November 24, 2024Nov 24 neće ovaj grad da dobije metro u sledećih 20 godina. demantujte me kada se sretnem tamo gore. ja neću doživeti ni da sednem u tramvaj na liniji 3 od kneževca do bogoslovije.
November 24, 2024Nov 24 On 22. 11. 2024. at 20:11, zorglub said: Ovaj grad kao prostorna celina, zgrade i ulice, će se teže oporaviti od ovih zlikovaca, nego od oba svetska rata i nato bombardovanja. Ako se oporavi. A jbni NATO ga sravnio sa zemljom tepih bombardovanjem...
November 24, 2024Nov 24 8 minutes ago, Ros said: karta C je za celu varoš? odoh na Kalemegdan da prosetam Zavisi odakle. Ako si u gradu, ne u prigradskim naseljima, karta A ti je dovoljna.
November 24, 2024Nov 24 Nedeljom ne radi gestapo, a ima u gradu tzv polumaraton, sve zivo je blokirano.
November 24, 2024Nov 24 Just now, Milosh76 said: Nedeljom ne radi gestapo, a ima u gradu tzv polumaraton, sve zivo je blokirano. vidim. idem sa 31 do Slavije pa ću pešaka. Lep dan. zdravo je
November 24, 2024Nov 24 pa dobro, možda ta rupana trgu neće da se kopa baš kod spomenika. nadam se da će kopati kod "staklenca" i onog parkića pored.
November 24, 2024Nov 24 7 hours ago, ragasto said: Problem je u tome što će možda da započnu... Ne treba im dati da okopaju njivu a ne da buše metro sa viršlama
November 24, 2024Nov 24 Neplanirano jutros prepesacih pola grada zbog zatvaranja ulica (ko mi je kriv kad ne pratim vesti), plus sam usput srela i povela sa sobom grupu ljudi koja pojma nije imala gde ih je bus ostavio na NBG i kako do centra. Znaci, svi idu za mnom, rodjeni sam vodja
November 24, 2024Nov 24 1 hour ago, Babu Bhatt said: Ne treba im dati da okopaju njivu a ne da buše metro sa viršlama Pa kad ga vidis jasno ti je da su mu samo virsle u glavi