes ago, Milosh76 said:

Cek sad mi nije nista jasno, pustili su u saobracaj za automobile ali ne i za tramvaje? Nema tehnickih mogucnosti za tramvaje? I sta je sa planom o novom mostu?

Edit: ako je glavni "problem" starog mosta bila buka jadnim malim stanovnicima BG na H2O onda mozda ima smisla ovo kao iznudjeno resenje - mogu automobili ali ne tramvaji (mozda ni autobusi). No time ce opet biti guzvanjac...

Edited by Shan Jan
  • +1 1
Posted (edited)

Brate mogli su da idu s najjačim rešenjem ikad - naprave 2 mosta, po jedan sa svake strane ovog tramvajskog.

Svaki bi bio za po jedan smer i sa 2 trake za automobile (+ 1 za bicikle), a da tramvajski ostane - tramvajski i pešački.

Edited by Max Morlock
s -> z
  • +1 1
Posted
Just now, Max Morlock said:

Brate mogli su da idu s najjačim rešenjem ikad - naprave 2 mosta, po jedan sa svake strane ovog tramvajskog, svaki sa po jedan smer i 2 trake za automobile (+ 1 za bicikle), a da tramvajski ostane - tramvajski i pešački.

Postoje putevi sa obe strane postojeceg mosta gde moze da se uliva... ali gde ce onda da se grade novi kvadrati?

Posted
3 hours ago, Milosh76 said:

https://www.b92.net/lokal/beograd/servisne-informacije/80065/ponovo-pusten-saobracaj-u-novom-rezimu-sa-novobeogradske-strane-starog-savskog-mosta-u-zemunskoj-ulici/vest

POBEDA!!!

JKP "Beograd put" je potpuno prilagodio tramvajske baštice vozilima i izvršio je potrebna asfaltiranja kako bi se saobraćaj odvijao bezbedno i postavio adekvatnu saobraćajnu signalizaciju, koja vozače jasno upućuje na novi režim saobraćaja.

Interesantno, Vucic pusta u rad most koji "cudo sto se do sada nije srusio"

• +1 2
  • Haha 1
Posted (edited)
47 minutes ago, Milosh76 said:

Više mi liči na uobičajen spin pičkoustog: "Eto mogao sam da srušim most, ali nisam nego sam ga sačuvao, samo sam sklonio tramvaj". A to "samo" je po pravilu cilj.

Edited by zorglub
Posted

Не знам шта сте закључили из овог текста али мост свакако није у функцији, ено скинули су и шине и асфалт, ту све иде по плану. 

Овде се ради о околним улицама с Нбгд стране рекло би се.

• +1 1
  • Hvala 2
Posted (edited)
2 hours ago, Max Morlock said:

Brate mogli su da idu s najjačim rešenjem ikad - naprave 2 mosta, po jedan sa svake strane ovog tramvajskog.

Svaki bi bio za po jedan smer i sa 2 trake za automobile (+ 1 za bicikle), a da tramvajski ostane - tramvajski i pešački.

To ce i uraditi, ako su pametni... Oh wait

Edited by Milosh76
Posted

Zaboravljate detalj, most se isključivo sklanja jer se ne uklapa u BG H2O "estetiku." 

Posted

Dinamički red vožnje ukida potrebu za aplikacijom i onim displejima na stanicama.

Šapić planira nešto novo za one koje čekaju prevoz: 

IMG-20241127-185032-301.jpg

• +1 1
  • Haha 1